Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens

sansar61 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (11 Ekim 2006; 9:09:57)

CL71'in pili daha fazla gidiyor. Müzik için düşünenler CL71'i tercih edebilir.

Legend. -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (11 Ekim 2006; 22:21:40)

Evet daha fazla gidiyor pili ama telefonun tema oyun gibi sınırlamarı var ....[&o]

Ve ayriyeten EL 71 in media oynatıcısı sanırım CL71 den daha kalıteli.. çok az bi miktar vererek bencede EL71 alın

ki eyer tema oyun gibi öğelere özen gösterenlerin 40-50 YTL vererek EL71 almalarını tavsiye ederim.

Sonuçta alıp uzun vadede kullanacaksınız sonradan üzülmeyin derim ben [:'(]

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (15 Ekim 2006; 22:59:58)

arkadaslar normalde nokia nın bzı modelleri icin(baska markalar) dıs kap (seffaf koruyucu kapaklar )var. CL71 icin varmı ??

varsa hemen alıcm cunku cizilio usttu

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (22 Ekim 2006; 6:44:26)

arkalar bende ewkurdan aldım inanın çokmutluyum kalite diye buna denir ayrıca burası el71 bölümü deil cl71 bölümüdür o tlf kendi bölümünde öwersiniz

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (22 Ekim 2006; 22:04:52)

arklar ya bu tlf tema atılmıy dedinizde peki oyun atılıyomu

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (23 Ekim 2006; 0:26:09)

atılıyor elbette java oyunlarını atarsın bluetooth ile ama java 1.1 mi 2.0 mı destekli ona göre indir ve at

niketyos -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (25 Ekim 2006; 23:57:17)

Arkadaşlar bende cl71 aldım ve telefondan gayet memnunum ve gerçekten tavsiye ediyorum. Sadece şarj olurken bir türlü şarj olayına başlayamıyor. Sürekli şarja yeniden başlıyor, ekran sürekli bir kapanıp bir açılıyor[sm=s20.gif]. Anlatabildimmi bilmiyorum ama buna benzer bir sorun yaşayan arkadaşım var mı merak ettim.

isyan_gibi -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (26 Ekim 2006; 16:25:05)

bu bölüm CL71 İLE ALAKALI OLDUĞUNA GÖRE BİR ARKADAŞIN YAZDIĞI GİBİ BURADA EL 71 ÖVMESİNLER BİZ CL 71 ALDIK VE BU TELEFONLA İLGİLİ PAYLAŞIMLARA İHTİYACIMIZ VAR..EL 71 BANANE ŞİMDİ NASILSA NASIL..TEKRAR TELEFON ALACAK DEĞİLİM YA..CL 71 Kullanan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.

Telefon benim hoşuma gitti.Mesaj özelliği harika..Saati fosfor gibi yanıyor..Müzik çıkışı kamera mp3 radyo denilecek laf yok yalnız ben hala oyun yükleme işini çözemedim.Yüklüyorum dosya bozuk mesajı alıyorum.

samsunlusemih -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (27 Ekim 2006; 17:19:09)

[:o][:o]ben cl71 le s88 arasında kaldım handisini alim sizce cl71 in nasıl oldunu bilirsinizsiz hangi özellikleri iyidir videoyu tam ekran göteriyomu yavaşmı tel

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (27 Ekim 2006; 23:01:10)

quote:

Orjinalden alıntı: isyan_gibi

bu bölüm CL71 İLE ALAKALI OLDUĞUNA GÖRE BİR ARKADAŞIN YAZDIĞI GİBİ BURADA EL 71 ÖVMESİNLER BİZ CL 71 ALDIK VE BU TELEFONLA İLGİLİ PAYLAŞIMLARA İHTİYACIMIZ VAR..EL 71 BANANE ŞİMDİ NASILSA NASIL..TEKRAR TELEFON ALACAK DEĞİLİM YA..CL 71 Kullanan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.

Telefon benim hoşuma gitti.Mesaj özelliği harika..Saati fosfor gibi yanıyor..Müzik çıkışı kamera mp3 radyo denilecek laf yok yalnız ben hala oyun yükleme işini çözemedim.Yüklüyorum dosya bozuk mesajı alıyorum.

sana katılıyorum [:(][:@]
arklar benim tlf yarın elime geçicekde ben tlf sesini merak ediyorum acaba ses kapasitesi yüksek bi cihazmı [:'(][;)]

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (27 Ekim 2006; 23:03:43)

quote:

umarım sorununu çözersin !

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (27 Ekim 2006; 23:19:51)

Sizler için kullanım kılavuzu buldum
http:/****.com/files/931673/Kullan__305_m_k__305_lavuzu.pdf
Arkadaşlar diceksiniz ki ne gereği war bu kullanım kılavuzunun ama işe yarıyo yaw [;)]
Bu arada bölümümüzü geliştirelim yahu [sm=s18.gif]

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (28 Ekim 2006; 12:48:38)

tlf 2 saat sonra elimde :D

odyle -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (30 Ekim 2006; 23:15:28)

rakadaşlar telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat 2 adet sorunum var.
1.si mesaj kutusu yaklaşık 55 mesajda doluyor. hafıza kartına alma imkanı var mı ya da daha fazla saklamak için ne yapmalıyım.
2. si de şarjı 2 günü zor buluyor.

traton -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (1 Kasım 2006; 19:37:11)

slm arklar yine ben [:@]
cevabını az çok tahmin ettiğim halde yine sormak istiyorum cl71 için msn programı warmı warsa biri link werebilirmi
ilgilenen ark şimdiden tşşkler

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (1 Kasım 2006; 22:15:02)

ben el71 kullanıcısı olaraktan zamanında cl71 e de bakmıştım ikiside java midp2.0 destekli olduğundan;

* www.getjar.com o adrese girin ekran çözünürlüğüne göre java 2.0 uygulamalarını indirebilirsiniz çalışmalı ama hepsi çalışmıyor bazılarında hata veriyor. ( hiç bir oyun çalışmıyorsa şayet bu durumda telin içindeki oyunların klasörünü bulun ve sadece oraya yükleyip deneyin

* msn için www.getjar.com dan emsn adlı programı indirin parasız ve kurulumu uğraşsız sadece açarken 2 reklam geliyor continue deyin geçin kontürde ortalama saatte 4 civarı harcıyor

* benqsiemensin resmi sitesinde elinizdekinden daha detaylı çok sayfalı türkçe kullanım kitapçığı olabilir bakmadım el71 için tam sürüm vardı cl71 içinde olmalı orada çok detaylı bilgiler var muhakkak internetten bulun bir çok sorunun cevabı içindedir telle gelen 39 sayfa o kitapçık 139 sayfa

* tekrar tekrar şarj eden arkadaş şarj aletinde sorun olmalı anında servise bence :)

* bataryasının kullanımını uzatmak için ekran kontrsatı kesin düşsün kullanılmadıkça bluetooth gprs hep kapalı olsun ekran koruyucu kesinlikle enery saving modda kalsın emin olmamakla beraber el71 i bu tarzda müzik dinlemeden kamerayı kullanmadan telefon niyetine kullanınca 4 ila 6,5 gün arası kullanıyorsam cl71 daha fazla da gidebilmeli 2 gün gidiyor diyen arkadaşım çok fazla menülerde dolaşıyor müzik dinliyor oyun oynuyor olabilirsin öyleyse 2 gün harika ötesi :)

* http://kwyshell.myweb.hinet.net/ bu siteden midpx 1.0.1 i indirin java2.0 uygulamalarını pc emülatörü olarak çalıştırır. telefona atmadan önce pcde deneyin çalışıyorsa adam gibi öyle atın zahmetten kurtulun

* darkchild sağolsun http://www.geocities.com/bytansu/seffaflogo.zip bu siteden indirdiğiniz logoyu indirin aktif yapın da resminizin önüne geçen telsim avea turkcell yazısından kurtulun.

* Herkes bildiği ince bir özelliği bu foruma yazar paylaşırsa telefonun değeri daha da artar.

javier21 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (1 Kasım 2006; 22:26:44)

quote:

sana katılıyorum [:(][:@]
arklar benim tlf yarın elime geçicekde ben tlf sesini merak ediyorum acaba ses kapasitesi yüksek bi cihazmı [:'(][;)]

Ses konusunda bence çok kötü,müzik fln dinlemek istiyosan kesinlikle tavsiye etmem,kulaklıkla müzik sesi o kadar düşük geliyoki nerdeyse yanında uçan sivri sineği bile duyabilirisin [:)]

traton -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (2 Kasım 2006; 19:17:19)

katılmıyorum müzik için ideal
+
ayrıca ailkem yardımların için tşşk ederim zahmet olmuş

isyan_gibi -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (2 Kasım 2006; 20:06:09)

eMSN Yİ nereye kuracağımı söylermisiniz java bölümünemi ki oaraya evet derseniz denedim açmadı..Bu arada ailkem tşkrler paylaşımların için..

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (2 Kasım 2006; 20:21:53)

bi kere yukarda tşk ettim ama kimse darılmasın burdan indirilen we ark werdiği linkler çalışmıyo
kimse darılmaın ama [:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-][:-]

hardbody -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (2 Kasım 2006; 21:13:17)

485 milyona hepsibuadadan aldım ben 8 taksit e sen biraz pahalıo almışın

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (2 Kasım 2006; 22:29:04)

SLM ARKADAŞLAR YAHU BEN ŞİMDİ CL71 ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM.EE ALAYIM MI ALMAYAYIM MI?VALLA BU YAZILAR KARŞISINDA KARARSIZ KALDIM AMA CL71 DE BANA DAHA İYİ GELİYOOO EL 71 E ISINAMADIM NEDENSE!!!!

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (2 Kasım 2006; 23:45:20)

quote:

eMSN Yİ nereye kuracağımı söylermisiniz java bölümünemi ki oaraya evet derseniz denedim açmadı..Bu arada ailkem tşkrler paylaşımların için..

eMsn tüm java tabanlı telefonlarda çalışmalı nereye indirdiğinin önemi olmasa gerek telefon menüsünden jar uzantılı dosyaya gel üzerine tıkla (el71 de böyle cl71 de de öyle olmalı gibi nerede çalıştırılsın diye sorar uygulamalar de telefon hafızasına atar ve çalıştırır sonrasında ) bunlar olmazsa da elbet bir çaresi vardır muhakkak çalışmalı araştırırım tam öğrenir yazarım cl71 için

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (3 Kasım 2006; 20:02:14)

ailkem cl71 için msn linki werde kuralım ( ama mümkünse çalışsın cl71 de )

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (3 Kasım 2006; 20:18:25)

http://www.getjar.com/products/603/eMSN cl71 de denemedim açıkçası el71 de kullanıyorum ama zaten bu program bu program eski java tabanlı tellekerde de çalışıyor cl71 de çalışmıyorsa sadece yüklendiği yerle ilgili bir sorun vardır araştırmak gerek

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (3 Kasım 2006; 20:55:32)

saol bakıcam

K_2_K -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (3 Kasım 2006; 21:01:45)

bu benqsimens nasıl bi cihaz arkadaşlar kullanım acısından???

daha elime alıp kullanmışlığım yok.

Nokia kullanıcısı olarak benqsimens e gecsem pişman olur muyum?

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (3 Kasım 2006; 21:02:43)

olmuyo [&o]

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (3 Kasım 2006; 21:29:03)

sorunu nerede yaşıyorsun emsn jarı attın telefona çalıştırdın farz ediyorum program hatasımı diyor telefon yoksa bağlantı sorunumu yaşıyorsun şayet 2. si ise ayarlarını yaptın mı şifre adres v.s. sonra connect demen gerek seçeneklerden sonra resim çıkar yine seçeneklerden continue dersin bir daha çıkar yine dersin girer biraz sonra

CL71 de hiç java uygulaması çalıştıramadınız mı?

odyle -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (3 Kasım 2006; 22:53:39)

arkadaşlar telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat 2 adet sorunum var.
1.si mesaj kutusu yaklaşık 55 mesajda doluyor. hafıza kartına alma imkanı var mı ya da daha fazla saklamak için ne yapmalıyım.

bilen ve de yardımcı olmak isteyen arkadaşların önerilerini bekliyorum

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (3 Kasım 2006; 23:35:15)

1. si sms üzerine gel seçeneklerden arşive taşı de arşivde saklanır
2. si şarj olayı kullanımla doğru orantılı olsa gerek. yukarıda bir yerde kritik noktaları ytazmıştım bir de el71 topiğinde bir yerde darkchild açıklamıştı benq-siemens firmasının cevabı vardı orada bekleme süresini uzatmak adına orayı incele

traton -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (4 Kasım 2006; 18:27:31)

e msn i tlf atıyoz ama uygulama bozuk diyo

sahxn -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Kasım 2006; 12:24:35)

quote:

Orjinalden alıntı: traton

e msn i tlf atıyoz ama uygulama bozuk diyo

mig33 ya da adı buna benzer bi program var pcsenk. ile java uygulamaların ıcıne atın jar ve jad dosyalarını guncellenemedi diye hata veriyo ama telefonda calısıyor

sahxn -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Kasım 2006; 12:44:37)

cd den tum driverları yukledikten sonra telefonu pc ye baglayın ve telefonda cıkan mnenuden pc sync\modem yazanı secin daha sonra kurdugunuz pc sync. programını calıstırın (resim1)
daha sonra mig33 programını googledan bulabilirsiniz nasıl kullanılacagıda yazıyor ama sen baglanabildinmi derseniz hayır [:D]
mig33 jar ve jad dosyalarını java uygulamaları bolumune yapıstırıyoruz (resim2) program telefonumuzun ana menusundeki oyun baslıgının altında bizi bekliyor [:'(]

[img]http://img243.imageshack.us/img243/52/aawu8.jpg[/img]

[img]http://img169.imageshack.us/img169/4664/asv9.jpg[/img]

sahxn -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Kasım 2006; 12:50:51)

bu da mig33 linki http://www.tamin dir-depo.com/~axichemist/mig33.rar linki duzenlersiniz [:'(]

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Kasım 2006; 18:51:14)

güsel fakat hala msn kurulmuyo bu seferde msn i tıklıyoz ama yık yok açılmıyo :D

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (5 Kasım 2006; 19:01:13)

arklar şu ana kadar tlf da java uygulaması açamadım hiç biri çalışmadı eger ben bunu yükledim diyen bi ark warsa wersin linki bizde yükliyelim

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (6 Kasım 2006; 0:57:20)

aynı sistemle emsn i yüklemeyi deneyim mig33 ile bende bağlanamamıştım ama emsn ile bağlanıyorum yeterki telefona nasıl doğru yükleneceğini bulun

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (6 Kasım 2006; 7:32:27)

bana cl 71 de çalışan java uygulası wericek olan warmı

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (6 Kasım 2006; 16:24:47)

quote:

Orjinalden alıntı: odyle

rakadaşlar telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat 2 adet sorunum var.

1) walla bnde cl71 kullanıorum benim gelen kutusunda 110 gidende'de 125 tane var hic dolu falan demioo....
zaten 110+125 :235 mesaj >> 235.3 kb yer kaplıo

2) sarj olayıda benimde 2 gun falan gidio ama bn acayip sekilde mp3 dinliorum birde bn hic kapatmıorum teli
sarjın cok gitmesini istiosan >>ayarlar>> enerji tasarruf moduna girip etkin hale getir sarjı eminim daha fazla gidecektir.

ailkem -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (6 Kasım 2006; 18:04:07)

Java uygulamalarının bir çoğu cl71 de çalışmalı gibime geliyor sadece telefona nasıl atılacağının nereye nasıl kopyalanacağının püf noktalarını öğrenmeye çalışın (emin değilim varsayım)

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (6 Kasım 2006; 20:34:43)

cl71 için çalışan bir java uygulaması istiyorum denenmiş olması daha iyi olur

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (7 Kasım 2006; 18:32:25)

CL71 KULANIORUMM GAYETTE MEMNUNUM ARKADASLAR ALMAK İSTEYENLEREDE TAVSİYE EDERİMM..

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/231570/13B3993539284F41B5393B3BD8FEF08E.jpg[/image]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/231570/7D82C79B8C7A4ECDB7DD70109542E248.gif[/image]

GERCEKTEN SÜPER TELEFONN..

NUMBER ONE !!

[image]local://upfiles/231570/13B3993539284F41B5393B3BD8FEF08E.jpg[/image]

[image]local://upfiles/231570/7D82C79B8C7A4ECDB7DD70109542E248.gif[/image]

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (7 Kasım 2006; 18:41:39)

SAna güveniyorum anger01 çünkü acayip derecede kararsızım.Ama hep içimde cl71 alma
duygusu var.[:D]
Sen kullanan birisisin,sence cl71 iyi mi her yönüyle[sm=alala.gif]

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Kasım 2006; 18:26:39)

walla bn 2 aydır kullanıorum cok memnunum gun gectikcede daha fazla hosuma gidio dn mesela wap baglandım süperr ..
bn sana tavsiye ederimm,hem ozellik acısından hemde tasarım acısından güzel bi telefon.
yalnız internetteki cl71 + telefon hediye ediolar ama hafıza kartı vermiolar yanında onu soylimm.[sm=s16.gif]

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (8 Kasım 2006; 20:59:12)

tamam anger01 neden haf. kartı vermiyolar.gec onu hediye tel. ne veriyolar bildigin yerler varmı?[:@]

simdiden tesekkürederim.

ayrıca tavsiyen için de saol.[:'(]

anger01 -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 16:20:32)

bluecat nerde oturuyorsun,zaten her telci telefon hediye vermez buyuk ihtimalle 256 mb hafıza kartı verirler yanında..

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 19:15:10)

forumda kimsyle amlaşamıyorum;
bu cihazda java uygulması çalıştıran bi arkadaş kullandıgı uygulmayı bizlerle paylaşabilirmi ?

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 20:06:59)

SLM anger01 ben eyüp civarındayım.YAv hediye tel vermesede 256mb kart idare eder herhalde dimi[:)]

Olsun be kardesim ne kaparsak kardır öyle değilmi!!!![:'(][:'(]

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 20:45:45)

quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

SLM anger01 ben eyüp civarındayım.YAv hediye tel vermesede 256mb kart idare eder herhalde dimi[:)]

Olsun be kardesim ne kaparsak kardır öyle değilmi!!!![:'(][:'(]

peşinmi alıcaksın yoksa evkurdan falan mı ?

hardbody -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 21:28:45)

quote:

Orjinalden alıntı: PATUuuuUuuUuU

quote:

Orjinalden alıntı: Hayvanadam

arkadaşlar bende bu tel. gecen hafta aldım,ses çıkışının biraz düşük olması dışında yarattığı sorun şu oldu hepsiburadadan 256mb kart içinde geldi ama kartı telefonu açıp kapatınca görmüyor kartı çıkartıp tekrar taktığında algılıyor eğer siz kart üzerinden bir mp3 ü zil sesi yaptıysanız,tel kapatıp açtığınızda kartı algılayamadığından otomatik olarak zilsesini standart ayarına çeviriyor bunun sebebide kartı açılışta göremiyor olması bununla ilgili bir iki şikayet almadan önce gördüm diye hatırlıyorum biraz araştırma yapmıştım.bununla ilgili bir çözüm var mı?

Bir de benim tel hoparlör üzerindeki ince yatay bir alan varya Benq-Siemens yazısının hemen üstünde o alan açık mavi şeritli yani bu topic teki yukarda görülen resimlerde gri renkte acaba sizinkilerde mi gri veya hepsiburadadan alanların oradaki reni nedir söylerse sevinirim.

Mavi şeridi çıkarman gerekiyor koruyucu şelatini o rengi veriyor... Kartı biçimlendir olayını bir denemeni tavsiye ediyorum ayrıca... Ses konusunda teknik servise mail attım dönmediler 1-2 gün daha cevap gelmesse aramayı düşünüyorum.. Ses çıkışını benim gibi "3B ses" seçeneği yüzünden bulanık çızırtılı ve kötü duyan yada sorun yaşamayanlar cevap verebilir mi acaba lütfen ? Eğer o konuda bir sorun yaşamıyorsanız benimkinde bir arıza olduğunu düşündürecek bana...

Arkadaşlar "daha güzel telefon alabilirdin edebilirdin" demek yerine daha yapıcı olamazmısınız.. Örneğin ".." isimli telefonu alabilirdin deseniz bizde hatamızı görmüş oluruz yada karşılaştırma imkanı doğmuş olur...

valla benim telelfonda 3b yi açınca falan da hiç bir sorun yok gayet kalitesi iyi ama daha önceki telefonum sx1 in kulaklıktan ses çıkışı daha iyidi

hardbody -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 21:35:55)

arkadaşlar 2aydır telefonu kullanıuyorum ilk bakışta anlayamadığım özelliklerini sonrdan öğrendim tel sağ yanındakiaparatı kitapçıkta pil kapağını açmak için kullanıldığını söylüyuodu fakat tel tuş kilidini aktif ediyor tekrar aparatı çektiğinizde tuş kilidinden çıkıyor bir de telefonda sim kartını değiştirince tema falan normale dönüyor yalnız şu bir gerçek resim kaliyesi gerçekten çok iyi digital fot makinalarının çoğundan daha iyi sonuç veriyor full batarya ile aralıksız olarak 8 saat mp3 dinleme imkanı var radyosu da iyi 20 kanal hafızası oplması ayrıcalık bir de yanında verilen data kablosu usb 2 ye uygun veri aktarımı eski telefonlar gibi değil çok daha hızlı bir mp3 ü 10 sn de atıo

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 23:01:01)

öncelikle iyi geceler

yahu kafama takılan bişey var.Bu cl71in usb kablosunun bi ucunu tele diger bi ucunuda dogal olarak pcye baglıyoruz.[:'(]

Fakat benim merak ettiğim husus, mesela bi mp3 atacagım tele.USB kablosunu bagladım vede direk olarak atabiliyormuyum??

Yani asıl anlatmak istedigim,bu işlemi gercekleştirebilmek için pcye herhangi bi program yüklememiz gerekiyormu??

Şimdiden cvplarınız için sizlere teşekkürederim.[:'(][:'(]

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 23:05:55)

Arkadaşlar bu konuda asıl yapmak istediğim olay şudur:::[>:]

Herhangi bir pcden bu USB kablosu sayesinde resim , mp3 vs. gibi eylemleri gercekleştirebiliyomuyuz.

Asıl öğrenmek vede merak ettiğim konu budur arkadaşlar.

hepinize şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

SAYGILAR!!!

hardbody -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 23:13:59)

hayır gerekmiyor data kablosunu bağladıktan sonra telde çıkan menüden mtp ye griyosun bilg. tel algılıyor direkt olarak sonra bilgisayarında hafıza kartı ve tel menülerine ulaşıp oaraya istediini atıom mp3 player e yada flas belleğe veri atar gibi yani ve de çok hızlı atıyosun
telefonu flash bellek gibi kullanabiliyosun[:D]

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 23:27:40)

cok teşekkürederim hardbody arkadaşım.Beni bu konu hakkında bilgilendirdiğin için sağol[:'(]

Gercekten ciddi bişekilde kafama takılan bi sorundu ama onuda sizin sayenizde anlamış oldum.
ARTIK KAFAMA TAKILAN Bİ SORUN YOK CL71 HAKKINDA KISMETSE EN KISA ZAMANDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

[sm=bigdance2.gif]

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (9 Kasım 2006; 23:54:09)

YAA valla fazla oluyor gibiyim ama sormadanda gecemeyeceğim.[>:]
Bu cl71 e tema yada java oyun atabilirmiyiz.Benq unun sitesini inceledim.cl71 için öyle bişeyler yok.
Ama el71 için var.Gercekten hangisi daha iyi varya piyasa kızışsın diye özellikleri bi tele toplamıyolar.[&o]

Benim içimi ferahlatın arkadaşlar NE OLUR!!!
BU TELE HİÇ JAVA OLARAKTAN OYUN YADA TEMA ATAN VAR MI GERÇEKTEN MERAK DOĞRUSU???[&o][&o]

hardbody -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (10 Kasım 2006; 17:17:28)

atarsın ama şu an ki javalar bu tele uygun değil tam ekran olmuyor oyunlar pek keyif vermiyor ama herhalde birkaç aya kadar yini prog yada java bi şiler olur ki ben aramıyorum öle özellikler bir de telefonun video su bir telefona göre gerçekten mükemmel saniyede 30 kare yakalıyor izlediğiniz video çok akıcı heme bir de gündüz çektiyseniz mükemmel gerçekten inanın bu teli alınca gerçekten ama gerçekten digital fot makinası alacaktım vazgeçtim çünki harbiden çok net çekiyor

bluecat -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (10 Kasım 2006; 20:48:37)

Benim içinde java yüklenip yüklenmemesi okadarda mühim değil.Sadece merak ettim[:'(]

CL71 in video cekim süresi ne kadar acaba?[:)]

|TuTu| -> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 (12 Kasım 2006; 2:22:51)

uppppppppppppppppppppppppppppppppppp [:o]

Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.15625