Şimdi Ara

Acil yardım. Samsung Galaxy note 2 sarj sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar. Telefonu alalı 4 ay oldu. Herşey iyi gidiyordu ta ki bu Sabah sıkıntı çıkınca. Telefonun orjinal sarj aletını kullanıyorum. Ancak şarja taktiktan 2 saniye sonra şarj olmuyor ve kablo çıkmadığı sürece ekran (dokunmatik) calismiyor. Ama başka bir arkadaşın sarj aleti (ki hem orjinal değil hem de usb girişli degil) ile oluyor. Ben de bu yüzden telefonu note 2 olan bir arkadaşın şarj aletını denedim yine aynı sorun. Acil yardım lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: abcde1

    Arkadaslar. Telefonu alalı 4 ay oldu. Herşey iyi gidiyordu ta ki bu Sabah sıkıntı çıkınca. Telefonun orjinal sarj aletını kullanıyorum. Ancak şarja taktiktan 2 saniye sonra şarj olmuyor ve kablo çıkmadığı sürece ekran (dokunmatik) calismiyor. Ama başka bir arkadaşın sarj aleti (ki hem orjinal değil hem de usb girişli degil) ile oluyor. Ben de bu yüzden telefonu note 2 olan bir arkadaşın şarj aletını denedim yine aynı sorun. Acil yardım lütfen.

    bilgileri yedekleyin hard reset attın.şarj kablosunu takınca aşagı yukarı oynatın alıcakmı kablonun adaptörün sağlam oldugundan emin olsun priz değiştirin vss bunları yapın bilgilendirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.