Şimdi Ara

Demacia Kralligi(Bölüm 4 cikti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölüm 1: Demacia'nin Yeni Krali

    Demacia bir haftadan beri yasa bürünmüş durumdaydı. Kral Jarvan III Noxusla yapilan savasta agir bi yara almisti ve daha alinan zafere sevinemeden hayata gozlerini yummustu. Onu bu hayattan surgun eden baltalarin efendisi Dariusun oz kardesi Dravendi. Jarvan IV babasinin ölümunu kendi gozleriyle gormustu. Bu onda bitmek bilmez bi kin ve nefretin dogusuna sebep olmustu. Garen arkadasinin durumuna icten ice uzuluyordu ama biseyde diyemiyordu sonucta gelecek pazartesi kralligini ilan edecek bi prensti Jarvan. Yine de bununla ilgili en azindan sozlerine dikkat ederek konusmasi gerektigine karar verdi. Garen saraya girerek muhafizlara Jarvanla ozel olarak konusmasi gerektigini soyledi ve muhafizlara abartilacak bise yok iki kardes arasi seyler dedi ve Jarvanin odasina dogru ilerledi. Iceriye girdi ve seslendi;
    - Prensim! (Jarvan eski kardesim dedigi arkadasini karsisinda gorunce tebessum ederek karsilik verdi)
    +Degerli dostum hosgeldin
    -Uzun zaman oldu kardesim konusmayali
    +Yogundum malesef biliyorsun durumlari ulke karmasanin icerisinde bense tam olarak ne yapacagima karar veremedim..
    -Arkadas olarak verecegim akil bi prense yeter mi bilmem ama olen kisinin arkasindan ne yaparsak yapalim geri gelmez ve gelmeyecegi gibi bazi sorunlari meydana getirir.
    +Bazi konularda hakli olabilirsin ama elimiz kolumuz bagliymis gibi beklersek belki daha fazla olume sebep olacagiz dusmanlarimiz babamin olumunden sonra bu gelip gecici yenilgilerinin ardindan buyuk bi hazirlik icine girmis olmalilar. Ve bunlara karsi bi onlem alinmazsa diger savasta bu kadar karli cikamayabiliriz.
    -Dogru soyluyorsunuz(der ve izin alip evine dogru yola cikar)

    Aradan bi hafta gecer ve gunlerden kraliyet torenin oldugu pazartesiye gelir ulke sanki yeniden bi senlige burunmus yaralar bi haftada kapanmis, gunes parlakliginin nirvanasina ulasmis, eglenc ekipleri yerlerini almis, sarkilar ickiler hazirlanmis herkes Jarvan 4u bekliyordu. Yalniz saatler baya ilerlemesine ragmen Jarvan gorunmemisti. Gec saatlere dogru halk bi tedirginlik icersinde evlerine dagilmaya baslamisti


    Bölüm 2: Beklenmedik Yolculuk

    Jarvan duydugu sesin nerden geldigini anlamaya calisiyordu. Daha oncesinde boyle tedirgin olmamisti zaten kraliyet torenine de yetisememisti ve bunlarin hepsine sebep olan da noxus koylerinin birinde dravenin yine baltalariyla mahkumlara yaptigi gosteriydi. Amaci draven koye ulasmadan ona pusu yapmakti. Ama isler planladi gibi gitmemisti. Sanki onunla beraber yuruyen bulutlar onun gelisiyle kizginliklarini ifade edercesine dolu seklinde yagmaya baslamisti. Bunun uzerine Jarvan pusuyu Dravenin koyden donusune saklamayi dusundu. Ve o sesi duydugumda hala koyun az uzaginda yanindaki ufak birligiyle bekliyordu. Jarvanin duydugu ses dravenin baltalarindan baska bise degildi bunu kendisi de gecte olsa farketmisti.

    Tum bu olaylar olurken Garen Xin Lux Quinn gibi Demacia efsaneleri Kralin kaybolmasiyla ilgili toplantilar yapiyorlar fakat duzgun bi karara kavusamiyorlardi. En son kendilerininde icinde bulundugu bi kesif ekibiyle arama yapmaya karar verdiler ve ertesi gun yola koyuldular.

    Bölüm 3: Tutmayan Planlar

    Jarvan icin dakikalar saat saatler gun gibi gecmeye baslamisti. Uzun zamandir planladigi seyi yapmasina sadece saatler kalmisti kendi planina gore. Jarvan yanindaki askerine sordu:
    -Yaptigim seyler icin ne dusunuyorsun? (yanindaki asker en sadik askerlerinden Bale'di)
    +Siz ne yaparsaniz yapin sonuna kadar sizinleyim efendim ama kraliyet toreni zamani boyle bise yapmak halki tedirgin edecektir ve arkanizda biraktiginiz sizi seven insanlari merak icerisinde birakip sizi aramaya cikmalarina ve bu arama sirasinda baslarina birsey gelmesine sebep olabilir.(Jarvan sadece kafasini salladi)
    Yeni kral bunlarin hepsini dusunmustu tabi ama o sadece kendi kurdugu plana katilacak bi fikir ariyordu onu da bulamiyordu. Icindeki nefretten baska bi sebebi yoktu bu yaptiklarinin. Saatler ilerleyip gecenin karanligi cokunce koyun uzaklarindan atli sesleri gelmeye baslamisti. Jarvanim tahminine gore bes yada alti atli vardi planina goreyse ufak birligiyle cok rahat atlatabilirlerdi. Atli grubu yaklasinca Jarvan onculerine isaret verdi ve bianda onlerini kestiler ve diger askerleriyle beraber etraflarini sarmayi basardilar. Jarvan kalin ve gur sesiyle ; _
    - Baltalarin efendisi Darius kardesi Draven ortaya cik! (atli grubunda ufak bi sessizlik olduktan sonra iclerinden biri cikarak)
    +Draven daha koyden ayrilmadi biz sadece ticaret yapan ufak bi grubuz ve sen kim oluyorsunda boyle sesleniyorsun? (Dedigi an atlilardan biri Jarvanin boslugundan istifade ederek koye dogru
    Kacmaya basladi)

    Bu arada Garen ve kucuk ekibi tek tek koyleri dolasmaya basladilar onlari da buyuk bi macera bekliyordu..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearleess -- 21 Nisan 2014; 0:30:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jarvan ölü bulunur hikaye biter
  • Başlık op
  • peh
  • ç
  • DEMANCIA
    DEMANCIA
    DEMANCIA
    DEMANCIA
    DEMANCIA
    DEMANCIA
    DEMANCIA
    DEMANCIA
    DEMANCIA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve garen demanciaaa diye bağırır demacianın ileri gelenleri gareni daha yanlışı farkedemeden öldürür

    -SON-
  • Demancia

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEMANCIA yeni mi qnq?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadi sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyan varsa yazacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu neyin kafası yaş kaç işsizmisin babam pasta yapmayı nasıl öğrendi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zydan

    bu neyin kafası yaş kaç işsizmisin babam pasta yapmayı nasıl öğrendi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok seri olaylara atıylıyosun bro .bende yazıyorum biliyosundur belki. daha uzun yazmaya çalış. tavsiyem budur
  • Olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draven teq atar geri döndür bence adami bu hikaye boyle gitmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm 4: Kaşif

    Garen ve arkadaşları Pultoverden Şerif Caitlyni alarak sabahın ilk ışıklarıyla beraber yola koyulmuşlardı. Onlerinde uzun ve heyacan dolu bi gün onları bekliyordu. Quinn kuşlarıyla sürekli başkentle iletişim halindeydi. Bu bilinmezlik hepsinin kafasinda bi tedirginlige yol açıyordu. Pultoverden çıkalı daha bi saat olmamisti. Ormanin girislerinde surekli isik hizinda yer değiştiren biriyle karşılaşmışlardı. Garen bi nevi liderleri gibi one atılmıştı ki bu sirada Quinn konusmaya başladı;
    -Bu kâşif gezgin Ezrealdir bu bölgenin her yerini biliyor. Belki bize yardimi dokunabilir.(Garen bi anlik tedirginlikle)
    +Neden bize durduk yere yardim etsin ki?
    -Ben Ezreali uzun zamandir tanirim durumu kendisine anlattigimizda bize yardim edecegine eminim.(der ve Ezrealin yanina gider durumu anlatir. Ezreal bi an tereddute duser gibi davransada yardim edebilecegini ama uzun zamandir buralara kimselerin ugramadigini soyler ve ormanda fazla kalmamalarini gerektigini soyler)..
    Ezreal onde digerleri arkada yola devam ederler ilerde karsilarina kaplani andiran bi yaratik cikar ve yaratik o an yakaladigi avini yerken birilerinin yaklastigini anlar anlamaz gorunmez olur ve gelenlere seslenir :
    -Ormanimda ne curetle dolasirsiniz?(Garen ve ekibi sesin nerden geldigini anlamaya calisirken Ezreal one atilir)
    +Rengaar! Bizi buralara atan Demacia kralinin ortadan kaybolmasidir hep birlikte onu ariyoruz sana bi zararimiz dokunmayacaktir.(Rengar bunun ustune kibirli kibirli)
    -Istesenizde dokunamaz zaten umarim biran once ormanimi terkedersiniz. (Bunun uzerine Garen hiddetlenerek kilicini cikartir ve)
    +Eger cesaretin varsa bunu yuzume karsi soyle! (Rengar calilarin ardindan Garene dogru ziplar ansizin)
    - Kaninin tadina bakmami istemezsin(dedigi an garen kilicini savurur ve bu arada arkadaslari da karsiligini verir ufak bi kavganin ardindan Ezreal ortami sakinlestirir)
    -Buraya bunun icin gelmedik yolumuza devam etmeliyiz her dakika Jarvan icin onemli ve ilerde noxus koyleri var gece olmadan varmaliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kerede noxuslu yada zaun olak ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.