Şimdi Ara

[Tüm Telefonlar] Launcher Knock On

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorsunuz ki LG G2 de knock on özelliği var ve menüde çift tıklayınca ekran kapanıyor. Bende kendim düşündüm ve bi kaç değişiklik ve uygulama yükleme ile bunu diğer telefonlara aktif edebiliyoruz.

TELEFON TUŞ KİLİDİNDEYKEN VE EKRANI KAPALIYKEN ÇALIŞMAZ. SADECE TELEFON AÇIK İKEN VE MENUDE (LAUNCHER) ÇALIŞIR.

Öncelikle 2 Tane temel uygulama indirmemiz lazım. Bunlardan bir tanesi launcher ve kilitleme programı
    Apex Launcher: Link
    Nova Launcher: Link
    Solo Launcher: Link
    .
    .
    .

Kilitleme programı ise: Link

-Bunları kuruyoruz. Kilitleme programını açtığımız zaman bize "cihaz yöneticisi" olarak aktif edin diyor ve ayarlardan onu aktif ediyoruz.
    Sırasıyla Şu işlemleri uyguluyoruz. (Ben Apex kullandığım için apexle anlatacağım, verdiğim diğer launcherla aynıdır ayarları)

-Launcher'ın ayarlarından davranıs ayarlarına giriyoruz.

-Aşağıya doğru kaydıyoruz ve "Masaüstüne çift vurma" bölümüne giriyoruz. (Diğer launcherlarda farklı bir söylem olabilir. )

-Burdan "Uygulama Başlat" Bölümüne giriyoruz ve "ekranı kilitlemek" adlı uygulamayı seçiyoruz.

Artık ekrana çift tıklayarak kapatma olayımız tamamlanmıştır. Ana menüye dönün ve ekranda boş bir yere çift tıklayın ve telefonunuz kapansın. :)

%100 Kendi emeğimdir. Kendi düşüncemle yaptım. Lütfen alıntılarken izin alın. Emekçi olun hırsız olmayın. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesandwich -- 25 Nisan 2014; 20:36:58 >

• guzel dusunce gereksiz uygulama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj konusunda bi yan etkisini görmedim. Kendi lg launcherindan daha görsel hale getiriyor (Kendimce) ve daha az ram kullanıyor. Haa eğer kilit ekranı kapatma uygulaması diyorsan 5mb fln harciyor. Eğer harcasın ama arkada hep şarjı bitirir dersen. hepimiz kullanıyoruz task killer programı daha doğrusu clean master uygulamasını. bu onu kapatıyor. şimdi dersin açılması uzun sürer tepkisi geç olur. ama öyle bişey yok sonucta çok kucuk bi uygulama.
  • 1) Uzun süredir kullanılan bi özellik zaten bu
    2) Ram şarj a hiçbir etkisi yok, tabi 2 gb ram den de hissetmiyor olabilirim 3 5 mb ı
    3) Knock off olacak,Knock on un ne olduğunu bilmek lazım böyle anlatımlar hazırlarken...
    4) Herkeşe iyi forumlar...
  • bu çift tıklama olayının adı knock on değil mi?
  • Knock on dedin inanmasam da sevindim bir an. Lütfen basligi duzelt.

• Zaten olan bir şeyi lg bize yeniymiş gibi sundu. Millette reklamı samsung yapıyor diyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meego dan iyi ki araklamışlar bence :)
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Pek gerekli değil ama kullanması pratik ki g2'nin tasarımının tuş ergonomisi için gerekli.

• Cok saol isime yaradi

• Bu özelliğe gereksiz demek Bence artık her telefonda olmalı, zaten ayarlardan bu özelliği kapatmak da mümkün gereksiz buluyorsanız...En azından home/power tuşum bozuldu gibi salakça bir argümana sahip olmayacak bu özelliğe sahip telefonlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bu özelliğe gereksiz demek Bence artık her telefonda olmalı, zaten ayarlardan bu özelliği kapatmak da mümkün gereksiz buluyorsanız...En azından home/power tuşum bozuldu gibi salakça bir argümana sahip olmayacak bu özelliğe sahip telefonlar...

Bu ozellik yuzunden teknosadaki bi kac telefona daldirip cift tikladim.eleman farketti g2de var o yaptiginiz buyrun burada dedi.etraftakiler dondu bi bana bakti.bugun yasadim fethiyede kendimi bir garip hissettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Ben de yapıyorum arkadaşlarım telefonlarını vs. alınca hatta custom recovery de bile ekranın ışığı sönünce oradan açmaya çalışıyorum sürekli, sonra kafama dank ediyor normal power tuşuna gidiyor elim :(
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hiç bozmadım şans işi o. Ekstra bir özellik. Tıpkı parmak izi gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ben de yapıyorum arkadaşlarım telefonlarını vs. alınca hatta custom recovery de bile ekranın ışığı sönünce oradan açmaya çalışıyorum sürekli, sonra kafama dank ediyor normal power tuşuna gidiyor elim :(

Telefonu satılığa cikartirken power tusu 10 kere kullanildi felan mi yazsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guncel

• Benim anlamadığım donanımsal bir olay yok ortada.

Bu işi yapan 1mb'lık 3.Parti bir uygulama tasarlanabilir.Neden Markette yok böyle bir program ?

Telif hakkı felan mı var bu özelliğin nedir olay ?
  • sadece lg de değil yeni htc m8 dede bu özellik var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Nisan 2014; 15:43:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Benim anlamadığım donanımsal bir olay yok ortada.

Bu işi yapan 1mb'lık 3.Parti bir uygulama tasarlanabilir.Neden Markette yok böyle bir program ?

Telif hakkı felan mı var bu özelliğin nedir olay ?

Çift tıkla uyandırma olayının çalışması için touch to wake özelliğinin kernelde bulunması gerekiyor. Bildiğim kadarıyla şu an sadece nexus 4-5 ve htc one modelleri için böyle bir kernel geliştirilmiş. Yani bu özellik için kerneli düzenlemek gerekiyor ve bu da çok zor bir iş. Her telefonun kerneli ayrı olduğundan her telefonun kerneline bu özelliği katacak adamlar lazım.
  • Abi su cift tik ile kapatma isi icin ne gerek var launchera filan ram ve sarj israfi konuyu acan arkadasin zaten cihaz rootlu xposedtan yukleyin gravityboxu durum cubuguna cift tiklayip kapatin ekrani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.