Şimdi Ara

LG G3'ün arka profilden resmi de sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • LG G3'ün arka profilden resmi de sızdırıldı





    Son dönemde internete sızan görsellerden artık sahneye çıkmaya hazır hale geldiği anlaşılan LG'nin G3 amiral gemi modeli yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Önce ön profilden resmi internete sızdırılan LG G3, bu kez arka profilde kameralara yakalandı.




    LG G2'ye göre biraz daha farklı bir tasarıma sahip olan kontrol tuşları biraz daha inceltilmiş. Kameranın yanında konumlanan boşluğun ise parmak izi sensörü veya nabız ölçer olabileceği tahmin ediliyor.




    LG'nin yeni amiral gemi modelinde arka kısımda bazı rötüşlar yapabileceği konuşuluyordu. Sızan görselden bunun doğru olduğu anlaşılıyor. 




    LG G3'ün resmi olarak açıklanan veya sızdırılan özellikleri sıralandığında 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlük, 2GB RAM, 13MP/16MP çözünürlükte arka kamera, gelişmiş OIS teknolojisi, Snapdragon 801 yongaseti, 32GB artırılabilir hafıza ve sade bir tasarıma sahip yeni Optimus kullanıcı arayüzü karşımıza çıkıyor. LG'nin yeni amiral gemi modelini ise en geç Mayıs ayı sonunda lanse etmesi bekleniyor. 

     

     







  • Snapdragon 805'le gelse harika olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 hala cok yeterli bir telefon, ama tabi artik yarosta kalmak icin senede bir yeni telefon piyasaya surulmesi gerekiyor. Bence yapabilecekleri en iyi sey telefonu inceltmek olabilir g2 nin en buyuk handikapi rakiplerine gore biraz daha agir ve kalin olmasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapdragon 801 ile 2K telefonu kimse almaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kısmını hiç beğenmiyorum, iphone gibi sade kamera ve flash koyulsa keşke, böyle arkası çok düzensiz ıvır zıvır dolu.

  • G2 nin ön kısmı neredeyse kusursuz arka tarafı kötü bir görüntü sergiliyordu,anlaşılan bu konuda G3 de çok değişiklik olmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 ile çok iyi bir iş çıkarmıştı ve halada devam ediyor bu başarı ama, G3 ile kendi kafasına sıkacak bu gidişle,keşke G3 ü bir fırsat olarak kullanıp,güzel donanım ve güçlü bir batarya ile birleştirip piyasaya sunsaydı ama, LG, tarihte adının ilklere yazdırmak uğruna saçma sapan bir işe kalkarak S801, 2GB RAM ve 2K ekranı bir araya getirdi, Neyse G3 çıksında en azından G2 ucuzlar.

  • Kamera ve guc tusu cok uyumlu olmus

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası G Pro 2'ye yakın bir tasarımla gelmesini bekliyordum. LG, G2'de başlattığı tuşsuz kenar tasarımını beğensem de G3'ün arka kısmının bu kadar ıvır zıvırla doldurulması hoş olmamış. Bir de Snapdragon 801 ile 2K panel handikabı var. 2014'ün ilk yarısından ümidimi kesmek üzereyim.

  • Bu tür sızdırılan resimler neden flu ve anlaşılmaz, o sırada patron gelir isten kovulurum çaktırmadan şu resmi çekiyim mi diyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 kullanıcısı olarak telefonu sömürüyorum 22 GB Dolu alan var 2 GB kaldı ondada şişme yapmasın diye tutuyorum ama telefon her türde akıyor ,

    3-4 oyun arka taraftayken net performansı felan 4.4.2 ile mükemmelleşti G3 çıksın , 1-2 ay sonra alıcam umarım aynı başarıyı yakalarlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

    LG G2 ile çok iyi bir iş çıkarmıştı ve halada devam ediyor bu başarı ama, G3 ile kendi kafasına sıkacak bu gidişle,keşke G3 ü bir fırsat olarak kullanıp,güzel donanım ve güçlü bir batarya ile birleştirip piyasaya sunsaydı ama, LG, tarihte adının ilklere yazdırmak uğruna saçma sapan bir işe kalkarak S801, 2GB RAM ve 2K ekranı bir araya getirdi, Neyse G3 çıksında en azından G2 ucuzlar.

    Zamaninda g2'ye de cikmadan s600 vs 2300mah bataryaya kesin gozuyle bakiliyordu. Bir yigin sizdirma vardi bununla ilgili. Lg de yalanlamamisti bunlari. Ne oldu peki? S800 ve 3000mah batarya şok etkisi yaratti. Sizdirmalara asla guvenilmemelidir. Art niyetli yapiliyor hep bunlar. Münnecimlik yapmaya gerek yok. Benim tahminim s805, 3gb ram ve en az 3200mah batarya. Yazin bunu bir kenara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tasarımı hoşuma gitmedi pek G pro 3 nasıl olcak bakalım.

  • çok fotojenik değil, olmamamış arka profil. birde yandan çekmeyi denesinler.

  • Sd card koy. 1750 den piyasaya koy. Ortalıgın a...koy.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısı ölçerde koysalar fiyatlardan ateşimiz çıktımı çıkmadı mı ölçeriz.

  • 5.5 inç olması taşınabilirliği zorlaştıracaktır.Ekran çözünürlüğünün artması performansı düşürecektir.Rakipleri 1080p ekrana snapdragon 801 koyarken sen 2k ekrana snapdragon 801 koyuyorsun.Bu sefer işler LG'nin beklediği gibi gitmeyebilir.Arkada bulunan sensörün olması veya olmaması bir sorun teşkil etmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Arka kısmını hiç beğenmiyorum, iphone gibi sade kamera ve flash koyulsa keşke, böyle arkası çok düzensiz ıvır zıvır dolu.

    Iphone kısmına katılıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark ettinizmi bilmiyorum, arkadaki sayfada;

    2 GB/ 3 GB
    16 GB/ 32 GB

    Yazıyor, buda demek oluyor ki; 2 GB Ram, 16 GB Rom'lu ve 3 GB Ram, 32 GB Rom'lu iki model gelecek.


    @ekrem71

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tasarımı benimsiyen zihniyeti tebrik ediyorum(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.