Şimdi Ara

Yüzük formunda hazırlanan kontrol cihazı Nod, ön siparişe açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Yüzük formunda hazırlanan kontrol cihazı Nod, ön siparişe açıldı



     

    Akıllı cihazların kontrol edilmesi için son dönemde gördüğümüz birçok benzeri gibi yüzük formunda hazırlanan Nod, ön sipariş üzerinden satılmaya başlandı.

     

    Yukarıda da söylediğimiz gibi bir yüzük şeklinde tasarlanan ve el hareketlerini komutlara dönüştürerek akıllı cihazların kontrol edilmesine imkan tanıyan Nod, Bluetooth teknolojisi ile çalışma gösteriyor ve Bluetooth desteği bulunmayan cihazlarla akıllı telefonlar üzerinden Wi-Fi temelinde bağlantı kurabiliyor. Geliştirici firma tarafından açıklandığı kadarıyla iOS, Android, OSX, Windows, Linux gibi işletim sistemlerine, Nest termostat, Philips Hue ışık, Belkin WeMo, Google Glass, GoPro aksiyon kamerası, LG akıllı televizyonlar gibi donanımlara ve Google Earth, PowerPoint, Keynote, Solidworks gibi önemli yazılımlara destek veren kablosuz kontrol cihazı Nod, gövdesi üzerinde yer alan dokunmatik yüzey ile örneğin bir sunum sayfasını değiştirebiliyor, Google Earth içerisinde belirlenen bölgelere yakınlaşma yapabiliyor ya da oyunlarda kontrolcü olarak kullanılabiliyor.

     

    Dahili bataryasıyla bir gün boyunca kullanılabilen yüzük, su geçirmiyor olmasıyla da günlük hayata güzel şekilde uyum sağlayabiliyor. Gövdesinin yan tarafında fiziksel tuşlar taşıyan ve bu tuşlara istenilen farklı komutları atayabilen Nod, özellikle akıllı telefonlar ve televizyonlar için ön plana çıkıyor. Geliştirme kitlerini yazılımcılara açan şirket, bu sayede destek verilen cihaz sayısının da gün geçtikçe artacağını belirtiyor.

     

    149$ fiyat etiketiyle ön siparişe açılan yüzük formunda kontrol cihazı Nod, 2014'ün sonbahar aylarında dağıtıma çıkıyor. Ürünün yapabildiklerini aşağıda yer alan tanıtım videosu yardımıyla rahatlıkla görebilirsiniz.

     



     Yüzük formunda hazırlanan kontrol cihazı Nod, ön siparişe açıldı

     





    Kaynak:http://mashable.com/2014/04/29/nod-bluetooth-ring/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_medium=feed&utm_source=feedly&utm_reader=feedly







  • Çok iyiymiş ama o cihazların hiçbiri bizde yok
  • Şu teknolojiyi takmadık neremiz kaldı

  • Yüzüğü görünce yeni bir lotr oynu filan sandım okumadan başlığı geldim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evli çiftler artık birbirini kaybetmez

  • 30$ ı haketti benim gözümde..

  • 25$ dan fazla etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.