|
anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (1 Aralık 2006; 15:41:55)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Hayvanadam arkadaşım bende aynı fiyata hepsiburada dan aldım cl71 bi kaç sorunu var yanlız ilk anlamaya çalıştım ama sorunlu gibi telefon sanki şarja başlamıyo sürekli kapanıp açılıyomuş gibi yükleme olurken ekranda dolumu gosteren çubuklar bile tamamlanmadan kapanıp tekrar açılıyomuş gibi telefon açıkkende aynı şekilde bazen şarj oluyomuş gibi oluyo hiç dolmamış oluyo senin telefonunda şarj olayın nasıl telefon sureklı kendını kapatıp acıyor aradaad şarj olmaya calışıyor benımkınde resmen. ıkıncısıde telefon cok kotu cekiyor,hiç çekmezde oluyor bazen 4-5 cubuk cekerken bı anda 1 e dusuyor bı servis dışı kalıyor resmen telefon çekmiyo problemli gibi bu zamana kadar dayandım ama kesin bozuk bu telefon ne yapmalıyım. quote:
Orjinalden alıntı: hardbody 485 milyona hepsibuadadan aldım ben 8 taksit e sen biraz pahalıo almışın soyledigin sorunların hic biri bnde yok arkadasım,sarja takıorum normal doluoo kapanma falan olmuoo.Cekmede ise hic bir problemim yokk ^^^ hep bu tur sikayetler internetten alınan cihazlarda cıkıo okudugum kadarıyla forumlarda,yani 20-30 ytl fazla verilip dogru duzgün magazadn alınması taraftarıyımm bn
|
|
|
|