Şimdi Ara

Coast by Opera uygulaması iPhone desteğine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Coast by Opera uygulaması iPhone desteğine kavuştu



     

    Opera'nın iPad uyumlu internet tarayıcısı iPhone desteğine kavuştu ve artık "Opera Coast" ismiyle anılmaya başlandı.




    iOS 6 işletim sistemli iPhone, iPod Touch ve iPad ile kullanılabilen internet tarayıcısı Opera Cost, oldukça modern ve sade bir kullanıcı arayüzüyle geliyor. Alıştığımız tarayıcı deneyimini farklılaştırmak için geliştirilen uygulama, yayınlanan 3.0 kodlu yeni sürümüyle ise yukarıda da belirttiğimiz gibi iPhone desteğine kavuşuyor, ismi değişiyor, birçok performans ve güvenli geliştirmesi kazanıyor, ana ekran karolarını otomatik olarak iCloud temelli senkronize edebiliyor, menüler için tasarım değişimleri alıyor ve yaptığı önerilerle popüler sitelerin keşfedilmesine imkan tanıyor. Eskiye oranla daha hızlı açıldığı söylenen Opera Cost, ayrıca Google+ simgelerine de destek veriyor.




    Ücretsiz olarak sunulan Opera Cost uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.










  • tmm

  • Opera Coast web browser 4.00

    http://itunes.apple.com/app/coast/id674024845

    So, 4.0 is a pretty big update.

    - Share instantly: Just one tap on your favorite social networks and out goes the content you find online to all of your friends. We now support Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Line, WhatsApp, KakaoTalk, VKontakte & Odnoklassniki.
    - Discover the web: Enter a world of news, sites, updates and more. Swipe left or right to browse through different trending articles.
    - Browse fast with Opera Turbo: Enabled by default, Opera Turbo speeds up your browsing when you’re on a slow network. Opera Turbo compresses pages to use less data and automatically turns on when you roam out of your network.
    - Switch from your iDevice to your Mac: Handoff pages and continue browsing on your Mac’s default browser. Handoff requires that Bluetooth 4 and are iCloud enabled on Mac OS X and iOS.
    - Other updates: Landscape mode for iPhone 6 Plus




  • Değişik bir arayüz fakat sadece apple tarafında çalışan safariden iyisi olmadı , olmayacak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.