Şimdi Ara

Satış Ortaklığı Eğitimi ve Sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burada kısaca bu konudan bahsedeceğim ama hazırlamış olduğum bir araştırma var ve bunu kendi bloğumda yayınlıyorum. Bu konuyu en ince ayrıntısına kadar, faydaları nedir, avantaj ve dezavantajları nedir, en çok akla takılan sorular ve cevapları nelerdir, ve bu eğitimin içeriğinde neler var, hepsini detaylı bir şekilde inceliyorum. Bu incelemeye "Goomass Gerçeği" bloğumdan ulaşabilirsiniz.

    Sizinle, internetin bir kazanç kapısı olduğunu uzun bir süre önce fark edip bu dünyaya adımını atan bir kullanıcı olarak, internette para kazanma yolları arasında, dünyanın en popüler online kazanç sistemi olan “Affilate Marketing”, yani "Satış Ortaklığı Sistemi" nden ve bu sistem ile ilgili, en iyi eğitimi verdiğini pek çok ortamda kabul ettiren” Goomass Eğitim Seti” hakkında fikir alışverişinde bulunacağız.

    Eğer bilgi sahibiyseniz "Satış Ortaklığı Sistemi" ile ilgili eğitim sisteminin sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilir, ona göre karar verip programa katılabilirsiniz. Ama bu konuda yeni olanlar için kısaca bahsetmek istiyorum.

    Hepimiz, günlük hayatımızın bir kısmını bilgisayar başında ve internette geçiriyoruz. Bilerek veya tesadüfen, bu zaman zarfını kazançlı bir hale dönüştürmek konusunda pek çok bilgiye ulaşmışızdır. Her bilgi farklı bir sistemden bahsetmekte veya aynı sistemlerin farklı yönlerini ele almakta. Hep denk geldiğiniz, Anket Doldur Para Kazan, Yazarak Kazan, Clickbank İle Kazan, v.s. gibi pek çok yöntem ile ilgili bilgi bulmak mümkün. Bunların hepsini tek tek denedim diyebilirim.

    Satış Ortaklığının ne olduğu hakkında bir bilgiyle başlayalım isterseniz...

    Türkçesi Satış Ortaklığı olan bu sistem, bir şirket veya şahsın, elinde bulunan ürün veya hizmeti, satış ortaklığı verdiği kişi veya kurumların satması karşılığında, bu hizmeti ücretlendirmesidir. Yani ürünü satan taraf, size yani satış ortağına, satmasına yardımcı olduğunuz her ürün veya hizmet için ortaklık teklif etmektedir. Satış ortağı olarak sizin yapmanız gereken tek şey, bu ürün veya hizmeti satacak potansiyel müşteriler bulmak olacaktır. Bu sistem, hem ek gelir elde etmek isteyenler, hem de bu sistemi meslek edinmek ve yüksek kazançlar sağlamak isteyenler için biçilmiş kaftan. Peki benim de kullandığım Goomass Eğitim Seti nedir, bu sistemin ve sürecin neresinde dahil oluyor, neyi vaad ediyor ona değinelim.

    Öncelikle, Goomass Eğitim Setini almış ve bu sistemi uygulayarak fiilen kullanan bir arkadaşınız olarak şunu belirtmek istiyorum ki, Goomass size asla bir anda zengin olmayı garanti etmiyor. Ne kadar çok çalışır ve vakit ayırırsanız, dirayetli olur ve sabır gösterirseniz, kazancınız o derecede artıyor. Biz burada, Satış Ortaklığı Sisteminin nasıl işlediğini size etkin bir biçimde öğreten, çok kolay ve anlaşılır bir arayüze sahip, videolarla bu eğitimi tam olarak desteklemiş bir eğitim ara yüzünden bahsediyoruz.

    Bu eğitim setini tedarik ettiğimde gördüm ki sadece interneti gelişmiş seviyede kullanan kullanıcılar için değil, bu işlere yeni başlamış, kollarını yeni sıvamış başlangıç seviyesindeki kullanıcılara da direkt hitap etmekte. Eğitim içerisinde Satış Ortaklığı Sistemi, Amazon ve Clickbank gibi dünyaca ünlü sitelerin işleyişi ile ilgili, Arama Motoru Optimizasyonu, Google Adwords Eğitimi gibi, dijital dünyada işe yarayacak ve kişisel gelişime yönelik pek çok görsel ve yaklaşık 1000 sayfalık yazılı eğitim var.

    Goomass Eğitim Seti içerisinde, sermayeli veya sermayesiz olarak satış ortaklığı sistemi ile para kazanma yöntemleri anlatılmakta. Yani evinizden dışarı çıkmadan, sadece internet bağlantısı olan bir bilgisayar sahibi olmanız bile, bu eğitim sonunda satış ortaklığı sistemi ile bu ürünleri ne şekilde pazarlama yaparak kazanmaya başlamanız için yeterli.

    Tahmin ediyorum şu an bu eğitim bittiğinde ve su sistemi işletmeye başladığınızda ne kadar para kazanabileceğinizi merak ediyorsunuz. Küçük bir örnek verelim. Her satış için 23 dolar kazanacağınız bir ortaklık ağına girdiniz. Bu ürünü pazarlamaya başladınız ve her gün sadece 1 ürün sattığınızı düşünün.

     Satış Ortaklığı Eğitimi ve Sistemi

    Aslında hesap bu kadar basit.. Şu konuyu belirteyim, bu hesap sadece 1 ürün için geçerli. Birden fazla ortaklık için bu sayılar çok daha farklı olacak emin olun.

    Bu sistemin temini konusu da çok basit. Goomass Eğitim Seti şu sıralar pek çok bonus ile birlikte satılmakta. Bu bonuslara ve sete sahip olmak için aşağıdaki linke tıklayıp siteyi incelemeniz kendiniz karar verin.

    Şu an düşündüklerinizi bende zamanında çok düşündüm ve kendime sadece "Ne Kaybederim ki" dedim. Ama kazandıklarımı görünce pek bi önemi kalmadı

    İyi Forumlar..

    "Goomass Eğitim Seti"



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodstar -- 5 Mayıs 2014; 14:31:21 >



  • Merhaba arkadaşlar.

    İnternetten para kazanmak mı? Aslında çok kolay ama biraz uğraş gerektiren bir olay.
    Nasıl mı? Günde bir kaç saatini internette sadece bu işe ayırman gerek tabi bu çalışma süren 2 ay kadar sürecek. Daha sonra arkana yaslanıp kazandığın paraları izlemen yetecektir. Tabi bu arkana yaslanma aşamasında da daha fazla kazanmak istersen, haftada bir kaç defa çalışmalarına devam edersen çok daha fazla hatta tahmin edemeyeceğin miktarlarda para kazanabilirsin.

    Peki bunu nasıl yapacaksın?http://www.7x.com.tr/?idX=4080&idXRef= vermiş olduğum linke tıklayın. karşınıza çıkacak olan formu doldurun. daha sonra size göndereceğimiz videoları izleyin ve talimatları aynen uygulayın. daha sonra nasıl para kazandığınızı görürsünüz.

    Söylediğim gibi yapmanız gerekenhttp://www.7x.com.tr/?idX=4080&idXRef= adresine girip formu doldurmak ve söylenenleri yapmak birazda çalışmak...

    Bol kazançlar....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicada_48 -- 25 Mayıs 2014; 20:15:15 >
  • GooMass İle Netten Para Kazan

    GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile Para Harcamadan Kazanın !



    Etkili ve Güvenli Şekilde İnternetten Para Kazanma Yolları Nelerdir?

    Senelerdir internetten para kazanmanın püf noktalarını, yollarını ve ipuçlarını araştıran hemen hemen her yolu denemiş deneyimli biri olarak, Çok uzun zamanıma alarak edinmiş olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak ve sizlerede katkıda bulunmak istiyorum.

    Herşeyi bilmenize gerek yok bir zamanlar bende bilmiyordum bende okudum bende arastırdım belirli kişilerle konuşma yaptık kitaplar satın aldım ama sonuca ulaşmayı başardım. Bugün güzel bir makale yazarak sizlere ışık tutmak istiyorum.



    Google'da internetten nasıl para kazanılır,netten para kazanma gerçekmi,internetten para kazanma yolları vs. yazdığımız zaman abuk sabuk bilinçsizce yarım yamalak yazılmış yorumları görmek bariz mümkün.Bu işe yaramayan yorumlara aldadımta bu doğrultuda hedefe ulaşmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğruyor. İnsanın bu tadı tuzu kaçıyor daha yapmak istemiyorsunuz.

    Sonuç olarak internnetten para kazancam diye deneme yanılma yoluna başvuranlar bu işi başaramayan insanların en çok yakındığı konudur. Bu deneme yanılma size tecrübe kazandırır bundan hiç bi süphem yok. Yalnız size zaman kaybettirir ve yanlış bir yolda ilerlersiniz buda bizaman sonra bu işten soğutacaktır sizi. Sizde sosyal medyada internetten para kazanma ile ilgili bir yazı veya reklam gördüğünde bunun yalan olduğunu söyleyerek,kendi başarısızlığını koskoca sektörün üstüne atıcaksınız ve insanları yanlış yönlendirmiş olucaksınız.




    Arkadaşlar bunu gayet içten sölüyorum normal hayatta kazanamadığınız paraları internetten kazana bilirsiniz. Çünki internetten milyonlarca insan dolaşmakta sizin yapmanız gerek sadece seçtiğiniz ürünü güzelbi stratejiyle müşterilere satmak gerçekten bukadar basit. Çok büyük bi pazar bu istediğiniz her ürünü satabilirsiniz.


    Bakın ben Erzurumda Üniversite okuyorum, bir öğrenci olarak çok iyi paralar kazanıyorum. Aileme yük olmamak hatta para bile göndermek bana okadar gurur veriyorki anlatamam. Sizde ister öğrenci olun,ister ev hanımı,ister iş adamı herkese bu işten bir ekmek kapısı vardır.

    Düşünün Dünya'da internet kullananların sayısını hepsi saniyede milyonlarca kelime arıyor ve ürün satın alıyor. Bu büyük pastadan sizde küçük bir dilim almak istemezmisiniz ?.

    Gerçekten bu işe gönül veripte sonuca ulaşamayan arkadaşlar var ama halağ üzerine gitmeye devam ediyorlar.Öncelikle para kazanmak istiyorsanız hangi yöntemi uygularsak uygulayalalım bu işin ticarete dayalı olduğunu unutmayalım.Yani işin içinde bir alım satım söz konusu ise o iştede bir pay bir komisyon söz konusudur. Neden bu komisyon sizin olmasın ?



    Arkadaşlar ilk başlayanlar için söylüyorum para kazanmak için çalışmayın,küçük pasif kazançlar kazanmak için çalışın


    Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ben kazanmanın yolunu bu işi bilen ahbaplarımdan eğitim alarak öğrendim. Şuan bile yeni şeyler gördükce uygulamaya çalışıyorum ve sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.


    Öncelikle okurlarım açık konuşmak gerekirse bu sektörden para kazananlar,nasıl kazandığını kimseye söylemezler. İnternette forumlarda yazılan yazılar bu işlerden para kazanmış insanlar değildir. Gün gelip bu işlerde geliştiğiniz zaman forumlardaki yazıların ne kadar işe yaramaz olduğunu sizde zaten anlıcaksınız.Nese uzatmayalım kısaca, kısa zamanda kazanmak istiyorsanız, bu konu hakkında sizlere çeşitli kendiminde kullandığı kaynaklar söyleyeceğim.Sizlere söyliceğim kaynak kitler sayesinde deneme yanılma yoluna başvurmadan konu ile ilgili profesyonel tecrübelerden faydalanarak, internetten para kazanmanın yöntemlerini ve yollarını en güzel şekilde öğreneceksiniz.





    Evet gerçekten para kazanmak istiyoruz peki ozaman bir başlangıç yapmak gerekirsek önce kendimize küçük pasif kazançlar sağlayarak bu işe başlamalıyız.Pasif kazancın ne olduğunu yaznın devamında sizlere bahsedicem.Hiç bir harcama yapadan günde sadece 1-2 saat geçirerek iyi paralar kazana bilirsiniz.

    Bu konuda önereceğim en güvenilir ve en sağlam eğitim kiti GooMass internetten para kazanma kitidir. Bundan hiç sipheniz olmasın bence bu işi çok iyi bilenbir kişi olarak GooMass'ın bana bilmediğim bir çok şey kattığını söylemezsem hakkını yemiş olurum.GooMass Eğitim Kiti Türkiye'de internetten para kazanma eğitim kitapları arasında bence 1 numara. Hiç birşey bilmeyen bir kişi bu eğitim setindeki bilgileri okuduğunda emin olun kısa zamanda kazanç sağlayacaktır. Çok ciddi diyorum bu işle alakası olmayan birine verin bu eğitim setini sadece denilenleri sırayla uygulasın kısa zamanda belirli kazançlar elde edecektir.GooMass Eğitim Kiti alıpta kazanmayan biri olduunu sanmıyorum.GooMass hakkında şuana kadar olumsuz bir yorum görmedim. Online teknik destekleri çok sağlam takıldığın bi konuda bir şey sorduğunda oturup 1 sayfa cevap yazdıklarını biliyorum. Gayet iyi çalışan bir sistem ve eğitim seti yapmışlar. Eğitim setini aldım ama bir iki yeri anlamadım yapamadım diye ümitsizliğe kapılmayın sizi yanlız bırakmazlar. Bencec şuan en kısa ve doğru bir harita cizen kaynak GooMass Eğitim Seti dir.

    GooMass eğitim seti türkçe olması sizler için büyük bir fırsat. Bilmiyorum bu kiti alıpta kazanamayan olmadığını.Bu setin yazarları bu sektörden çok iyi paralar kazanmış insanlardır.


    Kolay bir şekilde anlıyabileceğimiz eğitim setinde yazanlar sırayla adım adım uygulama şeklinde yapılmış bir önceki konu bir sonraki konuya bağlı.Sırasıyla uygulayıp hayata geçirdiğimizde başarıya ulaşıcağınızdan eminim..

    Şimdi siz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bence bir göz atın derim.>> TIKLA www.goomass.com <<
  • Bu konuda Çok popüler Master Kazanç Eğitim sitesi ile ilgili yazılan bir kritik yazısını paylaşmak istiyorum.

    Faydalı olması dileğimle...

    Master Kazanç

    İnternetin sadece oyun oynamak, sosyal ağlarda paylaşımda bulunmak olmadığını, aslında internetin para kazanmak için büyük bir potansiyele sahip olduğunu fark ettiniz, ancak bu konuda gece gündüz araştırmalar yaptığınız halde sizi tatmin eden bir neticeye varamadınız mı? Peki, sizce de artık bu durumu değiştirme zamanı gelmedi mi?


    Dijital çağı yaşadığımız günümüzde internetin gücü artık herkes tarafından anlaşılmaya başlanmıştır. Bunun neticesinde internetten para kazanma sektörü oldukça popüler hale gelmiştir. Durum böyle olunca bu konuda bilende, bilmeyende bir şeyler söylemeye başlamıştır. İnternetten biraz araştırma yaptığınızda bu konuyla ilgili binlerce faydasız tavsiyeler, birbiriyle çelişen görüşler ve konunun uzmanı olmayan kişilerin olumsuz yorumlarıyla karşılaşabilirsiniz.

    Hal böyle olunca internetten para kazanmak isteyen bir kişi neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ayırt edemez hale gelmektedir. En kötüsü de daha işe başlamadan karamsarlığa düşerek, bu işten vazgeçiyor ve bu önemli sektörde ciddi paralar kazanma fırsatını kaybediyor olmaktadır.

    Bütün bu durumları göz önüne alarak bu yazımızda sizlere bu sıralar oldukça popüler olan “Master Kazanç” ürününün değerlendirmesini yapacağız. Bu değerlendirme bizzat tarafımızca incelenip uygulanarak ve çeşitli uzman görüşleri ile kullanıcı yorumları baz alınarak yapılmıştır.


    “Master Kazanç” ürünü dünyanın en efektif, en popüler ve internetten en çok para kazandıran yöntemi olan Satış Ortaklığı (Afffiliate Marketing) sistemini adım adım uygulamalı olarak öğreten bir dijital eğitim setidir. Yazılı ve videolu zengin bir içeriğe sahip bu üründe, yazar satış ortaklığı konusunda yıllarca edindiği tecrübeleri ve geliştirmiş olduğu özel teknikleri okuyucusu ile buluşturarak birkaç ay gibi kısa sürede başarılı bir satış ortağı nasıl olunacağını etkili bir şekilde sunmaktadır.

    “Master Kazanç” eğitim setinin olumlu yönleri:

    ⇒ Ürünün en önemli özelliği, bu konuda hiçbir bilgisi olmayan bir kişiye bile sıfırdan ele alarak adım adım internetten para kazanmanın tüm inceliklerini en gelişmiş uygulamalarına kadar öğretmektedir. Ek gelire veya full time bir işe ihtiyacı olanlar, ev hanımları, öğrenciler, boş vakitlerinde para kazanmak isteyenler, basit bir şekilde internetten para kazanmak isteyen herkes bu üründen rahatlıkla faydalanabilmektedir

    ⇒ Yazarın, yılların tecrübesiyle geliştirmiş olduğu çok özel teknikleri ve internetten para kazanmanın püf noktalarını bu eğitim setiyle öğrenebiliyorsunuz.

    ⇒ Yazar, ürün sayfasında internetten para kazanmasıyla ilgili kanıtları içeren bir video paylaşarak bu konudaki samimiyetini ayrıca ortaya koymuştur.

    ⇒ Ürünü aldıktan sonra karşılaşabileceğiniz tüm soru ve sorunlarınız için yazarın ömür boyu ücretsiz teknik destek taahhüt etmesi ürünün bir başka üstün yönüdür.

    ⇒ Bu eğitim setiyle web sitesi kurmayı A’dan Z’ye öğrenme imkânı bulabiliyorsunuz.

    ⇒ Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) sisteminde olmazsa olmaz olan web sitenizin arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayacak SEO eğitimlerini bu ürünle alabiliyorsunuz.

    ⇒ Ürün, Clickbank, Xticaret, Clickmerkez, Gelirortakları, Adtriplex, Maxgelir gibi Satış Ortaklığı ve Cpa Ağlarının eğitimlerini kapsamaktadır.

    ⇒ Ayrıca eğitim setinin yanında verilen bonus eğitimlerle Sosyal Ağlardan Para Kazanma Yolları (Facebook, twitter vs.) ve Youtube üzerinden kazanç sağlama gibi internet üzerinden alternatif kazanç yöntemlerini öğrenebiliyorsunuz.

    ⇒ Ürünün öğretmiş olduğu kazanç modeli, kur ve unut sistemi üzerine kurulmuş. Yani pasif kazanç dediğimiz bu yöntemle önce biraz emek verip sisteminizi kurduktan sonra hiç bir şey yapmasanız da para kazanabilme imkânına sahip olabiliyorsunuz.

    ⇒ Bu ürün sıfırdan başlayanlara hitap ettiği gibi, içeresinde bulundurduğu çok özel yöntemleri sayesinde, satış ortaklığı hususunda tecrübeli olanlara da hitap etmektedir

    ⇒ Master Kazanç ürünü kullanıcıların %90’lara varan büyük bir kısmı kısa sürede internetten para kazanmaya başlamıştır ki ürün hakkında kullanıcı yorumları ürünün kalitesini ve başarısını ortaya koymaktadır.

    “Master Kazanç” eğitim setinin olumsuz yönleri:

    ⇒ Bu ürünün kazanç tekniği, önce sabırla ve disiplinli bir şekilde çalışmayı içermekte ve sonrasında kur-unut sistemiyle pasif kazancı hedeflemektedir. Bu yönüyle aceleci ve sabırsız olan kişilere hitap etmemektedir.


    Evet, sonuç olarak Master Kazanç ürünü, gerek yazarın yıllar içeresinde elde etmiş olduğu tecrübe ve geliştirmiş olduğu özel teknikleriyle gerekse internetten para kazanma hususunda hiçbir şey bilmeyen birini bile çok kısa sürede konuya hâkim olup para kazanma hedefine ulaştırıyor olması gibi özellikleriyle piyasadaki diğer ürünlerin önüne geçmektedir. Sahip olduğu yüksek etki etme oranı ve kullanıcı memnuniyetinden dolayı bu alanda uzmanlaşmış kişiler olarak bu ürünü sizlere rahatlıkla tavsiye ediyoruz. Siz de bu ürün sayesinde internetten para kazanmaya doğru ve hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz…


    Kaynak :http://www.satis-ortakligi.gen.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.