Şimdi Ara

BioShock: Infinite - Burial at Sea: Episode 2 Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rapture'de tamamlamamız gereken son bir görev var. Çemberin tamamlanması için mutlaka başarılı olmamız gereken bir anlaşma...

• bioshockun dosyalarının içinde olup da oyunda olmayan binlerce dosya var.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyuna bu kadar inceleme yetmez talha reyiz tam inceleme istiyoruz

• Bıoshock 1 Skyrim 2 <3
  • Umarım 2K'ın yapacağı BioShock'lar (eğer yaparlarsa) Irrational'ın yaptıkları kadar güzel olur.
  • Ve elveda Elizabeth..

• quote:

Orijinalden alıntı: encuni

bu oyuna bu kadar inceleme yetmez talha reyiz tam inceleme istiyoruz

Aynen katılıyorum. Oyunun senaryosunda hala bazı kopukluklar var. En azından benim gibi bazı noktaları anlayamayan oyuncular var. Sadece Burial at Sea değil, ilk ve ikinci oyunla olan bağlantıları keşfetmemiz için daha geniş bir inceleme yapmanızı ekibinizden rica ediyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kesinlikle, iki dlc yi hatta ilk oyunu da kapsayan Infinite'de olduğu gibi ayrıntılı bir inceleme değilde özel video gerekiyor. Askıda kalan çok konu var.

• güzel çağımız aksiyon oyunları gibi tatata değil strateji grektiriyor
  • quote:

1)BioShock Infinite Episode 1http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-BioShock_Infinite_Burial_at_Sea_Video_inceleme-7335.htm

• Of sonunu çok güzel kapatmışsınız en yakın zamanda dlcleride oynayacağım

• şu ana kadar reklamdan hiç şikayet etmedim; ama bu videodaki "c'mon!" diye başlayan şarkı videodaki sesten 20 kat daha fazla! ben videonun sesi çok az diye hoparlörü yarıya getiriyorum, bir anda yerinden zıplatıyor adamı. ister istemez ağzımdan küfür çıkıyor bi zahmet bari sesini kısın, rica ediyorum.

• Bioshock İnfinite gibi bi inceleme videosuda yapılsa güzel olur.Birde bazı noktaları konuşmak içi konu başlığı açmak lazım ama forumda bu dlc'leri oynuyan sayısı baya az herhalde.Şahsen ilk para verdiğim dlc bu.Sonuna kadar hak ediyor parasını.Activision'un elinde olsa herhalde bu Dlc'leri direk oyun diye satardı.Dlc'nin tek eksisi bazı önemli sayılcak yerlerin havada kalması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 24 Nisan 2014; 20:36:54 >
  • bitmesine en çok üzüldüğüm oyun
    bitmemeliydi böyle kaliteli bir seri
    böyle oyunlar biterken call of duty gibi oyunların devam edip daha çok satması adil değil
    bioshock infinite hayatımda gördüğüm üzerinde en çok düşünülmüş oyun (oyunlardan biri değil oyun)
    hem shooter olarak hem stratejik savaş açısından hem hikaye açısından hem karakterler açısından hem düşman çeşitliliği bakımından muazzam bir oyundu
    hangi oyun sadece hikayesi için oyuncular tarafından yüzlerce tartışma videosu çıkarabilir ki
    elveda bioshock elveda irrational games

• Ve elveda Irrational Games...

• Elveda Bioshock, elveda Irrational Games dedin, doldu gözlerimiz

• elizabet gerçek biri biliyonuz dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hayatımda oymadığım en iyi serilerden birisi bioshock serisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Courtnee Draper seslendirme konusunda aşmış, özellikle işkence sahnesindeki performansı çok iyiydi, tabii You Belong to Me var ayrıca.
  • TALHA ABİ ERSİN ABİYLE BİOSHOCK İNFİNİTE IN SONUYLA İLGİLİ YAPTIGINIZ VİDEO GİBİ BU İKİ DLC Yİ KAPSAYAN BİR VİDEO ÇEKSENİZ SUPER OLUR HERKESİN İNGİLİZCESİ İYİ DEGİL SONUCTA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.