adresten günde aynı ip den 30 tane SMS atıyorsunuz, emin olmak için sabahtan beri 30 tane aralıklarla mesaj gönderdim, gönder dedikten sonra 10 sn içinde hepsi geldi .. 777 diye bir nuamranda geliyor..Ama mesaj metnine bir ek vs.. eklemiyor.. Servis ücretsiz, bu da size hediyem olsun arkadaşlar .. > Herkese yaymayın bu bölümden çıkmasın , sonra SMS servisi kapatılır,çekemeyiz valla ..
(Not:tel numarası kısmını 905XXXXXXXXX şeklinde yazacaksınız ..oke ) Saygılar Sevgiler ..
70 karakterlik. yinede çok saol
yakında bize dayanmaz çöker burası yine
mesaj attım 2-3 dakka oldu hâlâ gelmedi numarayı yanlış yazdık heralde. aaa doğru yanlış yazdım annemin numarasını yazmışım
nasıl kullanıldığını tam bi anlatın yafs yes no var o hangisi olcak enter 4 digit yazan bi yer var ora ne yazcaz??????????*
Annen de diyecek bu 777 kim ...
Bu arada ip yi değiştirdim, yine 30 mesaj hakkım var .. hala çalışıyor ..
beyler 4 dijit yazan yere dolunda bir güvenlik numrası çıkıyor onu yazacaksınız ne görünüyorsa bunun amacı robot saldırılarını önleme, görsel doğulama sistemi diyoruz .. ok
Teşekkür eden herkese; Sizler Saolun arkadaşlar , ben varolanı bulup, sizin önünüze sunuyorum sadece ..
Valla herkes bilinçli olması lazım, bu bölüme katılanlar kullansın, etrafa kimseye yayılmasın, uzun ömüzrlü kullanalım, aylarca .. Bilinçli olanlar bu şekilde yapacaktır eminim.. Yyarsak, kullanamayız olur biter arkadaşlar ..
quote:
Orjinalden alıntı: Negative®
Teşekkür eden herkese; Sizler Saolun arkadaşlar , ben varolanı bulup, sizin önünüze sunuyorum sadece ..
Valla herkes bilinçli olması lazım, bu bölüme katılanlar kullansın, etrafa kimseye yayılmasın, uzun ömüzrlü kullanalım, aylarca .. Bilinçli olanlar bu şekilde yapacaktır eminim.. Yyarsak, kullanamayız olur biter arkadaşlar ..
aynen öyle olur katılıuyorum sana kimseye sölemeyin aman ha yok burda beleş mesaj filan hani nerde hiç haberim yok