Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens

kahve -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (12 Ağustos 2007; 15:00:46)

quote:

Orjinalden alıntı: enorton
Hafıza kartı problemim çözüldü. Sorun hafıza kartındanmış, vatan bilgisayar hafıza kartını ücretsiz değiştirdi. Diğer markalarda telefonun servis menüsüne girerek ses ayarlarını yükseltebiliyorlar. Bizim böyle bir şansımız yok mu?

maalesef yok. içindeki yazılım üzerinde pek oynama yapılamıyor.

malkooklam -> Cevap: KAPANIYOR (6 Eylül 2007; 17:20:34)

quote:

Orjinalden alıntı: kahve

quote:

Orjinalden alıntı: lord_serhat
abi ben telefona kingston 1 gb hafıza kartı aldım.telefonu her kapatıp açtıımda hafıza kartını dosyalarını görmüyor sorun telefondamı yoksa hafıza kartında mı lütfen cevap verin arkadaşlar

bunu anlamanın en iyi yolu, telefonun içine küçük boyutlu başka bir hafıza kartı takmak. örneğin 256 lık karttaki dosyaları da görmüyorsa sorun telefondadır. o zaman yazılım yüklemesi için servise gitmesi gerekir. şayet diğer hafıza kartında görüyorsa o zaman da kartında sorun var demektir.

hocam merhaba..eski bir tarihten alıntı yapıyorum ama konu alakalı...

bende bir tane ef71 aldım..yanında 512 verdiler..256 kutu içeriği..yani 2 kart..dolayısıyla 512 taktık.**** attım biraz..atmadan önce hem pcde hemde telde formatladım..yani baslarda gördü kartı....otomatik kapamaya ve acmaya ayarladım teli...sabah baktım kartı görmüyor....ne yaptıysak görmedi...geri istediler estoreden kartı bende yolladım.....telde bu sorun varsa teli geri iade edebilirmiyim....sesde hiç umulduğu gibi değil hani..

simdi sorum su olacak...tanıdığım bir telcide 1gb ve 2gb denedim ve kartı gördü....almış olsam yine aynı numarayı yapabilirmi...kart elimizde patlamasın..

ya negüzel sxg75 vardı aldılar..el71 vardı onuda aldılar..simdi ef71 uğrasıyoruz....menulerine girebilecek bir pro olsa gam yemeyeceğim...

kolay gelsin..

banderassss -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (30 Eylül 2007; 21:59:49)

selamun alykum cümleten..arkadaslar sakın almayın bu teli..sakın ama sakın..parcası bulunmayan bir telefon.yemin billah ederim ki parcası yol..tel alman malı oldugu için kolay bulunmuyor..ben almıstım.sim kart soketı arıza yaptı.yemın ederim 5 ayda zor bulundu parcası.onuda ben siparıs verdim akrabaya almanyadan.sakın bu telefonu almayın.almak isteyen arkadaslar lütfen sizlerden ricam paranızı bosa heba etmeyın....cl 71 cok berbat bir telefon.saygılar cümleten

banderassss -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (30 Eylül 2007; 22:13:39)

selamun aleykum cümleten..arkadaslar bu teli sakın almayın..parcası bulunmayan bir telefon.ben aldım bundan 6 ay once.ama tel sim kart soketı arızası verdi
yemın ederim 5 ay bulunmadı parcası.en sonunda almayada akraba ver ondan alması için siparıs verdım.tel alman malı.parcası yok.bulunmuyor..sizlere tavsiyem paranızı bosa heba etmeyın.telefonu aldıgım shop onunde kırdım cigneledim..satana kadar malesef işleri..parcası yok ne yapalım diyorlar..sakın almayın..saygılar..sony erıcson k750i gözü kapalı tavsıye ederim hepinise..saygılar

bastaklı18 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Aralık 2007; 11:15:22)

dun bende cl 71 aldım çok memnunum çakguzel telmiş seside çok iyi herkese tavsiye ederim[:(]

atak_95 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (30 Aralık 2007; 22:49:29)

arkadaşım çoooooooooooooooook tşkkürler bende bu telefonu alcaktım özellikleri hakkında bilgi verdiğiniz için teşşekkürler artık bunu almam an meselesi artık ocak ayının en geç 4 ünde alimde olur kendeime yılbaşı hediyesi olacak walla :) :) :)

atak_95 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (30 Aralık 2007; 22:51:39)

arkiler siz geçmişte kaldınız artık 2008 deyiz bu telefonun bütün parçaları artık piyasada[;)][;)]

IdontKnoWw -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (5 Şubat 2008; 2:53:39)

...

tuncaydts -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 KULLANICILARI BURAYA !! (7 Mayıs 2008; 10:40:58)

HERKESE SELAMLAR BELKI BU TELEFONU BIR YERŞLERDEN BULUPTA ALMAYA NIYETLI OLAN ARKADASLAR VARSA ONLAR ICIN BU UYAIRIYI YAZMA IHTIYACI DUYUYORUM.

BU TELEFON GÖRÜNÜŞ OLARAK ESTETIK ONA BIR LAFIM YOK, AMA GERI KALAN HER SEYIYLE TAM REZALET
SAKIN ALMAYIN COK CABUK BOZLUYOR MENU GECISLERI COK YAVAS EN KUCUK BIR DARBEDE LCD EKRANI KIRILIYOR KILITLENME VE SEBEKE SORUNLARI VAR VE DAHA NELER NELER

BASINA DERT ALMAK ISTEMEYEN BENQ TELEFONDAN UZAK DURSUN

rastafey -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (26 Haziran 2008; 21:38:07)

cl71 gerçekten güzel telefon bende bi ara kullanmıştım

aykutsal -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (21 Temmuz 2008; 12:26:18)

ya lanet olsun şu teknosa ya!![8|]cl71 imin ekranın da görüntü oluşmuyor(yani ekran simsiyah,)ama tel açılıyor.garanti kapsamındaydı tel ve götürdüm teknosaya.aldılar teli.garantinin dolmasına da 20 gün wardı.we tel daha bugün aldım garantiden(nasıl garantiyse)hiç bişeyi yapılmamış.gerekçesi tel garanti kapsamında değil we kullanıcı hatası denilmiş.böyle hizmet olmas[:o]

not:telde bide sağ üst seçim tuşu bozuktu,(hadi ona kullanıcı hatalı diyeniliriz)
ama ekranda görüntü oluşturmamayı heralde ben yapamam.[8|]

GOKSEL51 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (15 Eylül 2008; 20:28:06)

ARKADAŞLAR BEN CL 71 KULLANIYORUM FAKAT İŞLEMLER ÇOK YAVAŞ HAREKET EDİYOR TELEFON GENEL HALİYLE YAVAŞ ACABA SİZDE DE BÖYLE SORUN VAR MI

Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.296875