Şimdi Ara

TTnet başka hizmet veren birime geçişi engelliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 Nisan 2013 te TTnet ten Turkcell Superonline'ya hattımı ve netimi taşımak için başvuruda bulundum. Ancak 14 gündür TTnet ''Döküman Bulunamıyor'' bahanesiyle tam 5 kez işlemlerimi gerçekleştirmiyor ve beni mağdur ediyor. Mümkün olan en kısa zamanda dökümanların bulunup devir işlemlerinin hızlandırılmasını talep ettim ve BTK ya şikayetimi yaptım. Sonuç çıkmazsa Tüketici mahkemesinde soluğu alacağım. İşin tuhaf tarafı Turkcell superonline ile sözleşmemi bilmelerine rağmen yeni kampanya teklifleri bile yapacak kadar ticari ahlaktan yoksunlar.



  • Sorun superonlineda bizde superonlinedan abpne transfer edemiyoruz ama ttnetde sorun yok .ttnetten transfer yapılabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı TTNET ise başka bi sağlayıcıya bulaşmamak en mantıklısı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPM

    Altyapı TTNET ise başka bi sağlayıcıya bulaşmamak en mantıklısı.

    Ben öyle düşünmüyorum firmalar arası temel fark müşteri hizmetleridir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faststyla94


    quote:

    Orijinalden alıntı: OPM

    Altyapı TTNET ise başka bi sağlayıcıya bulaşmamak en mantıklısı.

    Ben öyle düşünmüyorum firmalar arası temel fark müşteri hizmetleridir

    Malesef altyapıyı yapan onu en iyi şekilde pazarlayamıyor herzaman. 2 senedir 35 tl ödeyen ve sorun yaşamayan superonline abonesine karşın ben 2 sene sonunda 35 ile başlayıp 72 ye dayandım. Bunlar bu kafayla 'hıyar' bile satamaz pazarlayamazlar. Eski müşteriler çantada kekelik yenilere yer açın mantığı hep kaybettirir.

    Ayrıca sorun superonline da değil onu bizzat öğrendim. Bahane üretip döküman bulunamıyor saçmalığı ile müşteri geri kazanılmaz. Üstelik 4 nisandan buyana defalarca arayıp ''sözleşmenize rağmen sizi geri kazanalım ama yüksek fiyata razı olun'' saçmalığını kimseye yutturamazlar. Başıma bunların geleceğini bildiğim için hizmeti gidip sonlandırmadım, geçiş istedim. Yoksa 14 gündür netim de olmayacaktı. Öyle yada böyle bu geçiş olacak. Olmazsa toptan neti ve telefonu kapattracağım ve ''Türk Usulü'' çözümlere yöneleceğim.




  • Nerden ögrendinizde sorun ttnetde diyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Sizce bunu öğrenmek o kadar zor mu? ''Döküman bulunamıyor'' tabiri birtek bana mı söylendi sanki. Bu forumlarda 40 gündür oyalanan ve şikayetçi olan insanlar var. TTnet sorunu çözme adına telefon görüşmesini bitirmeden kapattı.

    Firma ile evlenmiyorum sonuçta. Ortada bir talep var ve o talebi yerine getirmrkle yükümlü 2 firma var. Biri aktif diğeri sözleşmeye rağmen pasif. E aktif olan talebi önünde görüyor ki defalarca arayıp ikna edeceğini sanacak kadar yüzsüz. 1 günde açılan abonelik bakalım daha nekadar uzatılacak göreceğiz.
  • ondan dolayı demedim.

    Bu transfer taleplerini giren zaten benim bizim firmada

    Ttnetden bir aboneyi transfer edecekken sisteme basvuruyu yüklüyorum direkman 2 gün içinde geçiş yapıyoruz
    Ama son bir kaç aydır Superonline sistemdeki adıyla Tellcom(Vae) sürekli her basvurumuza 'ftp de döküman bulunamıyor' diyerek red veriyor yaklasık 10 müşterimde aynı sorunu verdi.TTnet ve diğer firmalarda sorun yasamıyorken neden sadece superonlineda yasıyoruz?

    Bu sebepten ötürü superonlineda sorun var diyorum umarım açıklayıcı olmustur
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi bu şekilde TTnet müşteri hizmetleri ve superonline vermedi. Döküman bulunamıyor uyarısının sorumlusu kimdir biemiyorum ama 1 hafta daha çözülmezse kesinlikle netimi ve telimi kapattıracağım.

    Açıklamanız için ayrıca teşekkür ederim
  • Rica ederim

    Umarım en kısa mazanda Tellcom bu fps sorununu çözerde hepimiz rahat ederiz,

    Ayıp olmazsa Superonline ne önerdi size kampanya olarak?
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    İnşallah.

    Daha önceden ben ttnet i arayıp doğru dürüst tekliflerle gelin demiştim. Böyle birşeyi beklemek hataymış. Superonline ev ve net için tek faturayla 59 tl alacak. Üstelil ttnet in akşam 7 sabah 7 bilmem kaç dakika bedava yerine ayda 100dk (yarasa moduna girmeden) ve 8mbit sınırsız net için 2 yıl 1 kuruş dahi artırmadan (ttnet her yılbaşı sağolsun eklemeyi adet edinmiş) 59 tl vereceğim. Şu an bu hizmet için toplamda 100 tl ödüyorum. Taksitle ev alıyoruz sanki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.