Şimdi Ara

9. SINIFIM YARDIMINIZLAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben özellikle 9.sınıfı bitirmiş üniversite sınavında buna yönelik olarak başarılı olmuş sizlere önemki bir kaç sorum olacak :

    1-)Anadolu lisesinde okuyorum yıl sonu ortalamam 89 ve yazın sizce 9.sınıfın tekrarını yapayım yoksa 10.sınıfa hazırlıkmı ?
    2-)1.soruya yönelik hangi kitapları alayım seneye sayısalı seçeceğim ve önerdiğiniz konu anlatımlı , soru bankası , deneme vb. yayınlar nelerdir ?
    3-)Bundan sonra nasıl ve ne kadar çalışmalıyım ?

    Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler ...



  • Her sene kendi seneni iyi bitir ve biraz sosyalleş 9'dayken biraz daha eğlenmene bak yoksa ilerde sıkılırsın
  • Otur çalış ne güzel erken bilincine varmışsın. Fark atmak istiyorsan 9 ve 10. Sınıfta çalışarak atabilirsin. 9. Sınıf temelini güzel atarsan ileride rahat edersin. 9. Sınıfı tekrar et yazın kısa sürer zaten sonra 10. Sınıf konularına biraz baksan avantajına olur. Şimdi çalış ki ileride pişman olma. Gezip tozmak anlık zevklerdir. Fazla kaptırmamak lazım onlara. Her şeyi dozunda ve zamanında yaparsan sorun kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben calismadim pismanim. 9. Sinif konulari temel konulari cunku. Eger temelde sorun olursa ilerde de sorun olur senin icin. Fem simetriyi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 9u tekrar et ve bol bol kitap oku yabancı dilini geliştir hafiften de 10 a bakabilirsin okul notlerınıda sağlam tut sistem değişebilir senin döneminde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.