Şimdi Ara

modem sorunu yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar huawei marka modem kullanıyorum düne kadar bir sorun yoktu taki sabit telefonu diğer odadaki prize takana kadar taktım oraya baktım internet gitti çıkardım fakat ondan sonra modemin üstündeki wlan we internet ışıkları durmadan yanıp sönmeye başladı sayfalarda gezinirken hep bişey yüklüyor tarayıcım ve internet yavaşladı lütfen çözümü bilen yardım etsin

    not:modemin açılma süresi 2 dakikayı geçti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenon -- 17 Nisan 2014; 10:38:45 >



  • arkadaşlar lütfen bilen bir cevap versin
  • Dostum öncelikle konu yanlış yerde. Ttnet kullanıyor olabilirsin ama en azından yazdıklarına bakacak olursak konu modemle ilgili.

    Her neyse... Wlan ve internet ışıklarının yanıp sönmesi gayet normal. İnternete bağlı olduğunu ve kablosuz veri iletimi olduğunu gösteriyor o ışıklar. Modemin açılış süresi ve bağlantının yavaşlamsının sabit telefonla alakalı olduğunu sanmıyorum. Eğer sabit telefonu prize takıp çıkarırken kablolara bir şekilde zarar verip kısa devre falan yaptırdıysan belki ondan olabilir ama sayısal lotoyu tutturman daha yüksek ihtimal.

    Yani tesadüf olmuş olabilir. Adsl şifreni biliyosan modeme altındaki küçük düğmeden reset atmayı deneyebilirsin, kafası karışmış olabilir.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    peki hocam saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.