Şimdi Ara

7600 gt 16 pipelin (mi) ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar rivada baktımda disable yazan kısma tik koydugumuz zaman 16 pipelin oluyo ama biraz tırsıyom denemeye (anakart yaktıgımdan beri) 7600 gt kullanan arkadaslar bakarmısınız sizdede durum böylemi... acılmış olsa duyardım diyorum ama yinede sizlere danışmak istedim asgıdaki linki incelermisiniz bi

http://img516.imageshack.us/my.php?image=rivajz2.jpg

http://img111.imageshack.us/my.php?image=eeeeeeegw8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSuval -- 5 Eylül 2006; 12:41:55 >

• beyler sizce neden böyle gösteriyor???
  • power user ayarlarında değişiklik yapıldığı zaman kart 16 pipe olmuş gibi görünebilir daha evvel kullandığım 7800gt de buradaki ayarları kurcalayınca gtx olarak görünüyordu

kart gerçekte 12 ve 12 pipe olarak çalışıyor.
  • ordaki disable aklımı karıştırdı o yüzden sordum ama formda 7600 gt ci yok galiba hic
  • 7600gt ci var olmaz olur mu arama bölümünü kullanırsanız bir çok test ve bilgi de mevcut.
  • abi ne oldu yaa sorunu çözem yok mu benimkide aynı kimse tam yanıt veremiyor
  • demekki böyle bişey yok dostum zaten inceledim bizde HW masked kısmı yes degil olamaz olamaz yani
  • 12 pipe o kart
  • Dostum 3dmark06'da deep freeze,canyon flight ve pixel shader testlerini 2 türlü dene fark olursa cevabı bulmuş olursun. Dene bize de bildir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlos_Ortega -- 8 Eylül 2006; 4:02:19 >
  • ARKADAŞLAR BENED DENEDİM 16PP DİYOR AMA ENABLE OL MUYOR BU KART 16 PİPE OLURMU OLOÖMAZ MI ACABA BU YOLLA YADA BAŞKA YOLLA 7600GT FANATİGİ BURDA KARDEŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dargmen -- 8 Eylül 2006; 7:31:13 >
  • gpu üzerinde kapalı olan pipelıne yok direk 12 olarak üretilmiş nasıl açılabilir
    ati kartlarda olduğu gibi soft mod, gpu mod vs. yapılamaz bu karta çünkü fazladan
    4 pipe yok
  • evet acılamadıgını sonradan anladım arkadaslar cünkü HW masked kısmı yes degil
  • yani bu demek oluyorki biz bu 7600gtleri 12 pipe kullanacaz olsun be 76000gt im olsunda 12pipe olsun yeter bna
  • dargmen
    hocam senin gpu 630 dedimi gercekten 3d markları geciyomu benim 620 de oyunda sorun yok ama 3d de hemen kilitleniyo ramler kaca cıkıyo 1.4 ns samsungmu infinion mı hynex mi bende 1630 da artifac yogunlaşmıya başlıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: dargmen

yani bu demek oluyorki biz bu 7600gtleri 12 pipe kullanacaz olsun be 76000gt im olsunda 12pipe olsun yeter bna

Valla Banada Ama o Bile Yok eheh
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

dargmen
    hocam senin gpu 630 dedimi gercekten 3d markları geciyomu benim 620 de oyunda sorun yok ama 3d de hemen kilitleniyo ramler kaca cıkıyo 1.4 ns samsungmu infinion mı hynex mi bende 1630 da artifac yogunlaşmıya başlıyo
    630/830 bütün 3dmarkları bitiriryor 640 840 yaptım bitiremedi ve benim kartın remlri 1.4ns smsung bj14remler jawaya burdan bir kez daha teşekkür ediyorum kalite bi kartvsahibi oldum sayesinde
  • Valla bendekininde ramler aynından ama 615/811 ancak oluo bu nası iştir anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: R@

Valla bendekininde ramler aynından ama 615/811 ancak oluo bu nası iştir anlamadım gitti

bende de 615'in üzerini görmüyordu core frekansı, şans işte ne yapacaksın
    ama ramlerden yüzüm çok gülmüştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: R@

Valla bendekininde ramler aynından ama 615/811 ancak oluo bu nası iştir anlamadım gitti
    bu biraz sans işi... aynı marka ve modelde her bir ürün farklı sonuçlar verebiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.