Şimdi Ara

Corsa vs Bravo vs 206 seçim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar üniversite oğrencisiyim onumuzdeki eylül gibi bir araba almayı planlıyorum kafamda şuan 2 araba var biri opel corsa dizel olan 2004 modelleri var yada fiat bravo 2000den ustu modeller fiyat aralıgım 10000 - 12000 civarı bravonun şekli çok hoşuma gidiyo corsa biraz rent a car arabası gibi ama dizel ve sanki biraz daha teknolojik duruyor öyle çok bi hız tutkum yok ama istanbulda oturuyorum kalkışlarda falan çokda baymasın istiyorum ilk arabam olucak oyuzden farklı onerilerede açıgım şimdiden teşekkür ederim iyi günler.

    Ekleme: Bu fiyat aralığında peugeot 206 da eklemek isterim lise yıllarımın vazgeçilmez arabasıydı onun hakkındada yorum yaparsanız sevinirim.


    Yani sonuç hepsi 2000 yılı üstü 10.000-12.000 aralığında masraf/yakıt/performans oranı güzel olan aracı arıyorum

    Corsa Vs Bravo Vs 206



  • 206 güzel arabadır, piyayası iyidir, tarzdır. Tavsiye ederim. Fakat biraz bütçeyi artırmakta yarar var; zira eli yüzü düzgünler 13-14 bin.
    Benim de ilk arabam 206 oldu, öğrenmek için ideal bir araba.

    Önümüzdeki bir kaç aya satmayı düşünüyorum ama. +2010 model bir arabaya geçme zamanı geldi. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyango1111 -- 18 Nisan 2014; 22:58:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 3rm@N

    206 güzel arabadır, piyayası iyidir, tarzdır. Tavsiye ederim. Fakat biraz bütçeyi artırmakta yarar var; zira eli yüzü düzgünler 13-14 bin.
    Benim de ilk arabam 206 oldu, öğrenmek için ideal bir araba.

    Önümüzdeki bir kaç aya satmayı düşünüyorum ama. +2010 model bir arabaya geçme zamanı geldi. :)

    cevabın için teşekkür ederim ufak tefek 206 ile ilgili düşüncelerini alabilirmiyim yakıt iç dizayn sürüş tarzı vs gibi birde hangi model aracın modeli yılı vs nedir bide 2000+ modellerde hangi modele bakmak lazım 1.4 hdi mı ? onun bide alt kategorileri var sporty vs gibi onlar hakkında bir bilgin varmı?
  • Hocam benim aracım 2000 model Peugeot 206 XR 1.4 motor, benzinli. Benzin tüketimi kullanıma göre çok fark ediyor ama ortalama tüketim 7 litre diyebilirim.

    Performans olarak gayet yeterli, otoban faresi derler ya, ondan. :)
    Ben bu araçla 175 km/s hızı gördüm.

    O yaştaki bir araç için dizel tavsiye edilmiyor bu arada genelde. Ben de o yüzden benzinli aldım. Tüp olayına da hiç girmedim, hem sevmiyorum, hem de gereksiz buluyorum. Bir de yeni öğrenen bir insan olarak otopark sorunu var. Kapalı yerlere giremeyip sağda solda daracık yerlere park etmek benim için zordu.

    Renk olarak çok tatlı, safir mavi bir arabam var. :)

    Araçtan memnun olmadığım noktalara gelirsek;
    ABS yok benim arabada,buna rağmen ama frenleri gayet güzel.
    Fransız arabası olmasından kaynaklı olsa gerek, dış kasa o kadar da sağlam değil gibi.

    İç dizaynı gayet güzel, dışı da tasarım olarak zaten ödüllü. Benim de çok beğendiğim bir kasa.

    Genel olarak yani, tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ya ilk mesajda yazığım gibi 206 hep hayallerimin arabası olmuştur ama insanlar peugeot hakkında pek iyi şeyler söylemiyorlar o yüzden bi çekincem var şöyle temiz 2004 falan dizel birşeyler bulursam bende almak istiyorum LPG benide hiç çeken birşey değil dediğin gibi kapalı otoparklarıda kullanamamak ayriyetten zaten hatcback olan arabanın bagajını dahada küçültmek hiç mantıklı gelmiyor ama o yaştakı araçlara dizel tavsiye edilmiyor demen bi kafamı kurcalamadı değil yakıt tüketimi 7 litre demişsiniz fakat tüketim oranları hakkında pek bilgim yok :) hani kaç litre makbuldur yada 7litre ile kaç paraya nekadar gidilir gibi :)
  • 206 ve bravo çok şekil araçlar bu 2 asi arasında seç corsanın içi çok dar benım gönlüm bravodan yana açıkcası ama hangisini uygun bulursan onu al pek fark yok aralarında
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    babam pek fiata bulaşma falan dedi o yüzden benim gönlüm biraz daha peugot dan yana ama herkesde fransız arabaları uzun vadede dağılıo falan diyor rover 216 da takıldı gözümede yedek parça problem diyolar onada
  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    sen bakma o laflara ya evet roverde parça sıkıntısı olabilir ama sen bu laflara bakmak yerine internetten ve sağdan soldan ustadan vs araştır rover parçalarını baktın parça var bulmak sıkıntı değil rover al kral gibi araba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

    sen bakma o laflara ya evet roverde parça sıkıntısı olabilir ama sen bu laflara bakmak yerine internetten ve sağdan soldan ustadan vs araştır rover parçalarını baktın parça var bulmak sıkıntı değil rover al kral gibi araba

    istanbulda oturuyorum parça sıkıntısı çekicemi sanmıyorum ama hani beni öyle sürekli sanayiye götürsünde istemiyorum stabil olsun tamam alim bir iki masrafımı yapim sonra 3 5 ayda bir kontrolümü yaptrim istiyorum
  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    corsa ve 206 kalite ve yakışıklılık anlamında bravoyla yarışamaz. zaten bravo dizel dediğin fiyatlara biraz zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.