Şimdi Ara

Child of Light'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •     Far Cry 3 gibi bir oyunun yönetmenliğini yaptıktan sonra çok zıt bir projeyle karşımıza çıkan Patrick Plourde'un yeni oyunu Child of Light, gün itibariyle PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U için piyasaya sunuldu. Bunun üzerine Ubisoft'tan oyunla ilgili bir çıkış videosu yayınlandı. Yayınlanan bu videoda Child of Light'ın senaryosunun temeline iniliyor. Ayrıca videoda bazı oyun içi sahneler de bizleri karşılıyor.

• Aldık gitti böyle sanatsal oyunlar pek çıkmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an oynuyorum, dogus mekanikleri disinda guzel bir oyun gibi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dogus mekanigi derken neyi kastediyorsunuz? Ben de almayi dusunuyorum da fikir sahibi olmuş olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Dogus mekanigi derken neyi kastediyorsunuz? Ben de almayi dusunuyorum da fikir sahibi olmuş olurum.

sira tabanli japon rpg leri gibi bi o sana bi sen ona vuruyorsun, final fantasy gibi yani. ama kacirma bu oyunu al derim ben kolay kolay bu turde oyun cikmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

Dogus mekanigi derken neyi kastediyorsunuz? Ben de almayi dusunuyorum da fikir sahibi olmuş olurum.

sira tabanli japon rpg leri gibi bi o sana bi sen ona vuruyorsun, final fantasy gibi yani. ama kacirma bu oyunu al derim ben kolay kolay bu turde oyun cikmiyor.

Anladim tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dövüş mekaniği diyorsunuz galiba. Dogus diyince bi duraksadım. Bence çok güzel bi sistem. South Park da aynı mekanikler vardı çok eğlenceliydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle deneyim edilmesi gereken bir oyun..
    sizleri bilmem ama ben begendim..

almakta kararsiz olanlar varsa youtube yada twitchden gameplay video izlesinler ;)

• 25 yıllık oyuncuyum hayatımda hiç bir oyunda görsel ve işitsel olarak bu kadar etkilenmedim bu oyun değil insan oğlu bir mucize yaratmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.