Şimdi Ara

DELL 5537 G20W81C i5-4200U 1.6GHz 8GB 1TB 2GB HD8670M 15.6' Windows 8***1.499 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta halli bir notebook arayanlar için +100 TL wp ile birlikte uygun gibi duruyor.

http://www.hizlial.com/dell-5537-g20w81c-i5-4200u-16ghz-8gb-1tb-2gb-hd8670m-156-windows-8-notebook/10325887

Intel Core i5-4200U 1.6GHz Turbo Boost ile 2.60 3MB Cache İşlemci
    ◾ 8 GB Ram.
    ◾ 1 TB Hard Disk
    ◾ AMD Radeon HD8670M 2GB Ekran Kartı
    ◾ 15.6" Ekran Boyutu
    ◾ Windows 8 İşletim Sistemi

Chipset
    Intel

İşlemci Platformu
    Intel® Core™ i5

İşlemci Tipi
    Intel® Core™ i5-4200U

İşlemci Hızı
    1.60 GHz

İşletim Sistemi
    Windows 8

Sistem Belleği
    8 GB 1600 MHz

Ram Tipi
    DDR3

Sabit Disk Kapasitesi
    1 TB

Sabit Disk Tipi
    Sata

Disk Dönüş Hızı
    5400 Rpm.

Ekran Özelliği
    15.6" LED

Ekran Kartı
    AMD Radeon HD 8670M

Ekran Kartı Hafızası
    2 GB PAYLAŞIMSIZ

Max Ekran Çözünürlüğü
    1366 X 768

Optik Sürücü
    DVD/RW (Okuyucu ve Yazıcı)

Klavye
    Türkçe Q

Numerik Klavye
    Var

Usb (Adet)
    2

Usb 3.0 (Adet)
    2

HDMI
    Var

Ethernet (LAN)
    Var

Kablosuz Haberleşme
    Var

Bluetooth Özelliği
    Var

Webcam
    Var

Parmak İzi Okuyucu
    Yok

Yüz Tanıma Sistemi
    Yok

Kart Okuyucu
    Var

Ağırlık
    2.50 Kg.

Batarya
    6 hücreli Lityum-İyon

Kargo
    Ücretsiz

Garanti
    24 Ay Resmi Dell Türkiye Garantisindedir.(Distribütör Firma Garantisi)

• Bu saatten sonra full hd mat olmazsa boş isterse i9 taksınlar
  • Arkadaşım hangi saatten bahsediyorsun?
    İhtiyacı olanlar için, bütçesi 1.500 TL altında olanlar için, her türlü işlemci gerektiren uygulamada sıkıntı yaratmayacak, ısınıp sorun oluşturmayacak, orta seviyede bir oyun tecrübesi yaşatacak ve tüm bunları kredi kardı kampanyasıyla birlikte 1400'e yaşatacak bir fırsat haberi veriyoruz, siz alakasız mesajlar yazıyorsunuz.
    Yanlış anlamayın 1400-1500'e dediğiniz özellikte laptoplar her yerde satılıyor da bizim mi haberimiz yok?
    Maksat arayış içinde olanlara bir seçenek sunmak olmalı, yoksa insanların kafasını karıştırıp kararsızlığa itmekten başka faydamız olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Bu saatten sonra full hd mat olmazsa boş isterse i9 taksınlar

+1
    1366 X 768 görünce sinirim bozuluyor
  • ben 3 gun once aldım

gayet ıyı beyler kasa cok şık metal

1400 e acıl ıhtıyacı olan ıcın alınabılır bır urun
  • hızlıaldan böyle şeyler almam ben. Logitech z506 aldım. Kullanılmış, kablosu yıpranmış gönderdiler sonra değişim için gönderdim yenisini gönderdiler. 1 hafta kullandım tamamen bozuldu şuan serviste anakartı değişiyor. Elektronik bir şey alınmaz hızlıaldan. Daha önce aldıklarımda da böyle şeyler olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Arkadaşım hangi saatten bahsediyorsun?
    İhtiyacı olanlar için, bütçesi 1.500 TL altında olanlar için, her türlü işlemci gerektiren uygulamada sıkıntı yaratmayacak, ısınıp sorun oluşturmayacak, orta seviyede bir oyun tecrübesi yaşatacak ve tüm bunları kredi kardı kampanyasıyla birlikte 1400'e yaşatacak bir fırsat haberi veriyoruz, siz alakasız mesajlar yazıyorsunuz.
    Yanlış anlamayın 1400-1500'e dediğiniz özellikte laptoplar her yerde satılıyor da bizim mi haberimiz yok?
    Maksat arayış içinde olanlara bir seçenek sunmak olmalı, yoksa insanların kafasını karıştırıp kararsızlığa itmekten başka faydamız olmaz.

..yy da dizüstü varken cep telefonu yoktu siz böyle ürünleri alırsanız 2024 e kadar bu çözünürlükte kullanırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işyerinde kullanıyorum metal kasa evdede dell var plastik kasa gerçekten fark var. Orta halli için oldukça faydaı bir laptop. Ben 8.1 windows kullanıyorum uyku moduna alınca pc uyanmıyor böyle kronik bir sorun var artık windows yüzünden mi demeliyim bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Arkadaşım hangi saatten bahsediyorsun?

..yy da dizüstü varken cep telefonu yoktu siz böyle ürünleri alırsanız 2024 e kadar bu çözünürlükte kullanırsınız

Arkadaşım sen hangi çözünürlükte kullanıyorsun? Ne zaman satın aldın? Ve en önemlisi kaça satın aldın? Bu sorulara bi zahmet tam cevap ver de insanlar faydalansınlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.