Şimdi Ara

SHARE FACTORY ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
2
Favori
5.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemeye değer gördüğünüz, kendi oyun için deneyimlerinizden oluşan videoların paylaşımı amaçlı açılmıştır.
    İlk video da benden gelsin.

Programın Türkçe kullanım kılavuzu...

https://s3-us-west-1.amazonaws.com/sharefactory-livearea/game-manual/tr-TR/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 1 Mayıs 2014; 1:01:48 >

"Her şey güzel olacak"

• Video iyiymiş.
  • Takip ps4 alinca bol bol share yaparim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • güzelmiş kullanılır artık bol bol : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Kendi müzikleri dışında bizde müzik ekliyebiliyormuyuz? Ben bulamadım bir türlü.

Herhangi bir USB bellege PC'de format atin(FAT32 veya exFAT formatinda olsun),USB'yi PC'de acin ve "Yeni Klasör" olusturun,o klasörün ismini de "SHAREfactory" koyun,sonra actiginiz o klasörün icine yine bir "Yeni Klasör" acin ve ismini de "Music" koyun ve atmak istediginiz müzikleri oraya kopyalayin..

PS4'de programi acin ve sol "X" tusuna basin -Müzik ekle falan var- onu secince sol tarafta USB secenegi var oraya tiklayin ve istediginiz müzikleri programin hafizasina kopyalayin..
    Back 4 Blood [ PC ANA KONU ]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • share tuşuna basinca videoyu kaydetmeye başliyormu dostlar ?

• internet hızından kaynaklanan durumdan dolayı bir saatte kurabildim. Çok güzel olmuş fakat share factory içerisinde normal videolarımızı kesememek kötü olmuş. Yani şuana kadar oynadığım oyunlarda ilk 15 dakika kaydedilmiş videolarım vardı. O videoların arasından 10 - 15 saniye kesmek ve o kestiklerimi birleştirmek istedim bunu share factory de yapamadım. ancak kesmek istediğim videoyu paylaş dedim ve paylaşmadan önce kırp a girerek oradan editledim. Yaklaşık 2 saat sürdü bir video hazırlamam. Yüklensin buradanda paylaşabilirim.

ρѕη: αcмzѕlи
  • frenzy kullanıcısına yanıt
    beklemedeyiz hocam

• USB'ye kaydedince kayıpsız şekilde daha kaliteli görüntü alabileceğimi sanmıştım ama fark göremedim. Facebook'a yükleyip oradan bilgisayara indirdiğim videolar ile hemen hemen aynı kaliteye sahip videolar.

False idols will fall.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

share tuşuna basinca videoyu kaydetmeye başliyormu dostlar ?

2 defa basarsan 15 daikalık kayda başlıyo.Bir defa basarsan bastığın ana kadarki son 15 dakikayı alıyo
    die.Rache kullanıcısına yanıt
    Kesit ekle yada klip ekle seçenekleri var ''sol altaki ki X'' üzerinden yapabilirsin.

Geçişleri tam ayarlayamamışım. Sesleri ve efektlerde tam olmamış. Tamamen amatör sistemi tanımak için yaptığım bir video

Facebook'a yüklediğim için facebook linki:https://www.facebook.com/photo.php?v=319090561571258&l=2921311317126116970

@ EXios6

Hocam 20 adet video seçtiriyor ve o videoların hazır halde olması lazım sanırım değil mi ? O yüzden nerede hazırlayabilirim ki o videoları seçmeden önce mi kesit alacağım ?

ρѕη: αcмzѕlи

• gamerasi kullanıcısına yanıt
    Oha iyi vurmuşsun youtube daki sayko herifler gibi
  • Hadi bakalım konuda özellikte hayırlı olsun.

helal olsun demek lazim

programla bugün baya ugrastim

ufak bi antrenman şart

ama program kesinlikle muhteşem

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.