Şimdi Ara

Yüksek Lisans Uzaması ve Tecil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Haziran 2012de 4 yıllık fakülteden mezun oldum.Mezun olur olmaz aynı ay içersinde sevk tehirimi yaptırdım. çünkü yüksek lisans planlıyordum.bana verilen askerlik durum belgesinde:

    31.07.2014 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur.
    celp dönemi:ağustos 2014
    muhtemel sevk tarihi:31 temmuz 2014
    erteleme bitim tarihi: 15 haziran 2014 olarak gözüküyor.

    sorum şu; ben ertelettiğim yıl yani eylül 2012de tezli yüksek lisans programına kaydoldum.şu an 2.yılım yani tez yazıyorum fakat tezimi bitirememe ihtimalim var dolayısıyla okulum uzayacak.Bu durumda askerlik şubesi tezimi bitirmem için 1 yıl tecil verir mi? Bu benim hakkım mı? Ya da yok kardeşim veremeyiz mi derler? eğer öyle olursa yüksek lisansım yanar
    Eğer tecil hakkı vermeleri gerekiyorsa, mezun olamayacak durumdaysam en geç ne zamana kadar şubeden tecil istemeliyim? Bu işi benim mi yapmam lazım yoksa okul öğrenci işleriaracılığıyla dilekçe mi yollatmam lazım. Bu arada yaş 23.







  • manahuna M kullanıcısına yanıt
    Yüksek lisans için max 3 yıl 4 ay tecil hakkıniz var. Bu sure bitiminde hala bitmedyse ya bakaya kalacaksınız ya da subeye uğrayıp askere gideceksiniz.Sizin su an ocak 2016 ya kadar vaktiniz var.
    Edit: Temmuz dan sonraki süre için Öğrenci isleri askerlik subesine yazı yazıp ek süre isteyecek bu isi su yakinlarda hallettirmeye bakın
    Edit 2 : Hatta bu yazı işini 15 Mayıs a kadar hallettirin yoksa sevk islemine gitmediginiz için bakaya kalma durumu olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freekmichael -- 23 Nisan 2014; 2:55:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.