Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Motorola L7 Tema Yükleme 100% Çalışıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Motorola L7 Tema Yükleme 100% Çalışıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bra62

3 Eylül 2006; 15:01:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sayın DonanimHberciler Kısa Süre Önce L7 Tema Yükleme hakkında Araştırmalar Yapmaya Başladım Bulduktan 10 Dk Sonra Hemen Sizlere Paylaştım. Dosyaları İndirdikten Sonra Sırayla Gerekenleri Yapınız Bizzat Denedim Ve Olumlu Sonuç Aldım Korkacak Tedirgin Olacak Birşey Yok Gayet Basit Herşey Açık. Herhangi Bir Olumsuzluk İle Karşılaşacak Olursanız Sorumluluk Tamamen Uygulayana Aittir.

1- Tüm Dosyaları ****. Telefonumuzdan Menüye Girelim>Ayarlar>Bağlantı>USB Ayarları>Varsayılan Bağlantı: Data/Fax Bağlantısı Seçelim Ve Menüden Çıkalım

2- Telefonu Usb İle Pcmize bağlayalım Telefonu Önce Modem Olarak Tanıtmak Gerekiyor. Driver isimli arşivi çıkartalım. modem olarak tanıtmanız için gereken driver dosyası budur. Daha Sonra New P2ktools isimli arşivi çıkaralım ve p2ktools programını açalım bekleyelim 5 sn geçmeden bilgisayarınız yeni donanımlar bulacaktır bu donanımları verdiğim driver dosyaları ile tanıtalım.

3- Telefonumuzu Tanıtma İşlemini Tamamladık. Sıra Geldi Temaları Yüklemeye. Skiman Ve Motorola L7 Temalar İsimli Arşivleri Bir Klasöre Açalım. Skiman İsimli Uygulamayı Çalıştıralım 5 sn bekledikten sonra telefununuzda yüklü olan temaları göreceksiniz. İnstall Butonuna Basalım Açılan bölmeden sadece en üsttekini seçelim ve ok diyelim. Sonra Yüklemek İstediğimiz Temayı Seçelim Yüklenecek Tema Uzantısı .ski dir buna dikkat edelim tamam dediğimizde tema yüklenmeye başladı.

4- Yükleme işlemi bittiğinde telefonu Yeniden Başlatmamız Gerekecek Kısa yoldan kapatıp açmak için skiman programında temaların listelendiği bölümde boş bir alana sağ tıklayalım restart phone diyelim telefonumuz kapanıp açılacak.

5- Şimdi Yüklediğimiz Temayı Seçmeye Geldi. Menüye Girelim. Menü>Ayarlar>Kişiselleştir>Skin> Temamızı seçelim seç deyip çıkalım. Artık Tamamdır. İşlem Başarıyla Tamamlandı Kolay Gelsin.

100& Çalışıyor Bizzat Denedim Unutmayalım Sorumluluk Yükleyene Aittir.

P2KTools Download
http://www.****.com/download/1255147/New_P2Ktools.rar.html

Motorola Modem Ve Usb Driver Download
http://www.****.com/download/1255210/Usb_Driver.rar.html

Motorola Skiman Download
http://www.****.com/download/1255270/SkiMan.zip.html

Motorola L7 Tema Download
http://www.****.com/download/1255436/Motorola_L7_Temalar.rar.html

Something

3 Eylül 2006; 15:49:06 

valla bende yazmaya üşeniyodum.başarılı çalışma +rep verirdim şimdi sana ama

İmza
chawush

4 Eylül 2006; 11:08:15 

bra62 bravo
eline sağlık çok hoş çalışma birazdan denicem.

٩(●̮̮̃•̃)۶
chawush

5 Eylül 2006; 19:45:43 

evet temalar sorunsuz yüklendi
süperblack ve nfsmw temaları çok hoş
bu arada daha fazla tema nereden bulabiliriz + şu anki temeların resim dosyalarını falan değiştirip kendi temamızı oluşturabilirmiyiz acep ?

٩(●̮̮̃•̃)۶
bra62

5 Eylül 2006; 22:24:01 

BlackSkin

Blue Neon

KDE Theme

Longhorn

Orange UK

Russian Skin

Windows XP
Light Blue

Moto

Neon

Scarlet

Silver

Techno

izmirli mert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Eylül 2006; 12:32:15 

paylaşımın için sağol

bra62

6 Eylül 2006; 12:57:55 

bu siteyede kaydolarak birsuru skine ulaşabilirsiniz
http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=78

holloway3434

6 Eylül 2006; 16:36:01 

linkleri acamadim arkdaslar yardim edin

husky
chawush

8 Eylül 2006; 23:59:10 

quote:

Orjinalden alıntı: holloway3434

linkleri acamadim arkdaslar yardim edin

***********=hemenpaylaş ["ş" yerine "s" olucak]

٩(●̮̮̃•̃)۶
metalcidar

2 Ekim 2006; 4:24:13 

Ya Ellerine sağlık denedim oldu yüklendi Temalar ama şimdi benim BAŞIM DERTTE :( Scarlet diye Tema Yükledim Telefona daha sonra tüm ekran beyaz oldu kapattım açtım ama hala heryer beyaz sadece açılışta hoşgeldiniz yazısını görüyorum sonra direk beyaz ekran geliyor karşıma,Hiçbir işlem yapamıyorum,telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağladığımda da bilgisayar daha önceden görmüş olduğu telefonumu bulamıyor bağlantı yok diyor. Keşke yüklemeseydim temayı :(((( Acaba yardımcı olabilecek biri var mı? Şuan telefonum ölmüş durumda !
bluENight

2 Ekim 2006; 4:28:41 

Ya anlamadığım bir olay kullanıcılar bile bu kadar kasıp tema yüklüyor peki bu motorola ve samsung neden adam gibi tema desteği sunmuyor ?

metalcidar

2 Ekim 2006; 4:33:39 

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

Ya anlamadığım bir olay kullanıcılar bile bu kadar kasıp tema yüklüyor peki bu motorola ve samsung neden adam gibi tema desteği sunmuyor ?

Telefonu beğendim ilk başta ama içerik olarak neredeyse hiçbirşey yok tamamen kullanıcının yüklemesini beklemişler ! Onu da geçtim bir tane tema yükledim çalıştı hadi bir de 2.yi yükleyeyim dedim telefon göçtü. Adam gibi başında yükleseler şu temaları olmaz sanki.Şuan telefonsuz kaldım :(

ares666

19 Ekim 2006; 13:49:04 

arkadaşlar bu p2k programına driverleri nasıl tanıtacağız peki onu bilen var mı bende v3i var beceremedim bir türlü . şimdiden saolun. birde yapabilen warsa resimli anlatır mı. mubarek ramanzanda sevaba girer.

alicanarslan

4 Kasım 2007; 12:03:42 

güzeL

RAMBLER

7 Kasım 2007; 0:06:37 

bu temalar l9 olurmu?

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
lord_yuka

4 Haziran 2008; 22:34:23