Şimdi Ara

Gyte bilg. Müh hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben burayı ciddi ciddi düşünüyorum.okuyan varsa biraz bilgilendirebilir mi sorularım var hem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle buradaki içeriklere bakmanda fayda var :http://www.gyte.edu.tr/icerik/1730/906/ogrenci-adaylari.aspx

    Benim ekstra söyleyeceğim şey sözlüklerde veya forumlarda abartılı olarak okulu kötüleyen yorumların dediklerine bakma, Gyte bilgisayar mühendisliği oldukça kaliteli bir bölüm itü odtü boğaziçi seviyesindedir, bir marmara,istanbul,kocaeli,eskişehir veya izmirdeki bilgisayar mühendisliği bölümlere göre çıkan öğrenciler çok daha nitelikli olur iş bulma imkanı oldukça fazladır. 3.sınıftan sonra azcık kendini geliştirmiş isen yada okulda verilen ödev ve projeleri adam gibi yapmış isen partime çalışmaya başlarsın. Okul olarak öğrenciler pek sevmiyor gyteyi üniversite havası olmamasından şikayet ediyolar ama istanbulun yanı başında o havayı sen kendin yaratıcaksın.
    Ulaşım açısından seneye büyük rahatlık olacak marmaraya bağlanacak içinden hızlı tren, marmaray geçecek olan bir okul gyte-fatih durağıda var. Bence puanı haketmediği bir yerde çıkanların aldıkları maaşları bildigim için veya partime verilen maaşları gördüğüm için okulla alakası yok gerçi bunun bilgisayar mühendisi kendini geliştirmişse parasıda iyi olur. Puanların artmasını bekliyorum, tanıtım eksikliğinden kaynaklanıyor.




  • İneklerin yüksek puanlarla doldurduğu hiçbir fikir sahibi olmadığı genelde öğretim görevlisi veren üniversitelere girebilecek zekada ancak çok çalışmamış bir öğrencinin girebileceği en iyi üniversitedir.Zaten bölüm aslında boştur.Bilgisayar Mühndisliği çok ucu açık bir mühendisliktir.Sabancı da Computer Science dersleri verirken aynı şeyi hedefler bir Sakarya da Bilgisayar Mühendisliği.. Amaç senin yöneleceğin (hardware veya software) alanında kendini geliştirebilecek altyapıyı edinmendir ki gerek hocaların yaşlı olması gerekse her geçen gün değişen donanım ve yazılım teknolojileri bu bölümde aslında hocaların kattığı pek birşey olmadığını ortaya koyuyor.Çözemediğin bir fonksiyonda bilgisayar müh. hocaları birşeye yaramaz, baba gibi Matematik Müh. hocası var, yapay fizik çalışmalarında ise birsürü fizikçi var danışabileceğin.

    Sonuç olarak bu bölümü tercih eden bir adayın göze alması gereken şey kendini geliştirmek.Ve 2013 GYTE Bilgisayar Mühendisilği projelerine baktığımda labaratuvar(oldukça yeterli) değil de maddi olarak destek görseler çok iyi projelere imza atabilecek zekalar yetiştiriyor.

    Ulaşım senin için sorun değilse Sabancı da olsa ITU, ODTU de herşey sende biteceği için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin.




  • Kendimi geliştirmek için orayı düşünüyorum aslında.okul hakında hep olumlu görüş aldım aklımada yatmaya başladı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.