Şimdi Ara

Materazzi'den şok itiraf!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fransa'yla İtalya arasında oynanan 2006 Dünya Kupası Final maçında, Fransız yıldız Zinedine Zidane'la yaşadığı kırmızı kart olayıyla gündeme gelen İtalyan oyuncu Marco Materazzi, İtalyan basınına şok itiraflarda bulundu.

Gazzetta dello Sport Gazetesi'ne bir röportaj veren İtalyan futbolcu, Zidane'ın kız kardeşine yönelik bir cümle sarf ettiğini doğrulayarak bunun provokasyon amaçlı olmadığını savundu. Materazzi konuyla ilgili olarak, "Zidane'la girdiğim pozisyon sırasında onun formasını çektim. Daha sonra Zidane bana dönerek alaycı bir şekilde, 'Eğer formamı çok istiyorsan, sana daha sonra verebilirim' dedi. Bende ona cevap olarak, 'Kız kardeşini tercih ederim' dedim" diye konuştu.

Materazzi, söylediği cümleyi savunarak, bunu kendisini savunma amacıyla söylediğini ve bir provakasyon amaca taşımadığını da iddia etti. Materazzi, söylediği cümlenin özellikle söylenmiş bir cümle olmadığını da savunarak, "Güzel bir cümle olmadığını kabul ediyorum. Bu doğru. Ancak, futbolcular sahada bu tür şeyler söylerler. Olaylar bu kadar büyümeden önce, Zidane'ın bir kız kardeşinin olduğunu bilmiyordum" dedi.

• Güzel komuş lafı ama kafayida yedi napcez

Orjinalden alıntı: |N|iCoLa|S|

Güzel komuş lafı ama kafayida yedi napcez

o lafa kafa iyi gitmiş ama yanlış yere atmış kafayı zidane....ağzının tam üzerine atacaktı..kaybedeceği bi şey yok..zaten bırakıyor futbolu ceza verecekler bi de

• Yarın Fransa-İtalya maçı var Fransa'da.Oynatsın Donadoni Materazzi pisliğini 11'de de görelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Yarın Fransa-İtalya maçı var Fransa'da.Oynatsın Donadoni Materazzi pisliğini 11'de de görelim.

Materazzi cezalıymış.

Materazzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 5 Eylül 2006; 17:03:47 >

Orjinalden alıntı: midgardxxx

materazziye çok tav oldum ben o konuşmadan sonra zidane doğruyu sölemiş zidane bu tür laflarla müslüman olduğu için de karşılaşıyormuş bazen

bu özenilen avrupa nın aslında ne kadar ırkçı ve de ne kadar din düşmanı...hoşgörüden yoksun bir millet olduklarının kanıtıdır...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.