Şimdi Ara

..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aazam -- 1 Kasım 2017; 23:16:23 >



  • Uzun ilişkide olur böyle dönemler. Ayrılmanda fayda var. Yoksa daha da kötüye gider. Bende de tam aynısı olmuştu. Ama ayrılmadım direttim. Sonra tam tersi oldu bu sefer kız uzaklaştı ama o tekmeyi vurdu tabi acımadı :D Sonra bende aa ne çok seviyormuşum falan diye aylarca üzüldüm. Sevmiyorsan zorlama ayrıl derim.
  • kız arkadaş iş yeri gibidir. yenisi bulmadan eskisini asla bırakma. tavsiyem olsun.
  • tavsiyeleri değerlendiricem
  • Usta karsi tarafi uzmeden ayrilmak en dogrusu.. bu tarz durumlarda eskiden devam et derdim ama bizde tecrube ettik. Bittiyse bitmistir. Biten bir iliskide geri donusler sadece aLiskanliktandir....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imza kısmına bakarak inançlı olduğun kişi imajı oluştu ben de. Merak ettiğim ise, bir kişinin 3.5 yıl bir bayanla ne yaptığı, sen yola çıktığında bu bayan için ne düşünüyordun ki? Size ne yaptı bu bayanda güveniniz sarsıldı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aazam

    tavsiyeleri değerlendiricem

    Biraz daha ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun ilişkilerde bahsettiğin olay oluyor muhakkak. Eninde sonunda ayrilacaksiniz bu yuzden. Bosuna zaman kaybetmeyin derim ben. Ikinize de yazik olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin hislerinizi anlamaya çalışıyorum. Şu saatten sonra zorlamanın bir manası yok. Size acizane tavsiyem başka bir bayanla evlilik öncesi bu kadar uzun bir zaman geçirmemeniz yönünde olacak. Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum o gün kız arkadaşıyla giderken gittiği yere 2 erkek mi gelmiş, yoksa 1 erkek mi?

    yani sadece kız arkadaşının yanındaki arkadaşının erkek arkadaşıda olabilir durum böyleyse gerçekten abartmış oluyorsun.

    ama tam tersiyse o gün 2 erkek gelmişse sana hak veriyorum.

    iyi düşün derim ayrıl diyenler olmuş ama ayrılık kolay değil biliyorsun bak kız seninle arayı düzeltmek için sana yalvarmış banane deyip seni bırakabilirdi?

    ama pes etmemiş üstüne barışmak için yalvarmış, yalvarmak kiminin deyişiyle acizliktir düşük insansan yalvarırsın derler kız arkadaşın seni sevdiği için ne aciz olduğunu düşünmüş ne düşük bir insan olduğunu. Sana tavsiyem olarak biraz daha zaman ver kendine sevme hissini ele al kendinde hala aynı duygular beslersen de gereken neyse yapmaya bak.
  • Rica ediyorum cahillik yapmayin, kac yilindayiz? Bana geceleri iyi uykular demiyor desen bile anlarim ama suanki tavirlarin cok sacma. Bu dediklerimi hakaret olarak degil de bir oneri olarak algila, umursamamazlik yapmamalisin tabiki ama bir erkekle bir kadinin konusmasi aralarinda bir sey oldugu anlamina gelmez, herkes kiskanir ama bunu minimal boyutlarda tutmak gerekir. Uzun iliskilerin boyle donemlerden gecmesi normal ama en azindan bunun sebebi o erkek olmasin, cunku onun sevgilisi sensin, o degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.