Şimdi Ara

CANON MG5350 KOLAY DOLAN KARTUŞ VE MÜREKKEP TAVSİYE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Canon mg5350 yazıcımın demo kartuşlarından 526 BK bitti. 526 M ve Y de sinyal vermeye yakın. Kolay dolan kartuş ve 100 ya da 150 ml lik mürekkep seti almak istiyorum. Bu konuda canon mg5350 kullanıcısı olan veya bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan nedenleri ile tavsiye alabilirsem çok memnun olacağım. İlk kez kolay dolan kartuş kullanacak birisine ayrıca tavsiyeleriniz ne olur. Ama öncelik kolay dolan kartuş seti ve mürekkep seçiminde tavsiyelerinizi bekliyorum. İki mürekkep arasında kaldım ama yine de daha kaliteli çıktılar alabileceğim diğer seçeneklere açığım. Kafamda az çok yer edinmiş mürekkepler: Canon ChromaLife100+ ve photoink akıllı mürekkep.
    Kartuşta ise bu ikisinden fiyat performans bakımından iyi olanını tercih edebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
    http://www.bitmeyenkartus.com.tr/Canon-PGI-525-CLI-526-BK-C-M-Y-5-Renk-UYUMLU-Kolay-Dolan-Kartuslar-DOLU-OTO-RESET-CIPSETLI-Turkiyede-TEK,PR-631.html
    http://cescesor.com/canon-dolan-kartus (pgı 525, clı526 *5renk*)







  • Yok mu kullanıcı tavsiyeleri?
  • Metoklopramid M kullanıcısına yanıt
    http://www.sarfet.com/U19,26,bkp-44-bk-124-c-m-y-144-5x100gr-canon-yazicilar-icin-uyumlu-murekkep-seti-ocp-ink-ocp-canon-murekkep-setleri-100-ocp-canon.htm

    mürekkep setini satın alırsanız dolabilen kartuş seti için özel fiyat verebilirim.
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim. İlk önceliğim kullanıcı tavsiyeleriydi fakat okuyan var yorum yok. Bir süre daha bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.