Şimdi Ara

İmdat, konser salonu sesi aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, ben yaşlı bir macanızım, Pioneer, Marantz, kenwood, Teac, 7 katlı müzik setleri ve dikdörtgen devasa kolonlar zamanlardan kalmayım.
    Son müzik setimi bir gence hediye etmiştim çünkü yeni ses teknolojisine güvenmiştim.
    Son aldığım Samsung LCD F7000 serisi TV'nin ses kalitesini yükseltmek için bugün Teknosaya gittim, yaklaşık 700 liralık Samsung yatay ses çubuğunu ve 5+1 sistemleri bana dinlettiklerinde midem bulandı, kendimi 7 yaşındaki yeğenimle birlikte 3D gözlükle, oynayan koltuklu sinamalarda çizgi film izliyor gibi hissettim. Ses resmen katır kutur George Lucas filmi sesi berbatlığındaydı.
    Bir ara tekrar eski bir müzik seti alıp, bir senfoni orkestrasının konser salonunda yumuşak müzik elde edebilme planları yaparken, eski sistemlerin teknik uyum problemleriyle boğuşmayı kara düşünürken sizlere soru sormak aklıma geldi.

    Ben surround, THX sistemlerele filam ilgilenmiyorum, oyunda oynamam kolonları koltuğuma doğru yöneltebilirtim, tek istediğim, gerçek bir klasik müzik konser salonu kalitesinde, uğultusu, statiği minimum yumuşak, gerçekçi ses dinleyebilmek. Ve heyecanlanınca volümü yeterince açabilmek tabi.

    Cevaplar öneriler için şimdiden teşekkürler.







  • ShemsuHor kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle sen attan inip eşeğe binmişsin şimdi gene at arıyorsun şimdi tv sesini yükseltmek için alacaksan hiç alma derim çünkü kanalların ses kalitesi rezalet sen ne kadar iyi bağlarsan fark olarak çok olmayacak sana soundbar olarak lg yi önerebilirim normalde bu tarz sistemleri sevmesemde hoşuma gitmişti denemeni öneririm eğer seni kesmezse ki isteğine göre kesmeyecek sana stereo sistem şart ister vintange kur ister yeni cihazlarla amfi+hoparlör dac veya ses kartı + kablolar buda bayağı bütçe istiyor veya aktif monitör bakabilirsin bütçe belirtmemişsin belirt ona göre bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.