BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens

anger01 -> BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (3 Eylül 2006; 23:59:02)

arkadaslar bu aksam BENQ-SIEMENS CL71 MODELİNŞİ ALDIM ARKADASLAR KULLANAN VAR MI BU MODELİ ALDIM AMA BİRAZ TEDİRGİNİM ACABA İİİ Mİ YAPTIM DİE 600 YTL YE ALDIM

YORUMLARINIZI BEKLİORUMM

TESEKKURLER

Genel Özellikleri

Ağırlık 115 gr
Boyutlar 97 x 46.5 x 17.8 mm
Şebeke UMTS / 900 / 1800 / 1900
Ajanda ? Var
Alarm Var
Titreşim ? Var
Hesap Makinesi Var
Java Desteği Var
HandsFree (Eller Serbest) Var
Resimli Telefon Defteri ? Var
Ses Kayıt ? Var
Sesli Arama Var
Ortam Sesleri Kayıt ? Var
Kronometre Var
Bas Konuş ? Yok
Görüntülü Konuşma Yok

Güç Özellikleri
Bekleme Süresi Maksimum 170 saat
Konuşma Süresi Maksimum 2 saat
Pil Türü Li-Ion
Pil Gücü 750 mAh
Bağlantı Özellikleri
UMTS ? Yok
Bluetooth ? Var
Dahili Modem Yok
GPRS ? Class 10
EDGE ? Yok
E-mail Desteği Yok
WAP ? Versiyon 2.0
Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
PC Senkronizasyonu ? Var

Kamera Özellikleri
Entegre Kamera Var
Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapiksel
Kamera Zoom 3x
Video Kayıt Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Eğlence
MP3 Çalma Var
Radyo Var
MMS Var
Eğlence
Zil Tipi Polifonik , MP3
Melodi Programlama Var
Oyun Var + Yüklenebilir
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 24 MB dahili hafıza
Telefon Rehberi Hafızası 500 adet
Arttırılabilir Hafıza ? Var
Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT
Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel
Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk

RESİMLER İCİN TIKLAYIN !!!

[image]local://upfiles/231570/9A881528271547809E5CCC7F8C0E5A07.jpg[/image]

[image]local://upfiles/231570/2C8F5D61A9DB454799FB6DBD84891766.jpg[/image]

[image]local://upfiles/231570/3FC3027EFC8C4B6E9B04E72227B24FC8.jpg[/image]

storm660 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 0:01:21)

bnde bi aralar dusunuodum fkt siemens olduu için uzak durdum.
o fiyata k750i alabilirdin ama artık işi işten gecmiş hayırlı olsun sna.
telefonun goruntusu guzel ve işlevleride iyi.
[:'(]

e125527 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 9:25:41)

Hayırlı olsun. Tel iyidir. Daha önce Siemens kullandıysan büyük ihtimalle memnun kalırsın. Kullanmadıysan ilk başlarda problem yaşayabilirsin. Fakat alıştıktan sonra daha da seversin.

Tel iyi de 600 YTL biraz pahali değilmi? Evkur dan falan mi aldın?

Clive -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 10:36:26)

hayırlı olsun güzel telefon ama pahalıya almışın nerden aldın

ß.m.Ø -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 10:56:39)

Bence harika bir seçim.. Cihaz tasarımıyla zaten müthiş. Tahminimce ses çıkışıda çok iyidir, çünkü BenQ-Siemensler genelde bu işi iyi yapıyor. Abisinden tek farkı kullanılan malzeme ve ekranı ama o da sorun olmayacaktır. Hayırlı olsun... [:'(]

izmirli mert -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 11:34:29)

hayırlı olsun

..Knight.. -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 11:41:09)

Benq Siemens CL 71 hayırlı olsun. [&:]

DELTA53 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 11:48:09)

Hayırlı olsun. biraz pahalı ama güzel telefon. Bu adamlar tasarımı gerçekten başarıyorlar.

Chenk -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 11:51:48)

güle güle kullan , benim ise en begendiğim BenQ Siemens modeli ise EL71.

Malzeme kalitesi , fiyatına göre özellikleri ve görünümü gerçekten çok güzel.

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 12:01:43)

quote:

Orjinalden alıntı: e125527

Hayırlı olsun. Tel iyidir. Daha önce Siemens kullandıysan büyük ihtimalle memnun kalırsın. Kullanmadıysan ilk başlarda problem yaşayabilirsin. Fakat alıştıktan sonra daha da seversin.

Tel iyi de 600 YTL biraz pahali değilmi? Evkur dan falan mi aldın?

evkurdan deil kredi kartıyla aldım normalde 520 ytl idi fiyatı kredi kartına 12 taksit yapıldıgında vade farkı alıolar o yuzden bu sekilde fiyat biraz yuksek oldu ...

yorumlarınız icin tesekkurler

ß.m.Ø -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 12:05:50)

quote:

Orjinalden alıntı: Chenk

güle güle kullan , benim ise en begendiğim BenQ Siemens modeli ise EL71.

Malzeme kalitesi , fiyatına göre özellikleri ve görünümü gerçekten çok güzel.

Dostum senide EL71 topiğinde görmek isteriz.. [:'(]

sarman61 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 14:01:31)

Arkadaşım bende geçen hafta aldım. Hepsiburadan dan aldım. 15 Ytl lik hediye çeki geldi. Zaten telefonu nun fiyatı 492 ytl idi finansbankın kartına 6 taksit yaptılar birde 15 Ytl lik hediye çeki ile indirim yapınca 477 Ytl ye almış oldum.

Telefon süper her türlü özelliği var.

sarman61 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Eylül 2006; 14:05:51)

[image]http://www.benqmobile.com/repository/1408/140878/CL71_alt_image.jpg[/image]

[image]http://www.siemensmania.cz/contents/images/_751_cl71-02.jpg[/image]
[image]http://www.siemensmania.cz/contents/images/_751_cl71-03.jpg[/image]
[image]http://www.siemensmania.cz/contents/images/_751_cl71-04.jpg[/image]
[image]http://www.siemensmania.cz/contents/images/_751_cl71-05.jpg[/image]
[image]http://www.siemensmania.cz/contents/images/_751_cl71-06.jpg[/image]
[image]http://www.siemensmania.cz/contents/images/_751_cl71-07.jpg[/image]
[image]http://www.siemensmania.cz/contents/images/_751_cl71-08.jpg[/image]

e125527 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Eylül 2006; 8:04:38)

Telefonu alan arkadaşlar rica etsem pilin ne kadar gittiğini söyleyebilirmisiniz. Özelliklerinde konuşma ve bekleme süresi çok az gözüküyor.

sarman61 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Eylül 2006; 17:58:50)

Arkadaşım şöyle söyleyim 3 gün rahat gider. Bu süreye radyo ve konuşmak da dahil.

Darkchild -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Eylül 2006; 21:36:53)

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Arkadaşım şöyle söyleyim 3 gün rahat gider. Bu süreye radyo ve konuşmak da dahil.

vayy iyiymişç. ha.. benim için bekleme süresi çok önemli..

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (7 Eylül 2006; 0:58:50)

quote:

Orjinalden alıntı: e125527

Telefonu alan arkadaşlar rica etsem pilin ne kadar gittiğini söyleyebilirmisiniz. Özelliklerinde konuşma ve bekleme süresi çok az gözüküyor.

evet sarman61 dedigi gibi rahat 3 gün gidio ve ben gece falan kapatmıorum mp3,kamera cekimi,fotograf cekiorum + konusuorum 3 gün rahat gidio ama bluetooth cok fazla harcıo galiba..

ß.m.Ø -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (7 Eylül 2006; 9:07:09)

quote:

Orjinalden alıntı: anger01

evet sarman61 dedigi gibi rahat 3 gün gidio ve ben gece falan kapatmıorum mp3,kamera cekimi,fotograf cekiorum + konusuorum 3 gün rahat gidio ama bluetooth cok fazla harcıo galiba..

sırasıyla;

Telefon görüşmesi
Kamerada vizor modu
Bluetooth ile veri transferi
Video-Mp3 oynatımı

pil düşmanları bunlar... [8D]

Darkchild -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (7 Eylül 2006; 10:34:14)

ekran ışığı.. oyun oynama.. gereksiz sesler.. (açılıp kapanma-sürgü sesleri) ,ekran koruyucu , hücre bilgisi vs.vs. bunlar da pil yer..

javier21 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (7 Eylül 2006; 11:14:39)

Ya bende de bu telefon var çok memnunum,özellikle manuel tuş kilidi olayı harika ,yalnız kulaklık sesi inanılmaz derecede düşük onun bi çaresi varmıdır bilen varsa söylesin lütfen.1 gb'lik hafıza kartı aldım ama müzik dinleyemiyorum resmen.

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Eylül 2006; 12:59:51)

quote:

Orjinalden alıntı: javier21

Ya bende de bu telefon var çok memnunum,özellikle manuel tuş kilidi olayı harika ,yalnız kulaklık sesi inanılmaz derecede düşük onun bi çaresi varmıdır bilen varsa söylesin lütfen.1 gb'lik hafıza kartı aldım ama müzik dinleyemiyorum resmen.

javier21 walla bnde alalı 5 gün falan oldu ama pc'den mp3 falan atıorumm ama ses gayet iii cıkıo senin nie ole acaba ama bazı muziklerin pc'de de sesi az geldigi icin tel'de de ses az cıkıo ama ben gayet iii dinliorumm..telefonun solundan sesini acıosun dimi ?
Birde hafıza kartını ne kadara aldın,senın hafıza kartı MİCROSD kart dimi birde fiyatı ne kadar..

bide tel'in icinde 4 tane duvar kagıdı var ,ben kendim pc den attıkların tam olarak ekranı kaplamıo netten de indirdim, onlarda yine ekranı tam olarak kaplamıo eger sende varsa bana gonderme sansın olabilir mi??

javier21 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Eylül 2006; 13:54:19)

Walla ben sesi sonuna kadar açıyorum ama bana yetmiyo belkide kulaklıkta bi arıza olabilir diye düşündüm ama sonra bi kaç sitede ,telefonun tek eksisi olarak çıkış sesi çok düşük yazısını gördüm.Hafıza kartını 70 ytl civarına hepsiburada.com'dan aldım,bi de ufak bilgisayar adaptörü aldım 20 ytlye bu sayede hafıza katını flash disk olarak kullanabiliyosun bi de bilgisayardan bişey yüklerken beş saat beklemiyosun.Duvar kağıtları için şöle bişey yapman gerek; telefon ekranının boyutu 176x220 yani sen bi resim koyacağın zaman bu boyutta veya bu boyutun katları(352x440 - 528x660) şeklinde koyman gerek onun için koyacağın resmi paintten bu şekilde kesip ayarlayabilirsin.

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Eylül 2006; 0:35:22)

Tesekkurler [:'(]

[sm=s18.gif]

ersinim -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Eylül 2006; 1:25:35)

bu teli bende vatan bilgisayarda yakindan inceledim bayagi hoşuma gitti dogrusu
gerci oradaki fiyatı bayagi pahaliidi630ytl ama daha ucuza alinacak yerler var
telin dış yapisi cok saglam geldi bana
ele oturan bi yapısı var
özellikler desen gayet cekici
kısaca fiyat performans telefonu diyebilirim[:'(]

sansar61 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Eylül 2006; 13:59:21)

Java oyunu nasıl yükleniyor bilen var mı?

javier21 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Eylül 2006; 21:05:04)

java oyunu ancak telefonun usb kablosuyla ve telefonun cd sinden çıkan programla yükleyebilirsin sadece java oyunu seçip games bölümüne taşıman yeterli programda

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (10 Eylül 2006; 0:48:29)

Cd'nin icinde cıkan programların hangisiyle yüklenio ??

[sm=s16.gif]

[sm=s18.gif]

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (10 Eylül 2006; 0:54:47)

CL71'de hangi oyunlar oynanabilir ve sizin bildiginiz güzel dediginiz bana önerebilecegizz oyunlar var mı?

[sm=s16.gif] [sm=s16.gif] [sm=s16.gif] [sm=s16.gif]

PATUuuuUuuUuU -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (12 Eylül 2006; 17:34:49)

Arkadaşlar bende çok araştırmalar sonucu kendime bi CL71 aldım kesinlikle öneriyorum.. Mükemmel bir telefon tek eksiği; kulaklık çıkışının yada kulaklığının kötü olması onun dışında kullanım açısından her marka telefonu kullandım menu vs bakımından nokiadan bile iyi...

Arkadaşlar Eğer CL71'e ses çıkışı sorununa çözüm bulduysanız lütfen buraya yazın çünkü benim için temiz ve net ses çok önemli her dinledikçe kulağıma batıyor...

PATUuuuUuuUuU -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (14 Eylül 2006; 17:37:44)

Bu arada en azından belki yardımcı olur diye eklemek istedim sorun telefonun 3D ses özelliğini açınca ortaya çıkıyor.. Onun dışında gayet mükemmel bu sorunu yaşayan varsa lütfen belirtsin arkadaşlar...

Hayvanadam -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (15 Eylül 2006; 15:37:27)

arkadaşlar bende bu tel. gecen hafta aldım,ses çıkışının biraz düşük olması dışında yarattığı sorun şu oldu hepsiburadadan 256mb kart içinde geldi ama kartı telefonu açıp kapatınca görmüyor kartı çıkartıp tekrar taktığında algılıyor eğer siz kart üzerinden bir mp3 ü zil sesi yaptıysanız,tel kapatıp açtığınızda kartı algılayamadığından otomatik olarak zilsesini standart ayarına çeviriyor bunun sebebide kartı açılışta göremiyor olması bununla ilgili bir iki şikayet almadan önce gördüm diye hatırlıyorum biraz araştırma yapmıştım.bununla ilgili bir çözüm var mı?

Bir de benim tel hoparlör üzerindeki ince yatay bir alan varya Benq-Siemens yazısının hemen üstünde o alan açık mavi şeritli yani bu topic teki yukarda görülen resimlerde gri renkte acaba sizinkilerde mi gri veya hepsiburadadan alanların oradaki reni nedir söylerse sevinirim.

Team Technical -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANANLAR BURAYA (15 Eylül 2006; 16:17:44)

telefonun görüntüsü güzel yalnız bu makineye 600 kağat bayılmışsın... oparaya daha ii özellikli bir tel alabilirdin.[sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_smile_screwy.gif][sm=icon_ohmygod.gif][sm=icon_ohmygod.gif][sm=icon_ohmygod.gif][sm=icon_ohmygod.gif]

e125527 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANANLAR BURAYA (15 Eylül 2006; 18:14:02)

15 Eylül 2006 Cuma itibariyle hepsiburada.com fiyatı 488,41 YTL havale fiyatı ise 473,76 YTL

Yanlış bilgilendirme olmasın.

PATUuuuUuuUuU -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (16 Eylül 2006; 1:07:53)

quote:

Orjinalden alıntı: Hayvanadam

arkadaşlar bende bu tel. gecen hafta aldım,ses çıkışının biraz düşük olması dışında yarattığı sorun şu oldu hepsiburadadan 256mb kart içinde geldi ama kartı telefonu açıp kapatınca görmüyor kartı çıkartıp tekrar taktığında algılıyor eğer siz kart üzerinden bir mp3 ü zil sesi yaptıysanız,tel kapatıp açtığınızda kartı algılayamadığından otomatik olarak zilsesini standart ayarına çeviriyor bunun sebebide kartı açılışta göremiyor olması bununla ilgili bir iki şikayet almadan önce gördüm diye hatırlıyorum biraz araştırma yapmıştım.bununla ilgili bir çözüm var mı?

Bir de benim tel hoparlör üzerindeki ince yatay bir alan varya Benq-Siemens yazısının hemen üstünde o alan açık mavi şeritli yani bu topic teki yukarda görülen resimlerde gri renkte acaba sizinkilerde mi gri veya hepsiburadadan alanların oradaki reni nedir söylerse sevinirim.

Mavi şeridi çıkarman gerekiyor koruyucu şelatini o rengi veriyor... Kartı biçimlendir olayını bir denemeni tavsiye ediyorum ayrıca... Ses konusunda teknik servise mail attım dönmediler 1-2 gün daha cevap gelmesse aramayı düşünüyorum.. Ses çıkışını benim gibi "3B ses" seçeneği yüzünden bulanık çızırtılı ve kötü duyan yada sorun yaşamayanlar cevap verebilir mi acaba lütfen ? Eğer o konuda bir sorun yaşamıyorsanız benimkinde bir arıza olduğunu düşündürecek bana...

Arkadaşlar "daha güzel telefon alabilirdin edebilirdin" demek yerine daha yapıcı olamazmısınız.. Örneğin ".." isimli telefonu alabilirdin deseniz bizde hatamızı görmüş oluruz yada karşılaştırma imkanı doğmuş olur...

cx75 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (17 Eylül 2006; 0:34:16)

radyo dınlemek ıcın taktıgınız kulaklıgın telefona gıren bolumun fotosunu cekıp koyabılırmısınız buraya lutfen??

mtksnz -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (17 Eylül 2006; 0:53:44)

quote:

Orjinalden alıntı: Hayvanadam

bende hepsiburda dan aldım bendede hafıza kartı sorunu var aynısı senle
kvk ya verdim ama vermeden önce başka kartla denedim sorunsuz çalıştı
zaten sorun karttanmış değişim bekliyom 10 gündür.
başka kartla bir dene eğer onu görürse hiç servise verme git bitane 512 mb kart al kullan derim çünkü cok bekletiyo servis[:'(]

okumusfatih -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (17 Eylül 2006; 1:00:40)

hayırlı olsun.güzel tele benziyor.bu arada bi kaç foto eklemeyi unutmayın.bir de foto performansını görelim.tekrar hayırlı olsun.[:'(]

aliken -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (19 Eylül 2006; 16:26:22)

ARKADAŞLAR TEL ÇOK İİ DE BU İŞLETİM SİSTEMİ BENİM KAFAMI KARIŞTIRDI SYMBİAN KULLANIYORDUM Bİ ARA ONUN İÇİN PROGRAM, OYUN, TEMA VS.. BULUYORDUMM AMA BUNUNLA İLGİLİ NELER VAR YADA HANGİ SİTELERDEN FAYDALANABİLİRİMM .. BİKAÇ LİNK VERİRSENİZ SEVİNİRİM..

ASLINDA MERAK ETTİĞİM SYMBİAN KADAR KULLANIŞLI MI BU TEL ??

e125527 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (19 Eylül 2006; 23:43:22)

Symbian işletim sistemi kullanmıyor....

BenQ nun kendi işletim sistemini kullanıyor. Siemens kullanmaya alışmış arkadaşlara değişik gelebilir çünkü Benq bazı tellerde yazılımı basitleştirmiş ve kişiselleştirme (customization) özelliklerini düşük tutmuş diyebiliriz .(Club-Siemens forumlarında öyle yazıyor) Başka bir ifade ile Siemenslerde kullandığınız bazı özellikleri ve ince ayarları bulamayabilirsiniz. Onun için Siemensçi arkadaşlara Siemens S75 le aynı arayüzü-yazılımı kullanan EL 71 i tavsiye ediyorum.

javier21 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (21 Eylül 2006; 22:36:46)

arkadaşlar telefonun ses çıkış sorununa bi çözüm bulabilen oldumu acaba ,süper bi telefon özellikle ekranı çok güzel ama şu ses olayı herşeyi bozuyor

isyan_gibi -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (23 Eylül 2006; 14:31:02)

Bende yeni aldım Çok gÜZEL.Ama internetten oyun v.s indirebileceğim yerler var mı yardımcı olabilecek var mı?

javier21 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (23 Eylül 2006; 17:48:19)

www.getjar.com dan samsung 176x220 yi seçip indirebilirsin aynı oyunlar cl71 e de oluyo

isyan_gibi -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (24 Eylül 2006; 15:10:48)

Arkadaşım ilgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Fakat ben bu işi hala beceremedim.Java klasörüne atıyorum dosya bozuk cevabı alıyorum.Bu arada jar ve jad her ikisinide indiriyorum olmuyor[X(] denedim ne yapmalıyım.Artı şunuda ekleyeyim oyun hariç burdaki diğer programlarda indirilebiliniyormu?

javier21 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (24 Eylül 2006; 16:47:15)

mail adresini ver o zmn bi oyun yolliyim onu java klasörüne koyuyosun bende çalışıyo şu zeka oyunu gibi bişey hani taşları birbirinin üzerinden atatıp bi tane bırakmaya çalıştığın oyun

koc000 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (25 Eylül 2006; 12:55:45)

bende radyosundan memnun değilim şehir dışına çıkınca arabanın radyosu cayır cayır öterken bu telefon yayınları alamıyor şehrin göbeğinde olursa çekiyor. kulaklık takılı bu arada

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (26 Eylül 2006; 14:26:33)

bende el71 var oyunları oynamak istiyorsan isyan j2me midp 2.0 olanları yükle hepsini çalıştırmıyor ekran çözünürlüğünü belirtmezsen küçük ekranda oynuyorsun hafıza kartına at jar ları sonra telefondan çalıştır uygulamanın nereye gideceğini telefon soruyor sana (oyunlar ya da uygulamalar diye) çalışırsa çalıştırıyor çalışmadığı durumlarda ya dosya bozuk olabilir diyor ya java uygulaması eksik diyor ya da çalışma esnasında java ile ilgili bir error yazısı veriyor ama ben yaklaşık bir 40 tane oyun yükledim denedim çalıştı

[link]http:/****.de/files/7476878/295_Games_for_Siemens_s65_sx1_cx75_cx70_cxt70_cx65 _m65_by_MartyRhoads.zip.html[/link]

[link]http:/****.de/files/11805638/..._java.rar.html[/link]

http://mobile-shark.com/resources/jgames/

Bir de bu forumda benq-siemens başlığı altında fidelugur 2600 two click konusuna tıkla orda 2600 tane oyun için adres vermiş zip şifresi fidelugur

koc000 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (27 Eylül 2006; 11:40:23)

ben oyun ları yükledim ama telefon göçüyor. ya başlatılıyor diyor ve kilitleniyor ( o zaman bataryayı sökmek lazım) yada kapanıp kendi açılıyor. bu ne ya [sm=s20.gif] yaklaşık 40 tane yükledim 2 3 tanesi çalıştı. telefon göçecek yakında.

isyan_gibi -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (27 Eylül 2006; 13:21:34)

Jar jad farkı ne başta onu anlamış değilim..aliken teşekkürler arkadaşım ilgin için fakat ben hiçbirini yükleyemiyorum..[X(] Jar ların hiçbiri açmıyor bende telde gözükmüyor bile..Jad yüklüyorum ondada dosya bozuk diyor.Bir de şunu anlayamadım hafıza kartına yüklemek istediğimizde ne tarafa yükleyecez ben diğere yükledim yüklenen yerden java bölümüne aktaramadım..Anlayacağınız olmuyor..

cacbari -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (30 Eylül 2006; 15:38:39)

arkadaslar cl71 icin tema nerden bulabilirim? orjinal temalari pek hosuma gitmedi :(

isyan_gibi -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Ekim 2006; 16:08:58)

Arkadaşlar oyun tema ve duvar kağıdı nerden ve nasıl yükleyeceğimiz hakkında bize detaylı düzgün bir anlatımla bilgi verebilecek bir arkadaşa ihtiyacımız var...[X(]

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Ekim 2006; 19:11:14)

cl 71 e tema yüklenmez üzgünüm bende el71 var ona yükleniyor duvar kağıdına gelince ekranın kendi çözünürlüğünde her resim zaten bir duvar kağıdı elinizdeki tüm resimleri irfanview gibi basit bir programla dahi o çözünürlüğe getirebilirsiniz

oyunlara gelince el71 e yüklediğim oyunların yüzde 70 i çalıştı aynı versiyon olsa gerek fw update edin mantıken düzelmesi gerekir kesinlikle jar yüklenmeli jarın yanında jadıda yükleyebilirsiniz ama jad jar olmadan çalışmaz.

www.getjar.com adresinden cl71 java 2.0 mı destekliyor java 1.0 mı bilmiyorum kontrol edin ona göre uygun çözünürlükte ve formatta dosya indirin

Darkchild -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (6 Ekim 2006; 0:12:32)

ben de bi ara cl71 mi alsam diyodum ama el71 e kapıldım.. kesinlikle fiyat /perf. oranı çok iyi bi alet.. aynı nokia sınıfı 700 küsür milyon.. 6280 di galiba..

e125527 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (6 Ekim 2006; 19:32:30)

BenQ-Siemens CL 71 , EL 71 e benzesede ikisi çok farklı teller. CL 71 de BenQ kendi yazılımını kullanmış , EL 71 ise Siemens S 75 in geliştirilmiş hali.

Yani CL 71 de Siemens özelliklerini bulamazsınız. Tema yükleyemezsiniz, javalar iyi çalışmaz vs vs..

Önceki mesajımda anlatmak istediğim Siemens in ince ayarları mevzusu da tam anlamıyla buydu.

yokedici61 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (7 Ekim 2006; 21:20:05)

Arkadaşlar bu telefonun firmware güncellemesini nasıl yapabiliriz. Yada bulabilriz.

no_fear -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Ekim 2006; 10:34:36)

Arkadaslar bu aletin arka pağı nasıl açılıyor [;)][;)]
hala bulamdaım [sm=s20.gif]

Legend. -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Ekim 2006; 19:04:59)

Bende bu teli çok beyeniyorum ama gerçekten Tema Oyun vs. gibi şeyler yüklenemiyomu [X(] Eminmisiz Bana öle gelmio yane artık be devirde tele oyun veya tema yüklenemeyen tel üretilmio [:'(]

adigehalil -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Ekim 2006; 19:36:06)

yüklenemiyor diye birşey yok... elbette yükleniyordur..

The_SharP -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Ekim 2006; 20:39:51)

bu telefondan almayı düşünüorum ama symbian olmamaıs beni çok düşündürüyor..3230 ile karşılaştırın desem ne dersiniz ? ayrıca 3230danda ii ses çıkmıomuş sanırım yorumlarınız nedir ??[>:]

Legend. -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Ekim 2006; 20:44:17)

Bi kaç yerde araştırdım ve malesef ne tema ne oyun vs. gibi şeyler yüklenemiyor[X(] Nasıl olur da yüklenemez bu tip şeyler telefonu değiştiriceniz zaman takasta ve ya satmakta işinizi zorlaştırır ilerde para edicek telefon bu değil [sm=poster_oops.gif]. Bu yüzden EL71 alımayı düşünüyorum onuda inceleyin derim[:'(]

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (10 Ekim 2006; 20:05:44)

ben derim ki üzerine biraz daha para koyun el71 alın yazılım olarak üstün tema oyun java uygulamalarını yüklemekte sorun yaşamazsınız daha küçük boyutlar ve daha karizmatik bir telefona sahip olun. el71 in cl71 e göre tek eksisi radyosunun olmaması ama teknik olarak çok daha üstün bir telefon el71

Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.078125