Şimdi Ara

WP8 uyumlu HD Photo Viewer yeni özelliklerle güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • WP8 uyumlu HD Photo Viewer yeni özelliklerle güncellendi



     

    Windows Phone 8 cihazlar için hazırlanan ve Türkçe dil desteğiyle fotoğraf görüntüleme noktasında görev yapan HD Photo Viewer uygulaması, yeni özelliklerle v3.4.7.1 sürümüne güncellendi.

     

    WP8 cihazlar ile çekilen görüntülerin pan ve zoom yapıldığında genel performansı artırmak için kalitesinin düşürülmesi nedeniyle hazırlanan HD Photo Viewer, bu noktada devreye girerek fotoğrafları tam kaliteleri ve kesinliğiyle gözler önüne sererek daha iyi bir deneyim sunabiliyor. Türkçe destekli sade arayüzüyle kolay kullanılan uygulama, yayınlanan yeni sürümüyle ise cihaz üzerinde albüm oluşturarak silebiliyor, albümler arasında daha fazla fotoğraf taşıyabiliyor, eskiye oranla geliştirilmiş derin yakınlaştırma sunuyor, Lumia 1020, 1520 ve ICON ile çekilmiş fotoğrafları bütün fotoğraf uygulamalarında görünür hale getirerek e-posta eklentisi olarak gönderebiliyor ve arayüzünden yer açmak adına önceki/sonraki butonu çıkartılıyor.

     

    1,99 TL fiyat etiketiyle satılan HD Photo Viewer uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

     







  • Uygulamanın deneme surumu tam ozellikli ve kullanma suresi yok. Geliştirici içinizden geçiyorsa 2 lira verin, vermezseniz de canınız sağolsun diyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.