Şimdi Ara

TABLET TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba 6 yaşındaki oğluma doğum günü hediyesi olarak tablet almak istiyorum.oğlum yaşı küçük olduğu için fazla bütçe ayırmayı düşünmüyorum.
    bütçe 200-240 tl arası.
    tecrübeli arkadaşların değerli tavsiyelerini bekliyorum

    bu ürün yeterli olur mu?

    codegon tablet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 28 Nisan 2014; 11:03:50 >



  • valla yerinizde olsam bulabildigim en ucuz cihazi alirdim. zira dusme ihtimali yuzdeyuz. birde teknosa vb gibi bir yerden alirsaniz bazi firmalar belli bir ucret karsiligi dusmeye kirilmaya suya karsi kasko yapiyorlar. ben olsam yaptirirdim. gecen ay metro markette onyo marka arkasinda cizgi film karakterlerinin resimleri basili 150 tl lik tabletler satilmisti. o tip bir sey alin derim. hayirli gunler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 28 Nisan 2014; 10:35:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • benim düşüncelerimde aynı yönde.fazla özellik aramadan uygun fiyatlı bir tablet almam daha doğru.
    teşekkürler.
  • verdiginiz link uygun bencedr. tablete cok oara harcayacaginiza nasil olsa bir kac sene sonra isteyecek, 2 el bir xbox 360 alin 400-600 tl arasina 18 yasina dek oyun ihtiyaci karsilanmis olur. sizde oynarsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasshelhoff

    verdiginiz link uygun bencedr. tablete cok oara harcayacaginiza nasil olsa bir kac sene sonra isteyecek, 2 el bir xbox 360 alin 400-600 tl arasina 18 yasina dek oyun ihtiyaci karsilanmis olur. sizde oynarsiniz.

    evde pc var.ev içersinde oyun ihtiyacımızı karşılamaya yetiyor.dışarda ya da misafirliğe gittiğimizde zaman geçirmesi için küçük ve hafif bir şey arıyorum.telefonların batarayaları iflas ediyor.tablet alırsam bizim telefonları istemez. :)
  • Bende aynı şekilde çocuk icin tablet almayı düşünüyorum. Pirinha ve hometech markaları fiyat bakımından uygun ancak kullanıcı yorumları pek iç açıcı değil.Yine ismi duyulmamış bir çok marka var ve en mantıklısı exper almak galiba.Tablet konusunda çok bilgim olmadığından 250 tl ye kadar tablet tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
  • benim verdiğim linkte codegon marka tablet var.özellikleri diğerlerinden iyi.fiyatı da çok makul.ben o modeli alacağım ama oğlumun yaşı küçük olduğu için kararsız kalıyorum.tablet almakla oğluma iyilik mi yapmış olurum,yok sa kötülük mü?bu konuda kararsız kaldım.yaşı 6 olduğu için eline aldığında bir daha bırakmakta çok zorlanır.
  • sonuçta bilgisayar ve akıllı telefonlarla vakit geciiyorlar.en azından tablet olunca o kadar uğraşmazlar diye düşünüyorum.yinede kontrollü olarak fazla kullandırmamak lazım. bu arada codegen tablet benim hosuma gitmedi sonucta teknolojik urun ve almısken birazda iyisini arastırmak ve almak gerekir diye dusunuyorum.
  • ram ve kamera özellikleri fiyaıtna göre iyi.ben fazla para vermeyi düşünmüyorum.enb fazla vereceğim rakam 200 tl.sizin gözünüze takılan daha iyi bir model var mı?
  • exper tablet daha iyi bence.Tabi işin uzmanı arkadaşlardan daha iyi tavsiye gelirse ona bakarız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravelli76

    merhaba 6 yaşındaki oğluma doğum günü hediyesi olarak tablet almak istiyorum.oğlum yaşı küçük olduğu için fazla bütçe ayırmayı düşünmüyorum.
    bütçe 200-240 tl arası.
    tecrübeli arkadaşların değerli tavsiyelerini bekliyorum

    bu ürün yeterli olur mu?

    codegon tablet

    Merhaba, sakın oğlunuza codegen vs gibi neydiği belirsiz çin malı tabletler almayın paranıza yazık,gerek kalite gerek performans hepsi çok kötü size,tavsiyem benimde 6 yaşında oğlumun kullandığı tablet olan Asus memopad hd yi tavsiye ederim sağlam performanslı vs çok defa yere düştü üstünde yemek yiyor adeta :)
    gayet sağlam br ürün kısaca,
    Hepsi burada comda kargo dahil 299 liraya satılıyor 9 taksit alın iyi günlerde kullanın :)




  • mısafırlıge veya dısarı gıttıgınde akranları ıle oynasın ustadım..korebe saklambaç yakar top oynasın..sosyallesır hem..
  • Bulursan codegen ultimix88 oneririm batarya ve wifi cok iyi,ses fiyatindan beklenmeyecek kadar iyi,tam bot usb yuvasi var,10aydir bi yamugunu gormedim cok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat1981pls

    mısafırlıge veya dısarı gıttıgınde akranları ıle oynasın ustadım..korebe saklambaç yakar top oynasın..sosyallesır hem..

    çok doğru söylüyorsunuz ama bu devirde bu dedikleriniz yapan çocuk bulmak çok zor.benim 9-10 tane 5-10 yaş arası yeğenim var,hepsi tablet ya da telefon ile olmadı bilgisayar ile meşgul oluyor.sokak da oynamak,evde oyun kurmak eskide kalmış.ben 76 doğumluyum,bizim zamanımızda sokaklar güvenliydi,oyun alanı çoktu. şuan her taraf bina,oyun alanı kısıtlı,sokaklar güvensiz.her gün kaçırılma,tecavüz gibi sübyancı şerefsizlerin haberi çıkıyor.keşke sokaklar güvenli olsa,teknoloji çocuklar için bu kadar vazgeçilmez olmasa.




  • ByRemake tavsiyen için teşekkürler.dediğiniz modeli de araştıracağım.

    stevejones tavsiyeniz için size de teşekkür ederim.sizin söylediğiniz modeli de araştıracağım.bütçeme en uygun olanı sipariş edeceğim.
  • Hayrlisi olsun sende haklisin ustadm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran çözünürlüğünü görüntüsünü vb. kontrol edip alın.oğlunuzun gözleri ufak yaştan zarar görmesin.
  • bence benim kullandığım tablet cta-e07-13a alın çok memnunum ben real racing 3 bile oynuyorum azcık kasma olsada ama gt racing 2 de falan hiç kasma yapmaz ki sizin çocuğunuz bbüyük ihtimalle temple run 2 falan oynayacaktır onları hayli hayli kolay açar ayrıca şimdi 4.2.2 güncellemesiyle çok iyi oldu neyse fazla uzatmayakım siz casper alın keyfinize bakın
  • burada tavsiyede bulunan bütün arkadaşlara değerli yorumlarından ötürü teşekkür ederim.
    bütçeyi zorlayarak asus memopad hd7 aldım.codegon ile asus arasında çok gidip geldim.arada 30 tl gibi bir fark vardı.asus hakkında çok olumlu yorumlar gördüm ve asus'da karar kıldım.
    hepinize teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravelli76

    merhaba 6 yaşındaki oğluma doğum günü hediyesi olarak tablet almak istiyorum.oğlum yaşı küçük olduğu için fazla bütçe ayırmayı düşünmüyorum.
    bütçe 200-240 tl arası.
    tecrübeli arkadaşların değerli tavsiyelerini bekliyorum

    bu ürün yeterli olur mu?

    codegon tablet

    Bu cihaz fazlası ile işinizi görecektir.Çift çekirdke işlemcili ve sorunsuz bir cihazdır fiyatı da oldukça uygun
    http://www.cesitvar.com/Pritech-P710-7-inc-TABLET-PC-ANDROID-42-CIFT-CEKIRDEK-ISLEMCI-CIFT-KAMERA-WIFI-KAPASITIF-BEYAZ,PR-143858.html




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.