Şimdi Ara

2Ç'de iTunes: 5.2 milyar dolarlık içerik satışı, 70 milyar uygulama indirme ve 800 milyon hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • 2Ç'de iTunes: 5.2 milyar dolarlık içerik satışı, 70 milyar uygulama indirme ve 800 milyon hesap


    Rekor sayıda iPhone satışı ile tarihinin en başarılı mart çeyreğini geride bırakan Apple, çeyrekle ilgili gerçekleştirilen değerlendirme telekonferansında iTunes’la ilgili önemli sayıları paylaştı.


    Apple’ın açıklamalarına göre Apple ID sahibi kullanıcılar, 29 Mart’ta sona eren 3 aylık dönemde 5.2 milyar dolarlık içerik satın aldı. Yıllık bazda %24 artış anlamına gelen bu satışlar ile Apple’ın iTunes ve servislerden elde ettiği gelir 4.5 milyar dolara yükseldi.


    Bu çeyrek itibariyle App Store üzerinden yapılan toplam uygulama indirme sayısı da 70 milyara ulaşırken; geçtiğimiz ocak ayında bu sayı 65 milyar idi. Diğer bir ifadeyle Apple kullanıcılar, 3 aylık dönemde yaklaşık 5 milyar defa uygulama indirmiş oldu.


    Diğer taraftan iTunes’da, aktif olarak kullanılan ve neredeyse tamamında kredi kartı bilgisinin yer aldığı Apple ID sayısı, 800 milyona yükseldi.


    Apple’ın çeyrek sonuçlarıyla ilgili hazırladığımız detaylı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.









  • darağacında olsak bile son sözümüz apple

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinemi shady :( vurmayin saka yaptım

  • Apple çok büyük paralar kazanıyor.Apple nin kendi devletini kurmasına şaşmam.Bir yerde okumuştum.ABD bin kasasında 40 milyar dolar varken Applenin 150 milyar dolar parası varmış.Gerçekten ürkütücü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniko1

    Apple çok büyük paralar kazanıyor.Apple nin kendi devletini kurmasına şaşmam.Bir yerde okumuştum.ABD bin kasasında 40 milyar dolar varken Applenin 150 milyar dolar parası varmış.Gerçekten ürkütücü.

    Yanlış okumuşsun. Abd nin parasal hacmine yaklaşan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ne kadar appleyı sevmesemde bir android kullanıcısı olarak helal olsun apple ye diyorum..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniko1

    Apple çok büyük paralar kazanıyor.Apple nin kendi devletini kurmasına şaşmam.Bir yerde okumuştum.ABD bin kasasında 40 milyar dolar varken Applenin 150 milyar dolar parası varmış.Gerçekten ürkütücü.

    Aynen bende öle bişe okumuştum, şaşırtıcı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • içeriğe kim para veriyor bu memlekette merak ediyorum yurt dışına sözüm yok o ayrı da millet lig tv yi bile kaçak bulup seyrediyo, şarkıya filme para mı verir, internette tüm içerikler bedava dolanıyor, müzik isteyen açar yuutuubu indirir işte ordan bi de her şarkıyı 1 tl mi ne yapmışlar, bizim bim de satılan müzik çalara taktığımız usb bellekte resmen bir servet yatıyor o zaman 40 TL ye 32gb usb aldık içinde var 5000 tane şarkı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nepasvior

    içeriğe kim para veriyor bu memlekette merak ediyorum yurt dışına sözüm yok o ayrı da millet lig tv yi bile kaçak bulup seyrediyo, şarkıya filme para mı verir, internette tüm içerikler bedava dolanıyor, müzik isteyen açar yuutuubu indirir işte ordan bi de her şarkıyı 1 tl mi ne yapmışlar, bizim bim de satılan müzik çalara taktığımız usb bellekte resmen bir servet yatıyor o zaman 40 TL ye 32gb usb aldık içinde var 5000 tane şarkı

    Ben veriyorum enpara ile ayda 50 TL'lik alisverisi 25 TL'ye yapiyorum.

    Icerige para verme sebebim ise kalite, ornek vermek gerekirse internetten buldugunuz cogu ses dosyasinin kalitesi yerlerde geziyor hatta flacler bile hikaye. Bir tane sarki icinde gidip album almayacagima gore 0,89 TL'yi verip iyi kalitede dosyayi bilgisayarima indirip onu da flasdiskim ile istedigim yere tasiyorum hdd bad sector oldu, flashdisk bozuldu sorunu yok bulutta duruyor zaten tekrar indir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    mevzu miktar değil ki ben 1 tl dahi vermem bedavası varken youtube daki şarkılar gayet kaliteli bence en azından evdeki kasetlerden kaliteli, zaten bimden aldığımız uyduruk müzik çalarla dinliyoruz kafa çekerken açık havada, dosya kaliteli olsa ne olmasa ne bozuk kasetlerden kaliteli en azından, cep telefonunda da gayet güzel çalıyor, sesin kalitesi nasıl oluyor bilmiyorum anlamam ama zevk veriyorsa tamamdır, bi de hdd de bad sector varsa yedeği vardır, hiçbir aklı başında insan datalarını yedeksiz tek diskte saklamaz zaten, ki ben de buluta atıyorum hubic var mesela 25gb bedava binlerce şarkı sığıyor, 25 TL aylık telefon faturasından fazla zaten, bi de banka kullanacaksın, kartın olacak onlarla uğraşacaksın hiç gerek yok bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.