Şimdi Ara

Daylight'ın İlk Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         Blacklight Retribution'la ün yapan Zombie Studios'un merakla beklenen korku oyunu Daylight'tan ilk inceleme puanları geldi ancak durum pek iç açıcı gözükmüyor. Gelen ilk puanlar şöyle:

Gamespot: 3
         IGN: 5.8
         Polygon: 5
         Softpedia: 8.5
         Venturebeat: 6
         Press Start: 3
         Eurogamer: 7

Puanlamayı yapan siteler genel olarak oyunun bölüm tasarımlarından, bulmacalarından ve hikayesinden şikayetçi olmuşlar. Ayrıca oyunun korkutma yöntemlerinin biraz eskidiğinden dem vuranlar da yok değil. Daylight'ın şu anki Metacritic ortalaması ise 56.

• e sen çakma oyun yaparsan olacağı bu keşke biraz daha özgün fikirlerle geliştirselerdi
    ya ne bileyim hani illa tımarhane olacak değil ya sanki bütün korkunç şeyler tımarhanelerde gibi

AYRICA BEN BU PUANLARADA PEK İNANMIYORUM GÜNÜMÜZ OYUN SİTELERİ BELLİ YANİ OYUNU SİZ BEĞENDİYSENİZ SORUN YOK !

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun çıkmadan bir şey söyleyemeyiz çünkü günümüzde oyun siteleri çok kafadan puan verebiliyor.

• Bence puanları gayet iyi bu oyuna göre.
  • Dying Light'la karistiriyorum bu oyunu nerde gorsem

• quote:

Orijinalden alıntı: frivolousam

Dying Light'la karistiriyorum bu oyunu nerde gorsem

Dying Light bu oyunun çakması çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheogorathTheMad

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: frivolousam<br> <br> Dying Light'la karistiriyorum bu oyunu nerde gorsem<br> </blockquote><br> Dying Light bu oyunun çakması çünkü

Ne alaka?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @WS
    İkisindede yaratıklardan kaçıyoruz ve Dying Light bu oyundan daha sonra duyuruldu. Sonuç ? Dying Light çakma=çöp.
  • Puanları görünce haya kırıklığına uğradım ama steamde indirimi görünce kendimi tutamadım satın aldım unmarım korkutmayı başarabilir.

• Dying Light parkurla ilgili bir oyun bu yaptığınız fifa'yla nba'yi karsilastirmak gibi birsey
  • Ne bekliyodunuzki.
  • cins bi oyun zaten
  • Abicim, oynayın, görün ve öyle karar verin. Buradaki yorumlar divxplanet yorumlarına dönmesin lütfen. Zeki adamlarsanız. Size kötü dendi diye vazgeçmeyin tutkunuzdan. Deneyin, beğenmiyorsanız silin. Ne gerek var anlamsız diyaloglara.

Asıl olması gereken oyununu oynarsın sonra gelir burada tartışırsın. Haber yorumlarını kıraathane masalarındaki anlamsız ve içi boş diyaloglara döndürmeye ise hiç gerek yok.

Hepinize iyi oyunlar.

• quote:

@WS<br> İkisindede yaratıklardan kaçıyoruz ve Dying Light bu oyundan daha sonra duyuruldu. Sonuç ? Dying Light çakma=çöp.

aynen, hatta half-life çakması, onda da yaratıklar var. hatta mortal kombat çakması bile olabilir, baraka böle yaratık gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helsinki Vampire

Abicim, oynayın, görün ve öyle karar verin. Buradaki yorumlar divxplanet yorumlarına dönmesin lütfen. Zeki adamlarsanız. Size kötü dendi diye vazgeçmeyin tutkunuzdan. Deneyin, beğenmiyorsanız silin. Ne gerek var anlamsız diyaloglara. <br><br>Asıl olması gereken oyununu oynarsın sonra gelir burada tartışırsın. Haber yorumlarını kıraathane masalarındaki anlamsız ve içi boş diyaloglara döndürmeye ise hiç gerek yok.<br><br>Hepinize iyi oyunlar.

senin oyunların fiyatından haberin yok galiba hacı ?

• Oyun bu gün çıkmıyor muydu ?
  • quote:

@WS<br> İkisindede yaratıklardan kaçıyoruz ve Dying Light bu oyundan daha sonra duyuruldu. Sonuç ? Dying Light çakma=çöp.

left 4 dead olmasın ordada zombiler falan vardı? watch dogsta olabilir belki ordada telefon var sürekli elinde? başta kendin çöpsün sen hadi uzaklaşta kirletme buraları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 29 Nisan 2014; 17:02:41 >
  • Daylight ve Dying Light bayağı benzer oyunlar.
  • Xbox'a cikartmazlarsa boyle patlar işte hic şaşirmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.