Şimdi Ara

gidilen yerleri kaydetme acil yardım lütfen!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var tedaşın yüklenici firmasıyız manisa ve ilçelerindeki tüm trafoların her ay değerlerini alıyoruz fakat olası bir personel değişikliğinde bazı trafolar bulunamıyor sizden ricam nasıl bir cihaz almalıyız ki tüm trafoların bilgilerini,koordinatlarını o cihaza aktaralım ve giden biri yeni olsa bile cihaz sayesinde trafoların yerini bulsun öyle dağlık yerlerde trafolar varki navigasyon cihazı bize sonuç vermedi belkide biz hata yaptık. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • igo yazılımlı bir cihaz alırsanız hem kullanımı kolaydır hem dediğiniz işlemi rahatlıkla yaparsınız.
  • Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim bahsettiğiniz yazılımlı cihazlar yalnızca navigasyon cihazlarımıdır? Navigasyon cihazlarında şöyle bir sıkıntı yaşadık cihaz yalnızca asfalt yolda doğru yere götürüyor fakat toprak yola girdiğimizde sonuç alamıyoruz. Bir arkadaşta 3g tablet almamızı google earth e trafoları işaretlememizi önerdi acaba işe yararmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carnageous

    Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim bahsettiğiniz yazılımlı cihazlar yalnızca navigasyon cihazlarımıdır? Navigasyon cihazlarında şöyle bir sıkıntı yaşadık cihaz yalnızca asfalt yolda doğru yere götürüyor fakat toprak yola girdiğimizde sonuç alamıyoruz. Bir arkadaşta 3g tablet almamızı google earth e trafoları işaretlememizi önerdi acaba işe yararmı?

    navigasyon cihalarında yol dışına navigasyon yapamazsınız demek yanlış olur aslında kısmen yapılabilir.Yol bittikten sonra yönlendirme olmaz tablet ve google ile bu işi deneyen arkadaşlar daha net cevap vereceklerdir.
  • carnageous kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Hiç gerek yok, bir de şu Google bağımılığından kurtulmamız gerek artık. Pek tabii ki bir navigasyon cihazı fazlasıyla işinizi görecetir; Favori olarak kaydederek istediğiniz noktaya derhal gidebilirsiniz. BURADA konuştuk benzer konuyu. Tavsiyem konuyu hızlıca bir inceleyin çünkü muhtemelen alacağınız cihaz kullanımı yönünde yararlanacağınız bilgiler paylaşıyoruz.

    Ayrıca Bing Haritalarını incelerseniz bütün Enerji Santral, Dağıtım Merkezleri, Yüksek gerilim hatları vs. bilgilerini elde edebilirsiniz.

    Kolay gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.