arkadaslar bu aksam BENQ-SIEMENS CL71 MODELİNŞİ ALDIM ARKADASLAR KULLANAN VAR MI BU MODELİ ALDIM AMA BİRAZ TEDİRGİNİM ACABA İİİ Mİ YAPTIM DİE 600 YTL YE ALDIM
YORUMLARINIZI BEKLİORUMM
TESEKKURLER
Genel Özellikleri
Ağırlık 115 gr Boyutlar 97 x 46.5 x 17.8 mm Şebeke UMTS / 900 / 1800 / 1900 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Var Bas Konuş ? Yok Görüntülü Konuşma Yok
Güç Özellikleri Bekleme Süresi Maksimum 170 saat Konuşma Süresi Maksimum 2 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 750 mAh Bağlantı Özellikleri UMTS ? Yok Bluetooth ? Var Dahili Modem Yok GPRS ? Class 10 EDGE ? Yok E-mail Desteği Yok WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var
Kamera Özellikleri Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 1.3 Megapiksel Kamera Zoom 3x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Var MMS Var Eğlence Zil Tipi Polifonik , MP3 Melodi Programlama Var Oyun Var + Yüklenebilir Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 24 MB dahili hafıza Telefon Rehberi Hafızası 500 adet Arttırılabilir Hafıza ? Var Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 176 x 220 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
bnde bi aralar dusunuodum fkt siemens olduu için uzak durdum. o fiyata k750i alabilirdin ama artık işi işten gecmiş hayırlı olsun sna. telefonun goruntusu guzel ve işlevleride iyi.
Hayırlı olsun. Tel iyidir. Daha önce Siemens kullandıysan büyük ihtimalle memnun kalırsın. Kullanmadıysan ilk başlarda problem yaşayabilirsin. Fakat alıştıktan sonra daha da seversin.
Tel iyi de 600 YTL biraz pahali değilmi? Evkur dan falan mi aldın?
Bence harika bir seçim.. Cihaz tasarımıyla zaten müthiş. Tahminimce ses çıkışıda çok iyidir, çünkü BenQ-Siemensler genelde bu işi iyi yapıyor. Abisinden tek farkı kullanılan malzeme ve ekranı ama o da sorun olmayacaktır. Hayırlı olsun...
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Hayırlı olsun. biraz pahalı ama güzel telefon. Bu adamlar tasarımı gerçekten başarıyorlar.
Tel iyi de 600 YTL biraz pahali değilmi? Evkur dan falan mi aldın?
evkurdan deil kredi kartıyla aldım normalde 520 ytl idi fiyatı kredi kartına 12 taksit yapıldıgında vade farkı alıolar o yuzden bu sekilde fiyat biraz yuksek oldu ...
Arkadaşım bende geçen hafta aldım. Hepsiburadan dan aldım. 15 Ytl lik hediye çeki geldi. Zaten telefonu nun fiyatı 492 ytl idi finansbankın kartına 6 taksit yaptılar birde 15 Ytl lik hediye çeki ile indirim yapınca 477 Ytl ye almış oldum.