Şimdi Ara

Galaxy Note 10.1 2014 KitKat güncellemesi almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Galaxy Note 10.1 2014 KitKat güncellemesi almaya başladı





     

    Samsung'un geçen yıl piyasaya sürdüğü Galaxy Note 10.1 2014 tablet modeli, kullanıcılardan gelen raporlara göre Android 4.4 KitKat güncellemesini almaya başladı.




    Güncelleme her zaman olduğu gibi bölge bölge dağıtıma çıkacak. Bu bakımdan tüm cihazların güncellenmesi biraz zaman alabilir. Samsung hangi ülkenin ne zaman güncelleme almaya başlayacağını da açıklamadı. 




    Güncelleme ile beyaz durum çubuğu ikonları, kilit ekranında kamera kısayolu ve çalan müziğin albüm kapağı, kablosuz yazıcı desteği, batarya ömründe iyileştirme, performans artışı gibi yenilikler sunuluyor. 




    Cihazda hatırlanacağı üzere 10.1 inçlik 2560x1600 piksel çözünürlükte LCD ekran, Exynos 5 Octa 5420 yongaseti, 3GB RAM, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, 8220mAh gücünde batarya şeklinde özellikler mevcut. 

     

     



    Kaynak:http://www.product-reviews.net/2014/04/18/galaxy-note-10-1-2014-kitkat-update-live/







  • 4.4'ü geç aldığı için sinirlenen kullanıcıları varsa, cihazı bana yollayabilirler. Kargo benden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar wifi ve 3gli modele bile farkli ayda veriyor. Note 8.0da wifili 3gliden 1 ay sonra almisti
    simdi tersi oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ufak bi değişiklik güncelleme olmuş , performans artışı filan çok az belli bile değil

  • 2012 vers. Note 10.1 ise herhalde samsung tarafından unutuldu. Ne güncelleme ne birşey :)

  • birkaç özellik dışında 4.4 ün bir katkısı olduğunu düşünmüyorum ama bizimkilere göre öyle değil. son çıkan her zaman iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

    birkaç özellik dışında 4.4 ün bir katkısı olduğunu düşünmüyorum ama bizimkilere göre öyle değil. son çıkan her zaman iyidir.


    Bir sanat eseri
    Cihazınızda müzik dinlerken veya filmleri Chromecast'e aktarırken, ekran kilidi devreye girdiğinde albüm kapağını ve film afişini telefonda tam ekran olarak görürsünüz. Oynatabilir, duraklatabilir veya belirli bir ana gidebilirsiniz.

    Odaklanın
    İster kitap okuyor, ister oyun oynuyor ya da film izliyor olun, yeni yoğun içerik modu sayesinde asıl görmek istediklerinizin dışındaki her şey otomatik olarak gizlenir. Durum çubuğunuzu ve gezinti düğmelerinizi geri getirmek için yapmanız gereken sadece ekranın kenarını hızlıca kaydırmaktır.

    Daha hızlı çoklu görev
    Android 4.4, bellek optimizasyonu ve gelişmiş dokunmatik ekranla birlikte tüm zamanların en iyi düzeyinde hızlı ve daha doğru yanıt performansı sunuyor. Bu yenilikler, hiç takılma yaşamadan İnternet'te dolaşabileceğiniz veya en yeni popüler oyunlarda son sürat yarışabileceğiniz anlamına geliyor.
    Akıllı ve Sade
    Google'ın akıllı yaklaşımı Android deneyimini her yönüyle iyileştirir.

    Gelecek sizi çağırıyor
    Yeni telefon uygulaması, telefonla en çok konuştuğunuz kişileri temel alarak otomatik bir şekilde kişilerinize öncelik atar. Ayrıca, yakındaki yerleri ve işletmeleri, rehberinizdeki veya Google Apps alanındaki kişileri arayabilirsiniz.

    Daha akıllı bir arayan kimliği
    Rehberinizde bulunmayan bir telefondan çağrı aldığınızda, telefonunuz arayan numaranın, bölgenizdeki Google Haritalar'da kaydı olan işletmelerin numaralarından biri olup olmadığına bakar.

    Tüm mesajlarınız tek bir yerde
    Hangi kanaldan gelmiş olursa olsun hiçbir mesajı kaçırmayın. Yeni Hangouts uygulamasıyla, tüm SMS ve MMS mesajlarınız diğer mesajlaşmalarınız ve video görüşmelerinizle tek bir yerde toplanıyor. Ayrıca, yeni Hangouts ile konum bilginizi paylaşabilir ve animasyonlu GIF'ler gönderebilirsiniz.

    Emojiler ile duygularınızı ifade edin
    Bazen kelimeler duygularınızı ifade etmeye yetmez. Böyle durumlar için, renkli Japonca karakterlerden oluşan Emojiler gerekir ve artık bunları Google Klavye'den kullanabilirsiniz.
    Al ve Çık
    Yeni özellikler hareket halindeyken işlerinizi yapmanıza yardımcı olur.

    İstediğiniz zaman istediğiniz yerden yazdırın
    Artık fotoğrafları, dokümanları ve web sayfalarını telefonunuzdan veya tabletinizden yazdırabilirsiniz. Google Cloud Print'e bağlı her tür yazıcıdan, HP ePrint yazıcılardan ve Google Play Store'da uygulaması olan diğer yazıcılardan çıktı alabilirsiniz.
    İstediğiniz dosyayı seçin
    Google Drive'da, diğer bulut depolama hizmetlerinde veya cihazınızda bulunan dosyaları Quickoffice gibi uygulamalarla açıp kaydedebilirsiniz. Son kullanılan dosyalara hızlı erişim olanağı sayesinde, az önce üzerinde çalıştığınız dosyayı göndermek her zamankinden daha kolaydır.


    Artık her yer ofisiniz
    Yeniden tasarlanmış Quickoffice ile telefonunuzdan veya tabletinizden dokümanlar, e-tablolar ve sunular oluşturup düzenleyebilirsiniz.
    Bluetooth MAP desteği
    Android artık Mesaj Erişimi Profili'ni (MAP) desteklemektedir, böylece Bluetooth özellikli arabalardan cihazlarınızla mesaj alışverişi yapılabilir.
    Chromecast desteği
    Android cihazınız ve bir Chromecast ile Netflix, YouTube, Hulu Plus ve Google Play'deki sevdiğiniz çevrimiçi içerikleri HDTV'nizde keyifle izleyebilirsiniz.
    Chrome web görünümü
    Yerleşik olarak web içeriği barındıran uygulamalar, artık web bileşenlerini doğru ve hızlı bir şekilde oluşturmak için Chrome'u kullanıyorlar.
    Altyazı
    Android artık altyazıları desteklemektedir. Altyazı işlevini açmak için Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidip Altyazılar'ı açın.
    Yerleşik cihaz yönetimi
    Cihazınızı kaybederseniz Android Cihaz Yöneticisi ile bulabilir veya silebilirsiniz.
    İndirilenler uygulaması yeniden tasarlandı
    Yeniden tasarlanan İndirilenler uygulaması, indirdiğiniz tüm dosyalar için yeni sıralama seçeneklerinin yanı sıra liste ve tablo görünümleri sunar.
    Ana ekranı kolayca değiştirme
    Cihazınızı özelleştirmeyi seviyorsanız ve bir veya daha fazla ana ekran örneği yüklediyseniz, Ayarlar > Ana Sayfa bölümüne giderek bu ekranlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
    E-posta uygulaması yenilendi
    Yeniden tasarlanan E-posta uygulaması iç içe klasörler, kişi fotoğrafları ve daha iyi gezinti olanağıyla yepyeni bir görünüme sahiptir.
    Önizlemeli tam ekran duvar kağıtları
    Duvar kağıdınız artık bildirimler tepsisi ve sistem düğmeleriyle genişliyor. Ayrıca, değiştirmeden önce yeni duvar kağıdınıza önizleme yapabilirsiniz.*
    HDR+ fotoğraf
    Nexus 5'teki HDR+ modu, seri poz taramasıyla hızlı şekilde fotoğraflar çeker ve bunları birleştirerek mümkün olan en iyi tek çekimi sağlar. Gündüz fotoğrafları temiz gölgelerle daha canlı, gece fotoğrafları ise taneciklenme azaltıldığından daha nettir.*
    Kızılötesi ışın gönderme
    Kızılötesi (IR) ışın gönderici bulunan cihazlarda, Android artık TV'lerin ve yakındaki diğer cihazların uzaktan kumandaları için gereken uygulamaları desteklemektedir.
    Hızlı Ayarlar'da konum bilgisi
    Nerede olursanız olun, Hızlı Ayarlar'daki yeni bölümden konum ayarlarınıza erişirsiniz.
    Konum modları ve izleme
    Pil gücünden tasarruf etmek istiyorsanız yüksek doğruluk konum modu ile pil gücünden tasarruf konum modu arasında geçiş yapmak için Ayarlar > Konum'a gidin. GPS, Kablosuz ve mobil ağ ayarları arasında geçiş yapmanız gerekmez. Ayrıca, son zamanlarda hangi uygulamaların konum bilginizi almak istediğini görmek için Ayarlar > Konum'a gidin.
    Düşük güçle ses çalma
    Nexus 5'teki Android 4.4 daha uzun süre (yaklaşık 60 saat) müzik dinlemenize olanak verir.*
    Kilit ekranından müzik ve film arama
    Kilit ekranınızdan bir şarkının veya videonun belirli bir bölümüne atlayın. Bunun için oynat veya duraklat düğmesini uzunca basılı tutmanız ve ardından istediğiniz noktayı seçmeniz yeterlidir.
    Güvenli uygulama korumalı alanları
    Uygulama korumalı alanları Security-Enhanced Linux ile güçlendirildi.
    Yerleşik adım sayma
    Nexus 5'te Moves gibi fitness uygulamalarını kullandığınızda, telefonunuz adımlarınızı sayan bir adım ölçer görevi görür. Android 4.4 ve güncellenmiş donanımlar bunu, etkinliğinizi ölçmek için pil gücünü daha tasarruflu şekilde kullanan bir yol haline getirir.
    Ödemek için dokundur, yepyeni bir yöntem
    Android 4.4, her mobil operatörle çalışabilen ve uygulamaların bulutta veya cihazınızda ödeme bilgilerinizi yönetmesine olanak veren NFC ödemeleri için yeni, açık bir mimari sunmaktadır. Artık bir milyondan fazla mağazada Google Cüzdan'la veya diğer uygulamalarla dokundurarak ödeme yapabilirsiniz.
    Dokunmatik ekran iyileştirmeleri
    İyileştirilmiş yazılım ve Nexus 5’in yeni donanımı sayesinde Android, dokunuşlarınıza şimdiye dek olmadığı kadar hızlı ve daha doğru yanıt verir.*

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blood Money


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

    birkaç özellik dışında 4.4 ün bir katkısı olduğunu düşünmüyorum ama bizimkilere göre öyle değil. son çıkan her zaman iyidir.


    Bir sanat eseri
    Cihazınızda müzik dinlerken veya filmleri Chromecast'e aktarırken, ekran kilidi devreye girdiğinde albüm kapağını ve film afişini telefonda tam ekran olarak görürsünüz. Oynatabilir, duraklatabilir veya belirli bir ana gidebilirsiniz.

    Odaklanın
    İster kitap okuyor, ister oyun oynuyor ya da film izliyor olun, yeni yoğun içerik modu sayesinde asıl görmek istediklerinizin dışındaki her şey otomatik olarak gizlenir. Durum çubuğunuzu ve gezinti düğmelerinizi geri getirmek için yapmanız gereken sadece ekranın kenarını hızlıca kaydırmaktır.

    Daha hızlı çoklu görev
    Android 4.4, bellek optimizasyonu ve gelişmiş dokunmatik ekranla birlikte tüm zamanların en iyi düzeyinde hızlı ve daha doğru yanıt performansı sunuyor. Bu yenilikler, hiç takılma yaşamadan İnternet'te dolaşabileceğiniz veya en yeni popüler oyunlarda son sürat yarışabileceğiniz anlamına geliyor.
    Akıllı ve Sade
    Google'ın akıllı yaklaşımı Android deneyimini her yönüyle iyileştirir.

    Gelecek sizi çağırıyor
    Yeni telefon uygulaması, telefonla en çok konuştuğunuz kişileri temel alarak otomatik bir şekilde kişilerinize öncelik atar. Ayrıca, yakındaki yerleri ve işletmeleri, rehberinizdeki veya Google Apps alanındaki kişileri arayabilirsiniz.

    Daha akıllı bir arayan kimliği
    Rehberinizde bulunmayan bir telefondan çağrı aldığınızda, telefonunuz arayan numaranın, bölgenizdeki Google Haritalar'da kaydı olan işletmelerin numaralarından biri olup olmadığına bakar.

    Tüm mesajlarınız tek bir yerde
    Hangi kanaldan gelmiş olursa olsun hiçbir mesajı kaçırmayın. Yeni Hangouts uygulamasıyla, tüm SMS ve MMS mesajlarınız diğer mesajlaşmalarınız ve video görüşmelerinizle tek bir yerde toplanıyor. Ayrıca, yeni Hangouts ile konum bilginizi paylaşabilir ve animasyonlu GIF'ler gönderebilirsiniz.

    Emojiler ile duygularınızı ifade edin
    Bazen kelimeler duygularınızı ifade etmeye yetmez. Böyle durumlar için, renkli Japonca karakterlerden oluşan Emojiler gerekir ve artık bunları Google Klavye'den kullanabilirsiniz.
    Al ve Çık
    Yeni özellikler hareket halindeyken işlerinizi yapmanıza yardımcı olur.

    İstediğiniz zaman istediğiniz yerden yazdırın
    Artık fotoğrafları, dokümanları ve web sayfalarını telefonunuzdan veya tabletinizden yazdırabilirsiniz. Google Cloud Print'e bağlı her tür yazıcıdan, HP ePrint yazıcılardan ve Google Play Store'da uygulaması olan diğer yazıcılardan çıktı alabilirsiniz.
    İstediğiniz dosyayı seçin
    Google Drive'da, diğer bulut depolama hizmetlerinde veya cihazınızda bulunan dosyaları Quickoffice gibi uygulamalarla açıp kaydedebilirsiniz. Son kullanılan dosyalara hızlı erişim olanağı sayesinde, az önce üzerinde çalıştığınız dosyayı göndermek her zamankinden daha kolaydır.


    Artık her yer ofisiniz
    Yeniden tasarlanmış Quickoffice ile telefonunuzdan veya tabletinizden dokümanlar, e-tablolar ve sunular oluşturup düzenleyebilirsiniz.
    Bluetooth MAP desteği
    Android artık Mesaj Erişimi Profili'ni (MAP) desteklemektedir, böylece Bluetooth özellikli arabalardan cihazlarınızla mesaj alışverişi yapılabilir.
    Chromecast desteği
    Android cihazınız ve bir Chromecast ile Netflix, YouTube, Hulu Plus ve Google Play'deki sevdiğiniz çevrimiçi içerikleri HDTV'nizde keyifle izleyebilirsiniz.
    Chrome web görünümü
    Yerleşik olarak web içeriği barındıran uygulamalar, artık web bileşenlerini doğru ve hızlı bir şekilde oluşturmak için Chrome'u kullanıyorlar.
    Altyazı
    Android artık altyazıları desteklemektedir. Altyazı işlevini açmak için Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidip Altyazılar'ı açın.
    Yerleşik cihaz yönetimi
    Cihazınızı kaybederseniz Android Cihaz Yöneticisi ile bulabilir veya silebilirsiniz.
    İndirilenler uygulaması yeniden tasarlandı
    Yeniden tasarlanan İndirilenler uygulaması, indirdiğiniz tüm dosyalar için yeni sıralama seçeneklerinin yanı sıra liste ve tablo görünümleri sunar.
    Ana ekranı kolayca değiştirme
    Cihazınızı özelleştirmeyi seviyorsanız ve bir veya daha fazla ana ekran örneği yüklediyseniz, Ayarlar > Ana Sayfa bölümüne giderek bu ekranlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
    E-posta uygulaması yenilendi
    Yeniden tasarlanan E-posta uygulaması iç içe klasörler, kişi fotoğrafları ve daha iyi gezinti olanağıyla yepyeni bir görünüme sahiptir.
    Önizlemeli tam ekran duvar kağıtları
    Duvar kağıdınız artık bildirimler tepsisi ve sistem düğmeleriyle genişliyor. Ayrıca, değiştirmeden önce yeni duvar kağıdınıza önizleme yapabilirsiniz.*
    HDR+ fotoğraf
    Nexus 5'teki HDR+ modu, seri poz taramasıyla hızlı şekilde fotoğraflar çeker ve bunları birleştirerek mümkün olan en iyi tek çekimi sağlar. Gündüz fotoğrafları temiz gölgelerle daha canlı, gece fotoğrafları ise taneciklenme azaltıldığından daha nettir.*
    Kızılötesi ışın gönderme
    Kızılötesi (IR) ışın gönderici bulunan cihazlarda, Android artık TV'lerin ve yakındaki diğer cihazların uzaktan kumandaları için gereken uygulamaları desteklemektedir.
    Hızlı Ayarlar'da konum bilgisi
    Nerede olursanız olun, Hızlı Ayarlar'daki yeni bölümden konum ayarlarınıza erişirsiniz.
    Konum modları ve izleme
    Pil gücünden tasarruf etmek istiyorsanız yüksek doğruluk konum modu ile pil gücünden tasarruf konum modu arasında geçiş yapmak için Ayarlar > Konum'a gidin. GPS, Kablosuz ve mobil ağ ayarları arasında geçiş yapmanız gerekmez. Ayrıca, son zamanlarda hangi uygulamaların konum bilginizi almak istediğini görmek için Ayarlar > Konum'a gidin.
    Düşük güçle ses çalma
    Nexus 5'teki Android 4.4 daha uzun süre (yaklaşık 60 saat) müzik dinlemenize olanak verir.*
    Kilit ekranından müzik ve film arama
    Kilit ekranınızdan bir şarkının veya videonun belirli bir bölümüne atlayın. Bunun için oynat veya duraklat düğmesini uzunca basılı tutmanız ve ardından istediğiniz noktayı seçmeniz yeterlidir.
    Güvenli uygulama korumalı alanları
    Uygulama korumalı alanları Security-Enhanced Linux ile güçlendirildi.
    Yerleşik adım sayma
    Nexus 5'te Moves gibi fitness uygulamalarını kullandığınızda, telefonunuz adımlarınızı sayan bir adım ölçer görevi görür. Android 4.4 ve güncellenmiş donanımlar bunu, etkinliğinizi ölçmek için pil gücünü daha tasarruflu şekilde kullanan bir yol haline getirir.
    Ödemek için dokundur, yepyeni bir yöntem
    Android 4.4, her mobil operatörle çalışabilen ve uygulamaların bulutta veya cihazınızda ödeme bilgilerinizi yönetmesine olanak veren NFC ödemeleri için yeni, açık bir mimari sunmaktadır. Artık bir milyondan fazla mağazada Google Cüzdan'la veya diğer uygulamalarla dokundurarak ödeme yapabilirsiniz.
    Dokunmatik ekran iyileştirmeleri
    İyileştirilmiş yazılım ve Nexus 5’in yeni donanımı sayesinde Android, dokunuşlarınıza şimdiye dek olmadığı kadar hızlı ve daha doğru yanıt verir.*


    kopyala yapıştırı bırakta kaçını kullandın bugüne kadar sen onu söyle




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

    quote:

    Orijinalden alıntı: Blood Money


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

    birkaç özellik dışında 4.4 ün bir katkısı olduğunu düşünmüyorum ama bizimkilere göre öyle değil. son çıkan her zaman iyidir.


    Bir sanat eseri
    Cihazınızda müzik dinlerken veya filmleri Chromecast'e aktarırken, ekran kilidi devreye girdiğinde albüm kapağını ve film afişini telefonda tam ekran olarak görürsünüz. Oynatabilir, duraklatabilir veya belirli bir ana gidebilirsiniz.

    Odaklanın
    İster kitap okuyor, ister oyun oynuyor ya da film izliyor olun, yeni yoğun içerik modu sayesinde asıl görmek istediklerinizin dışındaki her şey otomatik olarak gizlenir. Durum çubuğunuzu ve gezinti düğmelerinizi geri getirmek için yapmanız gereken sadece ekranın kenarını hızlıca kaydırmaktır.

    Daha hızlı çoklu görev
    Android 4.4, bellek optimizasyonu ve gelişmiş dokunmatik ekranla birlikte tüm zamanların en iyi düzeyinde hızlı ve daha doğru yanıt performansı sunuyor. Bu yenilikler, hiç takılma yaşamadan İnternet'te dolaşabileceğiniz veya en yeni popüler oyunlarda son sürat yarışabileceğiniz anlamına geliyor.
    Akıllı ve Sade
    Google'ın akıllı yaklaşımı Android deneyimini her yönüyle iyileştirir.

    Gelecek sizi çağırıyor
    Yeni telefon uygulaması, telefonla en çok konuştuğunuz kişileri temel alarak otomatik bir şekilde kişilerinize öncelik atar. Ayrıca, yakındaki yerleri ve işletmeleri, rehberinizdeki veya Google Apps alanındaki kişileri arayabilirsiniz.

    Daha akıllı bir arayan kimliği
    Rehberinizde bulunmayan bir telefondan çağrı aldığınızda, telefonunuz arayan numaranın, bölgenizdeki Google Haritalar'da kaydı olan işletmelerin numaralarından biri olup olmadığına bakar.

    Tüm mesajlarınız tek bir yerde
    Hangi kanaldan gelmiş olursa olsun hiçbir mesajı kaçırmayın. Yeni Hangouts uygulamasıyla, tüm SMS ve MMS mesajlarınız diğer mesajlaşmalarınız ve video görüşmelerinizle tek bir yerde toplanıyor. Ayrıca, yeni Hangouts ile konum bilginizi paylaşabilir ve animasyonlu GIF'ler gönderebilirsiniz.

    Emojiler ile duygularınızı ifade edin
    Bazen kelimeler duygularınızı ifade etmeye yetmez. Böyle durumlar için, renkli Japonca karakterlerden oluşan Emojiler gerekir ve artık bunları Google Klavye'den kullanabilirsiniz.
    Al ve Çık
    Yeni özellikler hareket halindeyken işlerinizi yapmanıza yardımcı olur.

    İstediğiniz zaman istediğiniz yerden yazdırın
    Artık fotoğrafları, dokümanları ve web sayfalarını telefonunuzdan veya tabletinizden yazdırabilirsiniz. Google Cloud Print'e bağlı her tür yazıcıdan, HP ePrint yazıcılardan ve Google Play Store'da uygulaması olan diğer yazıcılardan çıktı alabilirsiniz.
    İstediğiniz dosyayı seçin
    Google Drive'da, diğer bulut depolama hizmetlerinde veya cihazınızda bulunan dosyaları Quickoffice gibi uygulamalarla açıp kaydedebilirsiniz. Son kullanılan dosyalara hızlı erişim olanağı sayesinde, az önce üzerinde çalıştığınız dosyayı göndermek her zamankinden daha kolaydır.


    Artık her yer ofisiniz
    Yeniden tasarlanmış Quickoffice ile telefonunuzdan veya tabletinizden dokümanlar, e-tablolar ve sunular oluşturup düzenleyebilirsiniz.
    Bluetooth MAP desteği
    Android artık Mesaj Erişimi Profili'ni (MAP) desteklemektedir, böylece Bluetooth özellikli arabalardan cihazlarınızla mesaj alışverişi yapılabilir.
    Chromecast desteği
    Android cihazınız ve bir Chromecast ile Netflix, YouTube, Hulu Plus ve Google Play'deki sevdiğiniz çevrimiçi içerikleri HDTV'nizde keyifle izleyebilirsiniz.
    Chrome web görünümü
    Yerleşik olarak web içeriği barındıran uygulamalar, artık web bileşenlerini doğru ve hızlı bir şekilde oluşturmak için Chrome'u kullanıyorlar.
    Altyazı
    Android artık altyazıları desteklemektedir. Altyazı işlevini açmak için Ayarlar > Erişilebilirlik'e gidip Altyazılar'ı açın.
    Yerleşik cihaz yönetimi
    Cihazınızı kaybederseniz Android Cihaz Yöneticisi ile bulabilir veya silebilirsiniz.
    İndirilenler uygulaması yeniden tasarlandı
    Yeniden tasarlanan İndirilenler uygulaması, indirdiğiniz tüm dosyalar için yeni sıralama seçeneklerinin yanı sıra liste ve tablo görünümleri sunar.
    Ana ekranı kolayca değiştirme
    Cihazınızı özelleştirmeyi seviyorsanız ve bir veya daha fazla ana ekran örneği yüklediyseniz, Ayarlar > Ana Sayfa bölümüne giderek bu ekranlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
    E-posta uygulaması yenilendi
    Yeniden tasarlanan E-posta uygulaması iç içe klasörler, kişi fotoğrafları ve daha iyi gezinti olanağıyla yepyeni bir görünüme sahiptir.
    Önizlemeli tam ekran duvar kağıtları
    Duvar kağıdınız artık bildirimler tepsisi ve sistem düğmeleriyle genişliyor. Ayrıca, değiştirmeden önce yeni duvar kağıdınıza önizleme yapabilirsiniz.*
    HDR+ fotoğraf
    Nexus 5'teki HDR+ modu, seri poz taramasıyla hızlı şekilde fotoğraflar çeker ve bunları birleştirerek mümkün olan en iyi tek çekimi sağlar. Gündüz fotoğrafları temiz gölgelerle daha canlı, gece fotoğrafları ise taneciklenme azaltıldığından daha nettir.*
    Kızılötesi ışın gönderme
    Kızılötesi (IR) ışın gönderici bulunan cihazlarda, Android artık TV'lerin ve yakındaki diğer cihazların uzaktan kumandaları için gereken uygulamaları desteklemektedir.
    Hızlı Ayarlar'da konum bilgisi
    Nerede olursanız olun, Hızlı Ayarlar'daki yeni bölümden konum ayarlarınıza erişirsiniz.
    Konum modları ve izleme
    Pil gücünden tasarruf etmek istiyorsanız yüksek doğruluk konum modu ile pil gücünden tasarruf konum modu arasında geçiş yapmak için Ayarlar > Konum'a gidin. GPS, Kablosuz ve mobil ağ ayarları arasında geçiş yapmanız gerekmez. Ayrıca, son zamanlarda hangi uygulamaların konum bilginizi almak istediğini görmek için Ayarlar > Konum'a gidin.
    Düşük güçle ses çalma
    Nexus 5'teki Android 4.4 daha uzun süre (yaklaşık 60 saat) müzik dinlemenize olanak verir.*
    Kilit ekranından müzik ve film arama
    Kilit ekranınızdan bir şarkının veya videonun belirli bir bölümüne atlayın. Bunun için oynat veya duraklat düğmesini uzunca basılı tutmanız ve ardından istediğiniz noktayı seçmeniz yeterlidir.
    Güvenli uygulama korumalı alanları
    Uygulama korumalı alanları Security-Enhanced Linux ile güçlendirildi.
    Yerleşik adım sayma
    Nexus 5'te Moves gibi fitness uygulamalarını kullandığınızda, telefonunuz adımlarınızı sayan bir adım ölçer görevi görür. Android 4.4 ve güncellenmiş donanımlar bunu, etkinliğinizi ölçmek için pil gücünü daha tasarruflu şekilde kullanan bir yol haline getirir.
    Ödemek için dokundur, yepyeni bir yöntem
    Android 4.4, her mobil operatörle çalışabilen ve uygulamaların bulutta veya cihazınızda ödeme bilgilerinizi yönetmesine olanak veren NFC ödemeleri için yeni, açık bir mimari sunmaktadır. Artık bir milyondan fazla mağazada Google Cüzdan'la veya diğer uygulamalarla dokundurarak ödeme yapabilirsiniz.
    Dokunmatik ekran iyileştirmeleri
    İyileştirilmiş yazılım ve Nexus 5’in yeni donanımı sayesinde Android, dokunuşlarınıza şimdiye dek olmadığı kadar hızlı ve daha doğru yanıt verir.*


    kopyala yapıştırı bırakta kaçını kullandın bugüne kadar sen onu söyle

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orijinalden alynty: Bradley Cooper

    quote:

    Orijinalden alynty: Blood Money


    quote:

    Orijinalden alynty: Bradley Cooper

    birkaç özellik dy?ynda 4.4 ün bir katkysy oldu?unu dü?ünmüyorum ama bizimkilere göre öyle de?il. son çykan her zaman iyidir.


    Bir sanat eseri
    Cihazynyzda müzik dinlerken veya filmleri Chromecast'e aktaryrken, ekran kilidi devreye girdi?inde albüm kapa?yny ve film afi?ini telefonda tam ekran olarak görürsünüz. Oynatabilir, duraklatabilir veya belirli bir ana gidebilirsiniz.

    Odaklanyn
    Yster kitap okuyor, ister oyun oynuyor ya da film izliyor olun, yeni yo?un içerik modu sayesinde asyl görmek istediklerinizin dy?yndaki her ?ey otomatik olarak gizlenir. Durum çubu?unuzu ve gezinti dü?melerinizi geri getirmek için yapmanyz gereken sadece ekranyn kenaryny hyzlyca kaydyrmaktyr.

    Daha hyzly çoklu görev
    Android 4.4, bellek optimizasyonu ve geli?mi? dokunmatik ekranla birlikte tüm zamanlaryn en iyi düzeyinde hyzly ve daha do?ru yanyt performansy sunuyor. Bu yenilikler, hiç takylma ya?amadan Ynternet'te dola?abilece?iniz veya en yeni popüler oyunlarda son sürat yary?abilece?iniz anlamyna geliyor.
    Akylly ve Sade
    Google'yn akylly yakla?ymy Android deneyimini her yönüyle iyile?tirir.

    Gelecek sizi ça?yryyor
    Yeni telefon uygulamasy, telefonla en çok konu?tu?unuz ki?ileri temel alarak otomatik bir ?ekilde ki?ilerinize öncelik atar. Ayryca, yakyndaki yerleri ve i?letmeleri, rehberinizdeki veya Google Apps alanyndaki ki?ileri arayabilirsiniz.

    Daha akylly bir arayan kimli?i
    Rehberinizde bulunmayan bir telefondan ça?ry aldy?ynyzda, telefonunuz arayan numaranyn, bölgenizdeki Google Haritalar'da kaydy olan i?letmelerin numaralaryndan biri olup olmady?yna bakar.

    Tüm mesajlarynyz tek bir yerde
    Hangi kanaldan gelmi? olursa olsun hiçbir mesajy kaçyrmayyn. Yeni Hangouts uygulamasyyla, tüm SMS ve MMS mesajlarynyz di?er mesajla?malarynyz ve video görü?melerinizle tek bir yerde toplanyyor. Ayryca, yeni Hangouts ile konum bilginizi payla?abilir ve animasyonlu GIF'ler gönderebilirsiniz.

    Emojiler ile duygularynyzy ifade edin
    Bazen kelimeler duygularynyzy ifade etmeye yetmez. Böyle durumlar için, renkli Japonca karakterlerden olu?an Emojiler gerekir ve artyk bunlary Google Klavye'den kullanabilirsiniz.
    Al ve Çyk
    Yeni özellikler hareket halindeyken i?lerinizi yapmanyza yardymcy olur.

    Ystedi?iniz zaman istedi?iniz yerden yazdyryn
    Artyk foto?raflary, dokümanlary ve web sayfalaryny telefonunuzdan veya tabletinizden yazdyrabilirsiniz. Google Cloud Print'e ba?ly her tür yazycydan, HP ePrint yazycylardan ve Google Play Store'da uygulamasy olan di?er yazycylardan çykty alabilirsiniz.
    Ystedi?iniz dosyayy seçin
    Google Drive'da, di?er bulut depolama hizmetlerinde veya cihazynyzda bulunan dosyalary Quickoffice gibi uygulamalarla açyp kaydedebilirsiniz. Son kullanylan dosyalara hyzly eri?im olana?y sayesinde, az önce üzerinde çaly?ty?ynyz dosyayy göndermek her zamankinden daha kolaydyr.


    Artyk her yer ofisiniz
    Yeniden tasarlanmy? Quickoffice ile telefonunuzdan veya tabletinizden dokümanlar, e-tablolar ve sunular olu?turup düzenleyebilirsiniz.
    Bluetooth MAP deste?i
    Android artyk Mesaj Eri?imi Profili'ni (MAP) desteklemektedir, böylece Bluetooth özellikli arabalardan cihazlarynyzla mesaj aly?veri?i yapylabilir.
    Chromecast deste?i
    Android cihazynyz ve bir Chromecast ile Netflix, YouTube, Hulu Plus ve Google Play'deki sevdi?iniz çevrimiçi içerikleri HDTV'nizde keyifle izleyebilirsiniz.
    Chrome web görünümü
    Yerle?ik olarak web içeri?i baryndyran uygulamalar, artyk web bile?enlerini do?ru ve hyzly bir ?ekilde olu?turmak için Chrome'u kullanyyorlar.
    Altyazy
    Android artyk altyazylary desteklemektedir. Altyazy i?levini açmak için Ayarlar > Eri?ilebilirlik'e gidip Altyazylar'y açyn.
    Yerle?ik cihaz yönetimi
    Cihazynyzy kaybederseniz Android Cihaz Yöneticisi ile bulabilir veya silebilirsiniz.
    Yndirilenler uygulamasy yeniden tasarlandy
    Yeniden tasarlanan Yndirilenler uygulamasy, indirdi?iniz tüm dosyalar için yeni syralama seçeneklerinin yany syra liste ve tablo görünümleri sunar.
    Ana ekrany kolayca de?i?tirme
    Cihazynyzy özelle?tirmeyi seviyorsanyz ve bir veya daha fazla ana ekran örne?i yüklediyseniz, Ayarlar > Ana Sayfa bölümüne giderek bu ekranlar arasynda kolayca geçi? yapabilirsiniz.
    E-posta uygulamasy yenilendi
    Yeniden tasarlanan E-posta uygulamasy iç içe klasörler, ki?i foto?raflary ve daha iyi gezinti olana?yyla yepyeni bir görünüme sahiptir.
    Önizlemeli tam ekran duvar ka?ytlary
    Duvar ka?ydynyz artyk bildirimler tepsisi ve sistem dü?meleriyle geni?liyor. Ayryca, de?i?tirmeden önce yeni duvar ka?ydynyza önizleme yapabilirsiniz.*
    HDR+ foto?raf
    Nexus 5'teki HDR+ modu, seri poz taramasyyla hyzly ?ekilde foto?raflar çeker ve bunlary birle?tirerek mümkün olan en iyi tek çekimi sa?lar. Gündüz foto?raflary temiz gölgelerle daha canly, gece foto?raflary ise taneciklenme azaltyldy?yndan daha nettir.*
    Kyzylötesi y?yn gönderme
    Kyzylötesi (IR) y?yn gönderici bulunan cihazlarda, Android artyk TV'lerin ve yakyndaki di?er cihazlaryn uzaktan kumandalary için gereken uygulamalary desteklemektedir.
    Hyzly Ayarlar'da konum bilgisi
    Nerede olursanyz olun, Hyzly Ayarlar'daki yeni bölümden konum ayarlarynyza eri?irsiniz.
    Konum modlary ve izleme
    Pil gücünden tasarruf etmek istiyorsanyz yüksek do?ruluk konum modu ile pil gücünden tasarruf konum modu arasynda geçi? yapmak için Ayarlar > Konum'a gidin. GPS, Kablosuz ve mobil a? ayarlary arasynda geçi? yapmanyz gerekmez. Ayryca, son zamanlarda hangi uygulamalaryn konum bilginizi almak istedi?ini görmek için Ayarlar > Konum'a gidin.
    Dü?ük güçle ses çalma
    Nexus 5'teki Android 4.4 daha uzun süre (yakla?yk 60 saat) müzik dinlemenize olanak verir.*
    Kilit ekranyndan müzik ve film arama
    Kilit ekranynyzdan bir ?arkynyn veya videonun belirli bir bölümüne atlayyn. Bunun için oynat veya duraklat dü?mesini uzunca basyly tutmanyz ve ardyndan istedi?iniz noktayy seçmeniz yeterlidir.
    Güvenli uygulama korumaly alanlary
    Uygulama korumaly alanlary Security-Enhanced Linux ile güçlendirildi.
    Yerle?ik adym sayma
    Nexus 5'te Moves gibi fitness uygulamalaryny kullandy?ynyzda, telefonunuz adymlarynyzy sayan bir adym ölçer görevi görür. Android 4.4 ve güncellenmi? donanymlar bunu, etkinli?inizi ölçmek için pil gücünü daha tasarruflu ?ekilde kullanan bir yol haline getirir.
    Ödemek için dokundur, yepyeni bir yöntem
    Android 4.4, her mobil operatörle çaly?abilen ve uygulamalaryn bulutta veya cihazynyzda ödeme bilgilerinizi yönetmesine olanak veren NFC ödemeleri için yeni, açyk bir mimari sunmaktadyr. Artyk bir milyondan fazla ma?azada Google Cüzdan'la veya di?er uygulamalarla dokundurarak ödeme yapabilirsiniz.
    Dokunmatik ekran iyile?tirmeleri
    Yyile?tirilmi? yazylym ve Nexus 5’in yeni donanymy sayesinde Android, dokunu?larynyza ?imdiye dek olmady?y kadar hyzly ve daha do?ru yanyt verir.*


    kopyala yapy?tyry byrakta kaçyny kullandyn bugüne kadar sen onu söyle

    Tek tek anlat bitmez, ki ben kullanmyyorum diye ba?kasy kullanmayacak de?il. En önemlisi bana soracak olursan durum çubu?u ve sanal butonlaryn ?effaf olmasy ve ram optimizasyonlary.
    Bakyn e?er Android 4.4 önemsiz bir sürüm olsaydy Ba?ka bir isim verilmezdi, (Kitkat.)
    Yada ayry bir cihaz çykarylmazdy. (Nexus 5)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Money -- 20 Nisan 2014; 3:10:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Sırf bataryaya olan etkisi yeter

    Galaxy Note 10.1 2014 KitKat güncellemesi almaya başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem pil süresinde artış hemde performans olarak büyük artış oldu. en ufak bir lag takılma kalmadı kitkat guncellemesinden sonra, almak için kafasında soru işareti olanlar gönül rahatlığı ile alabilir artık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi LG aldığım güne lanet eder oldum ! :(

    güncelleyin lan şunu !? :(

  • Arkadaşlar, kitkat güncellemesini nasıl yapıyoruz?
    Ben bulamadım bir türlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    Arkadaşlar, kitkat güncellemesini nasıl yapıyoruz?
    Ben bulamadım bir türlü.

    odinle yapacaksınız.kolombiya romunu indirin aşşağıdan.En üstteki rom.

    http://samsung-updates.com/device/?id=SM-P600
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    Arkadaşlar, kitkat güncellemesini nasıl yapıyoruz?
    Ben bulamadım bir türlü.

    odinle yapacaksınız.kolombiya romunu indirin aşşağıdan.En üstteki rom.

    http://samsung-updates.com/device/?id=SM-P600

    hocam benim cihaz 3g + wifi yani p602 bu bahsettiğiniz romu yüklersem sorun olmaz mı? Sadece wifi modeli için yazıyor da.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RapiD_

    quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    Arkadaşlar, kitkat güncellemesini nasıl yapıyoruz?
    Ben bulamadım bir türlü.

    odinle yapacaksınız.kolombiya romunu indirin aşşağıdan.En üstteki rom.

    http://samsung-updates.com/device/?id=SM-P600

    hocam benim cihaz 3g + wifi yani p602 bu bahsettiğiniz romu yüklersem sorun olmaz mı? Sadece wifi modeli için yazıyor da.

    Daha 3g olana gelmedi.sakın bunu yüklenmeyin.cihaz açılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY


    quote:

    Orijinalden alıntı: _RapiD_

    quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    Arkadaşlar, kitkat güncellemesini nasıl yapıyoruz?
    Ben bulamadım bir türlü.

    odinle yapacaksınız.kolombiya romunu indirin aşşağıdan.En üstteki rom.

    http://samsung-updates.com/device/?id=SM-P600

    hocam benim cihaz 3g + wifi yani p602 bu bahsettiğiniz romu yüklersem sorun olmaz mı? Sadece wifi modeli için yazıyor da.

    Daha 3g olana gelmedi.sakın bunu yüklenmeyin.cihaz açılmaz

    Cihazı çöp etmeyelim teşekkürler hocam yardımınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    Arkadaşlar, kitkat güncellemesini nasıl yapıyoruz?
    Ben bulamadım bir türlü.

    odinle yapacaksınız.kolombiya romunu indirin aşşağıdan.En üstteki rom.

    http://samsung-updates.com/device/?id=SM-P600

    Hocam burada 4.4.2 iki tane var üstteki derken region kısmında XAR ve COO var. Üstteki XAR ama COO - "sanırım kolombiya" altta kalıyor.
    COO yu yani ikinciyi mi indireceğiz?
    Ayıca bunun Türkçe dili var mıdır? Direkt Samsungla mı yoksa PC ye indirip mi yükleyeceğiz?

    İndirip yükleyen akadaşlar nasıl yüklediler? Bir terslik çıkmasın diye soruyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    quote:

    Orijinalden alıntı: turoktr

    Arkadaşlar, kitkat güncellemesini nasıl yapıyoruz?
    Ben bulamadım bir türlü.

    odinle yapacaksınız.kolombiya romunu indirin aşşağıdan.En üstteki rom.

    http://samsung-updates.com/device/?id=SM-P600

    Hocam burada 4.4.2 iki tane var üstteki derken region kısmında XAR ve COO var. Üstteki XAR ama COO - "sanırım kolombiya" altta kalıyor.
    COO yu yani ikinciyi mi indireceğiz?
    Ayıca bunun Türkçe dili var mıdır? Direkt Samsungla mı yoksa PC ye indirip mi yükleyeceğiz?

    İndirip yükleyen akadaşlar nasıl yüklediler? Bir terslik çıkmasın diye soruyorum.

    COO olanı pcye indirip odinle yükleyeceksiniz.




  • Millet ufaktan bir sorum var. Ama biraz ayrıntı istiyor gibi.

    Henüz kitkat upgrade yapmadım, 4.3 var cihazda, TR cihazı teknosadan alınmadır. Cihazın haliyle garantisi devam ediyor. Ancak chrome veya stock web browser dan nete girince sayfaları aşağı sürüklerken bile ufak laglar oluyor. Firefox kurdum o da aynı. Bildirim çubuğunu aşağı doğru çekerken gene lag oluyor, hafiften takılıp kasılıyor gibi, ayrıca telefonumdan bile (note 2 kullanıyorum) daha fazla ısınıyor. Açıkcası bunlar update ile gider diye düşünüyorum ama ya gitmezse, cihazın üretim hatası olma ihtimali nedir? Fikri bilgisi olan paylaşabilir mi?

    Herhangi bir oyun veya uygulamada bu lagların hiçbirini yapmıyor, film, müzik olayında en ufak takılma yok, video çekiminde lag yok, sadece cihazın içinde free olarak gezerken veya web de dolaşırken bu ufak kasılmalar oluyor, normal mi, yoksa ciddi bir sorunun habercisi mi? Yemin ediyorum cihazdan soğudum..

    Selamlar herkese..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.