Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BENQ SIEMENS CL71

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Benq Siemens >> Cevap: BENQ SIEMENS CL71 Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sansar61

11 Ekim 2006; 9:09:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

CL71'in pili daha fazla gidiyor. Müzik için düşünenler CL71'i tercih edebilir.
Legend.

Sisteme Gözat

11 Ekim 2006; 22:21:40 

Evet daha fazla gidiyor pili ama telefonun tema oyun gibi sınırlamarı var ....

Ve ayriyeten EL 71 in media oynatıcısı sanırım CL71 den daha kalıteli.. çok az bi miktar vererek bencede EL71 alın

ki eyer tema oyun gibi öğelere özen gösterenlerin 40-50 YTL vererek EL71 almalarını tavsiye ederim.

Sonuçta alıp uzun vadede kullanacaksınız sonradan üzülmeyin derim ben

anger01

15 Ekim 2006; 22:59:58 

arkadaslar normalde nokia nın bzı modelleri icin(baska markalar) dıs kap (seffaf koruyucu kapaklar )var. CL71 icin varmı ??

varsa hemen alıcm cunku cizilio usttu

Nokıa E65

Toshıba Sa110-195

TURKCELL CONNECT CARD EXPRESS
|TuTu|

22 Ekim 2006; 6:44:26 

arkalar bende ewkurdan aldım inanın çokmutluyum kalite diye buna denir ayrıca burası el71 bölümü deil cl71 bölümüdür o tlf kendi bölümünde öwersiniz

|TuTu|

22 Ekim 2006; 22:04:52 

arklar ya bu tlf tema atılmıy dedinizde peki oyun atılıyomu

ailkem

Sisteme Gözat

23 Ekim 2006; 0:26:09 

atılıyor elbette java oyunlarını atarsın bluetooth ile ama java 1.1 mi 2.0 mı destekli ona göre indir ve at

niketyos

25 Ekim 2006; 23:57:17 

Arkadaşlar bende cl71 aldım ve telefondan gayet memnunum ve gerçekten tavsiye ediyorum. Sadece şarj olurken bir türlü şarj olayına başlayamıyor. Sürekli şarja yeniden başlıyor, ekran sürekli bir kapanıp bir açılıyor . Anlatabildimmi bilmiyorum ama buna benzer bir sorun yaşayan arkadaşım var mı merak ettim.

isyan_gibi

26 Ekim 2006; 16:25:05 

bu bölüm CL71 İLE ALAKALI OLDUĞUNA GÖRE BİR ARKADAŞIN YAZDIĞI GİBİ BURADA EL 71 ÖVMESİNLER BİZ CL 71 ALDIK VE BU TELEFONLA İLGİLİ PAYLAŞIMLARA İHTİYACIMIZ VAR..EL 71 BANANE ŞİMDİ NASILSA NASIL..TEKRAR TELEFON ALACAK DEĞİLİM YA..CL 71 Kullanan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.

Telefon benim hoşuma gitti.Mesaj özelliği harika..Saati fosfor gibi yanıyor..Müzik çıkışı kamera mp3 radyo denilecek laf yok yalnız ben hala oyun yükleme işini çözemedim.Yüklüyorum dosya bozuk mesajı alıyorum.

samsunlusemih

27 Ekim 2006; 17:19:09 

ben cl71 le s88 arasında kaldım handisini alim sizce cl71 in nasıl oldunu bilirsinizsiz hangi özellikleri iyidir videoyu tam ekran göteriyomu yavaşmı tel

Post kasma, Gazma
|TuTu|

27 Ekim 2006; 23:01:10 

quote:

Orjinalden alıntı: isyan_gibi

bu bölüm CL71 İLE ALAKALI OLDUĞUNA GÖRE BİR ARKADAŞIN YAZDIĞI GİBİ BURADA EL 71 ÖVMESİNLER BİZ CL 71 ALDIK VE BU TELEFONLA İLGİLİ PAYLAŞIMLARA İHTİYACIMIZ VAR..EL 71 BANANE ŞİMDİ NASILSA NASIL..TEKRAR TELEFON ALACAK DEĞİLİM YA..CL 71 Kullanan arkadaşlar paylaşımlarınızı bekliyorum.

Telefon benim hoşuma gitti.Mesaj özelliği harika..Saati fosfor gibi yanıyor..Müzik çıkışı kamera mp3 radyo denilecek laf yok yalnız ben hala oyun yükleme işini çözemedim.Yüklüyorum dosya bozuk mesajı alıyorum.

sana katılıyorum
arklar benim tlf yarın elime geçicekde ben tlf sesini merak ediyorum acaba ses kapasitesi yüksek bi cihazmı

|TuTu|

27 Ekim 2006; 23:03:43 

quote:

Orjinalden alıntı: isyan_gibi

umarım sorununu çözersin !

|TuTu|

27 Ekim 2006; 23:19:51 

Sizler için kullanım kılavuzu buldum
http:/****.com/files/931673/Kullan__305_m_k__305_lavuzu.pdf
Arkadaşlar diceksiniz ki ne gereği war bu kullanım kılavuzunun ama işe yarıyo yaw
Bu arada bölümümüzü geliştirelim yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunçsw -- 27 Ekim 2006; 23:22:07 >

|TuTu|

28 Ekim 2006; 12:48:38 

tlf 2 saat sonra elimde :D

odyle

30 Ekim 2006; 23:15:28 

rakadaşlar telefonu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fakat 2 adet sorunum var.
1.si mesaj kutusu yaklaşık 55 mesajda doluyor. hafıza kartına alma imkanı var mı ya da daha fazla saklamak için ne yapmalıyım.
2. si de şarjı 2 günü zor buluyor.
traton

1 Kasım 2006; 19:37:11 

slm arklar yine ben
cevabını az çok tahmin ettiğim halde yine sormak istiyorum cl71 için msn programı warmı warsa biri link werebilirmi
ilgilenen ark şimdiden tşşkler

İntel E 6750 GO-Cooler Master cpu cooler, 2048DDR 800 mhz-250 gb sataNCQ + 120 gb samsug HDD,GIGABAYT P31 S3G main board,MSİ 256mb128btATİX2600 xt gddr 4 Diamond OC VGA,SAMSUNG DVD/rv,cooler master 460 w .2+R 21 bose,AG neovo HW 22,FEEL Hurıcan case.......
ailkem

Sisteme Gözat

1 Kasım 2006; 22:15:02 

ben el71 kullanıcısı olaraktan zamanında cl71 e de bakmıştım ikiside java midp2.0 destekli olduğundan;

* www.getjar.com o adrese girin ekran çözünürlüğüne göre java 2.0 uygulamalarını indirebilirsiniz çalışmalı ama hepsi çalışmıyor bazılarında hata veriyor. ( hiç bir oyun çalışmıyorsa şayet bu durumda telin içindeki oyunların klasörünü bulun ve sadece oraya yükleyip deneyin

* msn için www.getjar.com dan emsn adlı programı indirin parasız ve kurulumu uğraşsız sadece açarken 2 reklam geliyor continue deyin geçin kontürde ortalama saatte 4 civarı harcıyor

* benqsiemensin resmi sitesinde elinizdekinden daha detaylı çok sayfalı türkçe kullanım kitapçığı olabilir bakmadım el71 için tam sürüm vardı cl71 içinde olmalı orada çok detaylı bilgiler var muhakkak internetten bulun bir çok sorunun cevabı içindedir telle gelen 39 sayfa o kitapçık 139 sayfa

* tekrar tekrar şarj eden arkadaş şarj aletinde sorun olmalı anında servise bence :)

* bataryasının kullanımını uzatmak için ekran kontrsatı kesin düşsün kullanılmadıkça bluetooth gprs hep kapalı olsun ekran koruyucu kesinlikle enery saving modda kalsın emin olmamakla beraber el71 i bu tarzda müzik dinlemeden kamerayı kullanmadan telefon niyetine kullanınca 4 ila 6,5 gün arası kullanıyorsam cl71 daha fazla da gidebilmeli 2 gün gidiyor diyen arkadaşım çok fazla menülerde dolaşıyor müzik dinliyor oyun oynuyor olabilirsin öyleyse 2 gün harika ötesi :)

* http://kwyshell.myweb.hinet.net/ bu siteden midpx 1.0.1 i indirin java2.0 uygulamalarını pc emülatörü olarak çalıştırır. telefona atmadan önce pcde deneyin çalışıyorsa adam gibi öyle atın zahmetten kurtulun

* darkchild sağolsun http://www.geocities.com/bytansu/seffaflogo.zip bu siteden indirdiğiniz logoyu indirin aktif yapın da resminizin önüne geçen telsim avea turkcell yazısından kurtulun.

* Herkes bildiği ince bir özelliği bu foruma yazar paylaşırsa telefonun değeri daha da artar.

javier21

1 Kasım 2006; 22:26:44