Şimdi Ara

Euro Truck Simulator 2'nin Multiplayer Modu Alpha Sürecine Giriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Ülkemizde de bayağı yoğun bir kullanıcı sayısına sahip olan Euro Truck Simulator 2 için bağımsız mod geliştiricileri, multiplayer modunu geliştirmeye başlamıştı. Gelen yeni haberlere göre oyunun multiplayer modu, önümüzdeki hafta itibariyle alpha sürecine girecek. 

Modun sitesinden yapılan açıklamada, 1 Mayıs tarihi itibariyle oyunun alpha sürümünün bütün oyunculara açılacağı belirtildi. Konuyla ilgili daha fazla bilgiye modun kendi sitesinden erişebilirsiniz.

• Gelsin de kamyon yarıştıralım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mayısta yollardayız çekersiniz artık bitane :D arka planada açarsınız orhan babayı :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • pc bu yüzden seviyorum işte. online olmayan bir oyuna mod olarak bile online yapılabiliyor olması. biz oyuncular için pc bir lütuf
  • işte bu!!!
  • harika haber... aslında uzun yıllardır bu haberi bekliyorduk. konvoylar oluşturucaz avrupa yollarında :)))
  • ets 2 gold steam gift var elimde 1 adet, 20 liraya satılıktır.

• iple çekiyoruz
  • Bu oyunu ilk başta torrent den indirdim ve aylarca o şekilde oynadım. Geçen vatan da gezerken gördüm 50 tl birşeydi ve satın aldım. Bazı eksikleri olsa da bütçesine göre çok başarılı bir simülasyon. Arada insanın canı çekiyor bir yollara salayim kendimi diye, dinlendiriyor ve öğretiyor. Multiplayer özelliği gerçekten oyunun havasını tamamen değiştirecek, o kadar insan yoğun şekilde bu oyunu oynuyor ve gerçek kişilerle karşılaşmak, sollamak, yol vermek, olursa chat yapmak, arada bir dalaşmak gerçekten keyifli olacak. Merakla bekliyorum.

• modun tam olarak sistemleri ile ilgili bi bilgi var mı bir yazı var mı beyler
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Önce bulut özelliğini getirsinler de kayıtlarımız gitmesin. Sonra diğer özellikleri eklesinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.