Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kinyo & Frisby 5.1

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Kinyo & Frisby 5.1 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
.C.O.

3 Eylül 2002; 15:56:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar forumda hoparlörler üzerine bayağı bi arama yaptım fakat yine de kararsız kaldım. Alacağım hoparlörleri test ederdim ama hepsiburada.com 'dan alacağım için bu mümkün değil. Ben hem DolbyDigital formatında DVD izlememe imkan veren, hem çok iyi bas ve tizleri olan, ses gücü yüksek, oyunlarda yüksek performans veren, 5+1 ve 270$'ı geçmeyecek bir hoparlör sistemi arıyorum. Nette bayağı aradım ve hoşuma gidenler şunlar

-FRISBY SR-T688 AHŞAP HOME THEATER SPEAKER
-KINYO D-565 5000W PMPO DIGITAL DECODER SPEAKER

frisby güzel diyorlar yanlız özelliklerine baktığımda DolbyDigital denen bişey bulamadım ama adının üzerinde HomeTheater var.?
Kinyo da güzel. Ama hiçbiryerde alacağım ürün hakkında yorum bulamadım. Üzerinde bir tana audio decoder la beraber geliyor ama yanılmıyorsam ses gücü olarak frisby'den daha düşük (Kinyo toplam rms=~65 frisby=~200). Birde şunu merak ediyorum şu decoder ne işe yarıyor yani decoder olmadan da dolby digital sesi alamazmıyım. Ses kartı olarak audigy alacağım, özelliklerinde DolbyDigital çözücü diye bişey yazıyordu. Yani o özellik varsa decoderli sisten almaya gerek varmı diye düşünüyorum. Birde kinyonun dijital girişi var ama frisby sadece analog. Engin görüşlerinizi bekliyorum
AiQUiDiE

3 Eylül 2002; 16:37:24 

bence creative in 5300 kolonları gayet iyi. analog girişi var sadece ama 5.1 analog ses veren bir ses kartı ile kullanırsan her bi ses formatını kusursuz dinleyebilirsin. tabi dvd ye bağlarım kolonları diyorsan o konuda bişey diyemem. o zaman dolby digital encoder ı olan bi set alman gerekir.
Cos-q

4 Eylül 2002; 0:07:18 

sen buraya rms değerlerini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz!!
trex

4 Eylül 2002; 10:44:53 

eğer pc'den 5.1 ses almak istiyorsan audigy ile halledersin. Ses sisteminin decoderinin olması gerekmez. Audigy üzerinde çözücü mevcut.
Eğer kolonları dvd' ye bağlayacaksan hemen hemen her dvd' de dolby digital ve dts decoderi bulunur. Onu da dert etme.
Night Stalker

16 Ağustos 2008; 23:39:24 

logitech tavsiye ederim

Bilgisayar oyunları çocukları etkilemez.
Eğer çocukken, Pacman bizi etkileseydi;
şu anda karanlık odalarda koşuşturuyor, hap yiyor
ve sürekli tekrarlanan bir müziği dinliyor olacaktık...
FRAPS

17 Ağustos 2008; 2:48:20 

z5500 al

gainward6600gt
deliboran007

18 Ağustos 2008; 10:47:26 

soyledigin sistemler dandik otesi markalar neden o kadar para bu harabelere vermek istiyosun o fiyat aralıgında super sistemler var ornegin ve en onemlisi creative g500 sonra altec lansing fx5051 hatta logitech x540 creative t6100 bile bunlardan iyi ve kaliteli es verir dinlemedim bu aletleri ama dinleme geregi duymadıgım icin kesinlikle paranı cope atarsın boyle bi hataya dusme!!!

evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!!
arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!!
cepte:samsung i900 omnia creative ep630!!!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Kinyo & Frisby 5.1 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
Gears Of War 2 (Xbox 360)
Testere ile Locust doğramaya gidiyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç