Şimdi Ara

Kaldırılamayan Dosyaları Kaldırma Yazılımı - En İyilerinden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
28.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kaldırılamayan Dosyaları Kaldırma Yazılımı - En İyilerinden

Your Uninstaller! 2008

Bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayara o yazılım hiç kurulmamış gibi kaldırmakta ve geriye artık bırakmamaktadır.

Yazılım karşımıza sade ve anlaşılır bir arayüzle gelmekte ve 5 ana bölümden oluşmaktadır. Dosya (File), Faaliyet (Action), Gözlem (View), Şekillendirme (Tools) ve Modüller (Modules). İlk açıldığında yazılımın yukarda bahsedilen ana başlıklar haricinde alt tarafta kolay erişim tuşları vardır. Bu tuşlara daha sonra değineceğiz.

Dosya bölümü :

Kaldırma Listesi Desteği (Backup Uninstall İnfo), Onarım Kaldırma Bilgisi (Restore Uninstall İnfo), Uygulamayı İhraç Etme Listesi (Export Application List) ve Yazdırma Listesi (Print Application List)'nden oluşmaktadır. Kaldırma Listesi Desteği, yazılımın bilgisayardan kaldırdığı yazılımların görüntülenmesini sağlamaktadır. Onarım Kaldırma Listesi ise yazılımın onarımı yaptığı nesneleri görüntülemektedir. Uygulamayı İhraç Etme Listesi, bilgisayara kurulduğunda bilgisayarda olan yazılımları liste halinde göstermektedir. Son olarak Yazdırma Listesine tıklandığında bu listeleri yazıcıdan alma ve kullanıcıyı bilgilendirme imkanı sağlamaktadır.

Faaliyet bölümü :

Kaldırma, Tam kaldırma (Force Uninstall), Temizleme (Clear It), Kendiliğinden Tamir Etme (Autofix), Arama, Görüntü Değiştirme ve Gelişmiş Kaldırma seçenekleri mevcuttur. Kaldırma seçeneğine tıklandığında, yazılımın bünyesine aldığı ve kullanıcı tarafından seçilen bilgisayardaki yazılımı kaldırmak için kullanıcıya bir kutucuk açar ve kullanıcıyı yönlendirir. Tam Kaldırma seçeneği ise bilgisayarda bulunan ve kullanıcı tarafından seçilen yazılımı tamamen bilgisayardan kaldırırken kullanıcıya sadece bir kez yazılımı kaldırıp-kaldırmayacağını sormaktadır. Kendiliğinden Tamir Etme seçeneğine tıklandığında, bilgisayarda bulunan yazılımlardan bozuk olan varsa bu yazılımları kendiliğinden bulur ve onarır. Arama seçeneğine tıklandığında, arama motorunu kullanıcının hizmetine sunar ve kullanıcının bulamadığı bir yazılımı bilgisayarda arayarak bulur. Görüntü Değiştirme seçeneği, yazılımın görüntüsünü değiştirmeye yaramaktadır. Gelişmiş kaldırma seçeneği, bilgisayarda bulunan ana yazılım programları dahil (ofis,web vb.) kaldırma işlevini yerine getirir. Seçenek kullanıcıyı yönlendirmektedir.

Gözlem bölümü :

Şekillendirme Çubuğu (Tool Bar), Durum Çubuğu (Statü Bar), Yardım Paneli, Geniş veya dar resim, Liste, Rapor ve Detaylar seçeneğinden oluşmaktadır. Bu bölümde kullanıcı kendisine göre istediği ayarlamayı yapabilmektedir.

Şekillendirme bölümü :

Çubuğu Şiddetli-Sıcak Kaldırma (Uninstall HotBar), Hafıza-Depoyu Tekrar İnşa Etme (Rebuild Cache), Şeçenekler ve Dil seçeneğinden oluşmaktadır. Çubuğu Şiddetli Kaldırma sekmesi, eğer kullanıcı tarafından yazılımda bulunan kısa yol tuşları ve başlangıç sekmesinde yer alan ögeler istenmiyorsa kullanılmalıdır. Tıklanıldığında uyarı verir ve kabul edilirse kısayol tuşlarını siler. Hafızayı Tekrar İnşa Etme sekmesi, eğer yazılımda görünen ve bilgisayarda bulunan yazılımlardan bir veya birkaçı görünmezlerse bu sekme yardımıyla hafıza tekrar tazelenmektedir. Seçenekler sekmesi, yazılım tarafından ayarları kendiliğinden yapılmakta ancak kullanıcı tarafından değiştirilebilmektedir. Kullanıcı kendi isteğine göre yazılımın iç ayarlarını yapabilmektedir. Yazılımın dil seçeneğinde sadece ingilizce dil desteği bulunmaktadır.

Modüller bölümü :

Yazılımın büyük sekmelerle ana başlık altında verdiği bölümlerin seçiminden oluşmaktadır. Kullanıcı başlangıç sekmesi olarak istediğini ayarlama imkanına sahiptir. Bu sekmeler sırasıyla; Yazılım Kaldırma (Uninstall Programs), Yazılım Başlangıç Kontrolü (Control Startup Programs), Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi (Find/Clean Temporary Files), Başlangıç Listesinin Temizlenmesi (Clean Star Menu) ve İE Bağlam Listesi Temizliği (Cleans IE Context Menu) seçeneklerinden oluşmaktadır. Sırasıyla; Yazılım Kaldırma çubuğu, bilgisayarda bulunan yazılımları gösterir ve kullanıcı tarafından kaldırılmak istenilen yazılım seçilmek suretiyle yazılımın alt tarafında bulunan seçeneklerden istenilen tuş ile yazılım bilgisayardan kaldırılır. Yazılım Başlangıç Kontrolü sekmesi ise bilgisayarda bulunan yazılımları listelemektedir. Geçici Dosyaların Bulunup Temizlenmesi sekmesi adından da anlaşılacağı gibi kurulum esnasında bilgisayara geçici dosya bırakan yazılımların bu dosyalarını bulup temizlemektedir. Başlangıç Listesinin Temizlenmesi sekmesi yukarda anlatıldığı gibidir. IE Bağlam Listesi Temizlem sekmesi, İE tarayıcısının internette bıraktığı site adres izlerini temizlemektedir.

4 MB boyutundaki süper programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 6 Aralık 2007; 16:14:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaldırılamayan Dosyaları Kaldırma Yazılımı: En İyileri

Kaldırılamayan programlar, bilgisayarınız üzerinde yer kaplayan ve kaldırmak istediğinizde sorunlara neden olan inatçı dosyalardır. Bu tür dosyalar, bozuk kayıt defteri girdileri, kötü amaçlı yazılımlar veya hatalı yazılım yüklemeleri nedeniyle oluşabilir.

Kaldırılamayan dosyaları kaldırmak için özel olarak tasarlanmış yazılımlar bulunur. Bu yazılımlar, genellikle şu özelliklere sahiptir:

• İnatçı programları ve dosyaları kaldırma
    • Bozuk kayıt defteri girdilerini onarma
    • Kötü amaçlı yazılımları tespit etme ve kaldırma

Kaldırılamayan dosyaları kaldırmak için kullanabileceğiniz en iyi yazılımlardan bazıları şunlardır:

• IObit Uninstaller: Kullanımı kolay bir arayüze sahip güçlü bir yazılım. Kaldırılamayan programları ve dosyaları güvenli bir şekilde kaldırır.
    • Revo Uninstaller: İnatçı programları ve kayıt defteri girdilerini kapsamlı bir şekilde kaldırır.
    • Geek Uninstaller: Gelişmiş kullanıcılar için özelleştirilebilir bir yazılım. Kaldırılamayan programları zorla kaldırma seçeneği sunar.

Bu yazılımları kullanarak kaldırılamayan dosyaları güvenli ve etkili bir şekilde kaldırabilir, bilgisayarınızın performansını artırabilir ve değerli depolama alanından tasarruf edebilirsiniz.

Yazılımı yüklemeden önce bilgisayarınızı yedeklemeniz ve yazılımın talimatlarını dikkatlice takip etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rietvelt geri döndü son derece faydalı ve denemeye değer bir programa benzior dostum.. teşekkür
  • bende 2004 ü var bunun gayet güzel bir program sadece program silmek için kullanmıyorum komple pc de bulunan gereksiz dosyalarıda silmek için kullanıyorum.herkese tavsiye ederim..fakat bu sürümü ücretli sanırım...rietvelt paylaşım için saol
  • Bir yıldan fazladır kullanıyorum .çok memnunum proğramları kaldırırken registrydeki artıklarını da siliyor.Kullanmamış arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
  • paylaşım için sağolasın dostum arşivimize eklenecek türden
  • teşekkürler riet
    bişey soracağım program hakkında
    crap cleaner bunun yaptığını yapıyormu
    extradan bunu da kullanmak faydalı olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

teşekkürler riet

Evet yapıyor.Ama bu daha ayrıntılı program kaldırma konusunda.Önceden kaldırdığın programların kalan dosyalarınıda siliyor.İkisinide kullan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bunu kullanıyorum. kesinlikle yükleyin. tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

teşekkürler riet

Evet yapıyor.Ama bu daha ayrıntılı program kaldırma konusunda.Önceden kaldırdığın programların kalan dosyalarınıda siliyor.İkisinide kullan.

İşin ehli öyle diyorsa

• up saol güzel bi program +1
  • guzel programa benziyor gercekten... ccleaner kullanıyordum, bunu da kullanmakta fayda var sanırım program kaldırırken
  • Harika bir program.Çok işe yarıyor. Saolasın.
  • Arkadaşlar splitcam diye kahrolası bir yazılım yükledim ve kaldırılmıyor bu programı denedim hata veriyor yine kalmıyor.Bilginiz var mı acep
  • Gerçekten mükemmel bir yazılım, tavsiye ederim.
  • eyvallah,sağolasın.
  • Eywallah, bi deneyelim.....herkes beğenmiş
  • Ben bu programın üstüne başka program tanımam gerçekten süper.

Sağol Rietveld
  • hocam saolasın programı indirdim ama tıklayınca böyle bi ekran çıkıo sonra hemen kapanıo yükleme fln yapmıo acaba problem nedir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

hocam saolasın programı indirdim ama tıklayınca böyle bi ekran çıkıo sonra hemen kapanıo yükleme fln yapmıo acaba problem nedir ?

Vallahi bilemiyorum.Bende hiç böyle bir sorun olmadı.
  • program güzel ancak tek bir eksiği var.

bir programı sildikten sonra kalan dosyaları da temizliyor iyi güzel ama geride boş boş duran bir klasör kalıyor. yani klasörü kaldırmıyor. inşallah o eksikliği giderirler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.