Şimdi Ara

2.5 Senelik İlişkim Bitti. ( Son Görüşme ) (Az SS,Çok Müzik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
11
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 25.04.2014 13.48 editi:

    dayanamadım aradım. başlarda açmadı telefonumu. Ne var diye açtı sonunda. Sesim çatallaştı başta hiçbişey diyemedim. Vazgeçmeyecek misin artık dedi.Hayır diyebildim.Sövdü saydı. Ağladım. Duymasın diye kapattım telefonumu. Çıktım gittim yandaki parka. Oturdum yaktım sigaramı. Su sesleri,hafif bi serinlik ve hıçkırıklar. Böyle olmasını istemiyordum. Annem aradı sonra. Çocuğum artık vazgeç dedi.İlk defa annemle konuşurken ağladım. 6 senedir yurtlardayım. Hep güçlü olmaya çabaladım. Ama başaramadım bu sefer.Olmadı.Keşke olmasaydı. O mu olmasaydı yoksa bu olaylar mı bilemiyorum. Kapattıktan sonra o beni aradı. Üzgün olduğunu ama her ayrılığın böyle bittiğini söyledi. Tamam dedim. Yutkundum. Bütün iyi dileklerimle kapattım telefonumu. Ne yaparım nasıl kurtulurum bu durumdan bilmiyorum. Ama bittim.


    peşin not: İçimdekileri dökmek istediğim için yazdım. Birazcık kafa üter.


    Ayrıldık be dostum. Ciddiyim ayrıldık. 2.5 seneydi.Hikayemi baştan anlatayim istersen.

    Bundan daha lise 2'de okul değiştirmiştim. Daha önceki kız arkadaşlarım hep terketmişlerdi beni. Kıskanç bi insanım. Bi de akrep. Geldiğim okulda pek mutlu olamıyordum. Sürekli ilgi isteyen birisiyim ( egoist olmadığımı düşünüyorum.). Okul koridorunda görmüştüm. Yanımdaki arkadaşa sordum kim bu kız diye. Bizim örgütten ( örgüt filan takılmayın işte bi birlik) dedi. O gün gözüme kestirmiştim. Ama bi türlü ortak arkadaş vs bulamamıştım o gün.



    Umudumu yazın kesmiştim. Fakat şans eseri fb'da onu gördüm. İçim bi garip olmuştu. Tabi o sıralar Mersindeyim. Bu arada kastamonuda oturuyorum ben. Hemen ekledim tabi. Yanımda kuzen filan var. Ayarlarsın filan da gazı verdi. Ekledim kabul etti. Hemen birlikten muhabbete girmeye çalıştım. Çok da iyi gidiyordu. O da beni görmüş okulda filan öyle söylemişti. Numarasını istedim fakat babası biraz katı olduğu için izciliğe giderken verebileceğini söyledi. Numaramı verdim kendisi mesaj atacaktı. Gece uyuyamadım kırpmadım gözünü. Gerçekten çok farklıydı. Minyon bi kızdı. Bi gülerdi insana huzur verirdi. Gözleri bi bakardı erir giderdim. (psikopat filan değilim ama çok takip ettim okul zamanı). Her neyse sabahında mesaj attı. Güzel güzel arkadaşlığımızı kurdum. 3 Temmuz günü konuşmaya başlayalı 2 hafta sonra aradım dayanamadım. Dedim kızım böyle böyle . Seni takip ettim ben farklısın benim için. Kendisi de hoşlandığını söyledi. Tipik bi liseli sevgilileri dediğinizi hissedebiliyorum.



    Çok güzel geçiyordu günlerimiz. Hemen tatilimi yarıda bırakıp döndüm Kastamonu'ya. İlk buluşmamız .. O kadar tatlıydı ki .. Saçları dağıtmıştı. Üzerinde mavi bi gömlek. Altında kot. Çok güzeldi. Hani mecnun için leyla ne ise o saniye damla da benim için öyleydi. Güzel bi yemek yedik. Üstüne bi tatlı. Vaktimiz azdı 3 saat görebildim ama herşeye değdi. O kadar yola o kadar saate. Değdi.Günlerimiz çok iyi geçiyordu. Tabi benim kıskançlıklarımızı saymazsak. Napim abi kıskanıyorum napim. Ha bu arada o tanıştığımız gün zorla annemle tanıştırmıştım :))))



    Bu şarkıyı çok severdin kuzum hatırladın mı ? Neyse. Gel zaman git zaman 1.5 seneyi tamamlamıştık. O zamana kadar yaşadığımız olayları uzun uzun anlatsam inan dostum susmam bütün gece :) Babam milli eğitim müdürü onun babası da öğretmen. Babam ilçede onun babası merkezde. Yazın bi seminerde aynı gruba düşmüşler. Hani derler ya aşk tesadüfleri sever diye. Öyle oldu be dostum. İkimiz de seviniyorduk gereksiz yere.


    Yazın sonlarına doğru merkezde özel yurtta kalıyorum. Dersane çıkışı arkadaşlarla oturmuşuz dışarda çay-sigara-simit yapıyoruz. Tam da o sıralar damlayla kavgalıyız. Damla ağlıyor ben gaddarım tabi. Her neyse otururken birden bi baktım 2 kişi geliyor. Babası ile damla. Dedim beyler kafanızı yere eğin damlayla babası geliyor diye. Tabi babası öğrenmiş herşeyi resmimi filan da biliyor. Dikiliyor karşıma.Ben damlanın babasıyım tanıdın mı diyor. Tam ağzıma açıyorum bi yumruk yiyorum. Yere kapaklanmıyorum ama hafif sendeliyorum. Kendime tam geliyorum babası elinde taburelerden birini almış üstüme yürüyor. Dedim mustafa kaç. Ama hala anlam veremiyorum. Belki onun kadar kızına değer veremiyorum ama gerçekten üzerine titriyordum. Sonra işin aslını gece babası beni arayıp anlatıyor. Damla odasında ağlarken babası duyuyor. Numaramı alıyor. Damla da numaramı yanlış veriyor. Aradığı kişi de buna ana avrat kayıyor. O da benim sövdüğümü düşünüyor. Ama barışmamıza da vesile oluyor. Babası öğreniyor ama ses etmiyor. Çok güzeldi o gün :)



    Ben YGS maratonuna giriyorum çıkıyorum. İstediğim hukuku tutturamıyorum iktisata talim ediyorum. Sağolsun yazın da geldi yanıma kuzum çok teselli etti :) Beraber denize girdik gece aldık gözlemelerimizi oturduk yedik. Dalga seslerini beraber duyduk. Kumsalda beraber yürüdük. Hayal gibi günlerdi benim için ama ters giden bişeyler vardı.

    Ters giden kıskançlığımda. Ve 2 gün önce beni terketti. Gitti ya. Bugün de attığı mesajla umudumu aldı götürdü. Çaresiz kaldım a be dostlar. Boğazım düğüm düğüm. Gitme lan diyemedim.Seviyordum lan vallahi. Ne bileyim ondan daha iyisini bulamam bundan sonra. Aramaya da bi süre niyetim yok.



    Daha da detaya girsem çok uzun olacağını düşündüm bu kadarıyla yetindim. Bilmiyorum ama sadece sizlerle paylaşmak istedim. Kimseye anlatamıyorum. Babam aradı sabah damla nasıl çalışıyor mu lysye dedi. Evet baba dedim. Diyemedim ki senin oğlunu yapayalnız bıraktı diye.

     2.5 Senelik İlişkim Bitti. ( Son Görüşme ) (Az SS,Çok Müzik)

    Keşke o olsaydı da bunları yazmak zorunda kalmasaydım. Keşke olsaydı.

    Daha 20 yaşındayım. Ne haddine diyeceksiniz ama .. Sevdiklerinizi mutlu etmeye çalışın. Yoksa mahvolan siz olacaksınız.


    Hepinize iyi geceler. Üşenmeyip de okursanız eyvallah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi tane kısa winston -- 25 Nisan 2014; 13:52:59 >







  • Geçmiş olsun

    edit: Okudum dostum şuan benim de ilişkim başladı 1 ay olacak. Umarım sonu güzel biter, yada hiç bitmez .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo23 -- 24 Nisan 2014; 22:20:31 >
  • Eyvallah
  • Hayirlisi knk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Öyle diyemiyor be insan
  • Hayirlisi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun da bizz o hissi hic yasayamadik ki be hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forever58 kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en güzel hissi be dostum. Müthiş bi kızla berabersin. Tam hayalindeki kız. Beraber tatil bile yapıyosun. Ailen biliyor. Kızın YGS sınavına gidiyosun o kapıdaki stres bile çok değişik :) Tabi sonunda ayrılık bile olsa gözü yaşlı hatırlıyor insan o tatlı günleri..
  • decode

    unutmak kolay degildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadim AMA degmez kanka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egoist tavırlarını bıraksaydın senden ayrılmayacaktı kıskançlık egoizm gibi şeyler aşkı öldürür demekki kız artık sevmiyor seni yada sevmek istemiyor.
  • komodoejderi kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin. Uzun zamandır ayrılık yaşamamıştım 2.5 sene sonuçta. Ama garip bi duygu. Boşlukta hissediyormuşsun gibi. Sürekli elim telefonuma gidiyor. Mesaj attı mı diye. En çok işlem kaydına bakınca içim gidiyordu. Baştan aşağı 'damlam' vardı. şimdi artık 'anne ' ' baba ' ' mahmut ' ' ve 444 1 500' var.
  • Sadece resme bakarak söylüyorum ayrıldığınız iyi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A ®h Pozitif kullanıcısına yanıt
    Haklısın fakat biraz kişiliğim böyle gerçekten egoist bi insan değilim lütfen öyle algılamayın.

    Yani istiyordum ki hayatındaki tek erkek ben olayim. Tamam diğerleriyle de arkadaş olsun ama samimi olsun istemiyordum. Tabi en ufak bi samimiyette kavga..
  • Dostum geçmiş olsun üzüldüm senin adına benimde yaklasık bi yıllık ilişkim bitti senin gibi üzülüyordum sonra bir kaç şey öğrendim nefret ettim kızdan zamanla insan alışıyo yeni birileri çıkar karşına bu yaşlarda tanıstıgın kişiyle evleniceksin diye bişey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorsan barışmak için elinden geleni yap gururunu bi yana bırak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bi tane kısa winston

    Haklı olabilirsin. Uzun zamandır ayrılık yaşamamıştım 2.5 sene sonuçta. Ama garip bi duygu. Boşlukta hissediyormuşsun gibi. Sürekli elim telefonuma gidiyor. Mesaj attı mı diye. En çok işlem kaydına bakınca içim gidiyordu. Baştan aşağı 'damlam' vardı. şimdi artık 'anne ' ' baba ' ' mahmut ' ' ve 444 1 500' var.

    Simdi okudum abi baba olayi falan iyi olmus bunca sey yasamissiniz beraber cok sey paylasmissiniz eger senin ona verdigin deger kadar oda Sana veriyorsa bence oda biyerlerde Boyle dagilmistir senin gibi uzulmistur bence sacma sapan gurur triplerine girme ve GIT KONUS BENCE .




    Bu arada son bi mesaj atti demissin NE dediki Bu kadar kestirip attin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyacağım bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm la neyse geçmiş olsun takma kafana daha iyisini bulursun eminim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.