Şimdi Ara

Support oynayan arkadaşlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Support oynamayı çok seviyorum ve iyi oynadığıma düşünüyorum. Çoğu maçta rakip jungle bizim koridora gank atamıyor, attırmıyorum Leona ,thresh, alistar, kayle vs. oynuyorum sup olduğumda. Örneğin leona oynarken ilk keşiftaşı çıkarım (yadigar kalkan da alırım tabii ki ), kesiftaşından sonra full tank kasarım. Sup itemi olarak bi dağın sureti çıkıyorum başka da sup itemi çıkmıyorum.Doğru mudur bu yaptığım ? Sup item oalarak ne çıkmak gerekir, tfde görevim denir ? vs. iyi support oynayan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.



  • Mikaelin kazanı Karşıda ap varsa ordu kalkanı çıkmalısın tfde adcnin önünde durup onu korumalı zamanında mikael basmalısın.
  • Support oynamayı ben de severdim...Ranked'ta oynadığım maçların %90'ı support olarak neredeyse.s3 sonunda başladım ve s4 ile ranked'a başlayıp kolayca Gold 1e kadar yukseldim.Kendimi çok iyi görmüyorum elbet benim de kötü oynadığım maçlar var ancak karşısı lane freeze yaptığında bizim adc kule altı kaldığı için ben minyonlara da yaklaşamadığın için ne exp alıyoruz ne gold alıyoruz ondan sonra 4 lv fark yiyince adc flame başlıyor.Hayır yani ölsek de geri kalsak bişey demeyeceğim.Bu sıralar kafam rahat olsun diye mid top jungle oynamaya başladım jungle de pek rahat olmuyor da gene de iyi iş çıkarıyorum gibi.Bir de mid oynarken çok iyi farm yaptığımı farkettim sana tavsiyem kendini çurutme support oynamak için elalemin azarını flame'ini işitme elbet çok zevklidir support oynamak arada bir aklıma esiyor alıyorum hala fp iken.Ama hala gozume bir faker değil de bir madlife olmak daha iyi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikael 5/5
    Keşiftaşı 5/5
    Solar 4/5
    İkiz gölge 2/5
    Randuin 3/5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kentaix

    Support oynamayı ben de severdim...Ranked'ta oynadığım maçların %90'ı support olarak neredeyse.s3 sonunda başladım ve s4 ile ranked'a başlayıp kolayca Gold 1e kadar yukseldim.Kendimi çok iyi görmüyorum elbet benim de kötü oynadığım maçlar var ancak karşısı lane freeze yaptığında bizim adc kule altı kaldığı için ben minyonlara da yaklaşamadığın için ne exp alıyoruz ne gold alıyoruz ondan sonra 4 lv fark yiyince adc flame başlıyor.Hayır yani ölsek de geri kalsak bişey demeyeceğim.Bu sıralar kafam rahat olsun diye mid top jungle oynamaya başladım jungle de pek rahat olmuyor da gene de iyi iş çıkarıyorum gibi.Bir de mid oynarken çok iyi farm yaptığımı farkettim sana tavsiyem kendini çurutme support oynamak için elalemin azarını flame'ini işitme elbet çok zevklidir support oynamak arada bir aklıma esiyor alıyorum hala fp iken.Ama hala gozume bir faker değil de bir madlife olmak daha iyi geliyor.

    Arkadas yazacak birşey bırakmamış bende support oynuyorum ve silver 2 ye kadar çıktım ama dediği gibi baskalarının azarını işitmekden sıkıldığım için su aralar oynamamaya çalışıyorum denemelisin sende ^.^

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • support derttir dert.. oyun kaybedilmeye başlandığı an bot lane flame bombardımanına tutuluyor.
  • Sen onlari takma mute at ve ii bir adc
    bul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niyese suppum yanıma geldi bi özürlü diyen arkadaşın yorum aklıma geldi
  • Çoğu zaman sup oynuyorum sanırım biraz troll oluyor :) Ap sup olunca warddan sonra ap cıkıyorum.
    Thresh, leona , blitz , taric gibi tanky suplarlada warddan sonra tanka yöneliyorum kule altında cok rahat gırıp takıma kıll aldırttırıyorum :)
    Mikaeli neredeyse hıc almadım. Ordu kalkanı zaman zaman kastıgım oluyor :)
  • Support itemi
    Mikeal
    Randuin
    İron solari veya banshe
    Ward itemi

    Klasik sup buildim böyle.
  • Support itemi olarak sezon 4 support itemleri ve keşiftaşı gerekli arayıcı mercek alman karşı takımın görüşünü kısıtlar trinket olarak onu kullanman iyi olur zaten bu kısımda bir problemin yok sanırım.
    Sonuçta her şampiyonun core itemleri vardır olmazsa olmazı mesela taric için raundi veya armor veren itemler yada blitz ve thresh için hızlı olmanı sağlayacak eşya ve support itemi. Bu itemleri biliyorsan geri kalanlar için heavy ad takımlara karşı raundi thresh veya benzeri rangesiz supportlar için gün ateşi pelerini yapabilirsin. Channelling spelle sahip kalabalık kontrol etkisi olan bir şampiyon var ise karşıda yada çok fazla stun, slow var ise mikail alman adc ni gayet rahatlatır doğru zamanda kullanılan mikail oyunu çevirmenizi sağlayabilir. Heavy ap takımlara karşı ordu kalkanı alman yeni hali ile de seni daha güçlü kılar skill shot şampiyonlara karşıda banshee yapabilirsin ( nidalee , blitz gibi şampiyonlar çok rahatsız ediyorsa yada apc nin kombosu ile direk ölüyorsan ) seni hayatta tutabilir. Supportlara tank kasmak her zaman iyidir çünkü sen ne kadar hayatta kalırsan adc ni koruma görevini o derecede yerine getirmiş olursun. Bu yüzden zyra gibi çok kırılgan supportları ben çok sevmem.




  • karşıda cc yoksa bi ihtimal mikael çıkmayabilirsin ama ben öküz gibi tank kasılan supportlara karşıyım.support itemlerinin aktifleri gerçekten fight'ı kendi lehine çevirebilir doğru zamanda kullanırsan.sen bu itemleri kasmaya alış bence ozaman daha iyi ve keyifli bir oyun oynayacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.