Şimdi Ara

HP Deskjet Ink Advantage 2060 All-in-One çıktı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Geçen 2011 senesinde aldığım HP 2060 yazıcının garantisi 2013 Temmuz'unda bitmiş ( Serial no ile kontrol ettim) . Kartuşları ucuz olduğu için hep orijinal kartuş ile kullandım. HP 2060 yazıcım HP 704 kartuş kullanıyor. Aşağıda kontrol sayfasını bastım ama kenarları yazarken oklarla gösterdiğim problem var . Mesela bir sayfa yazı yazdırırken ilk harfin kenarlarını silik yazıyor vs. Bu neden kaynaklı olabilir fikriniz var mı?

    Bir de geçen ay çıkarttığım boş kartuşlarını atmadım yapışmayan bir selobant ile kafalarına yapıştırdım. Bu kartuşları temizleme solüsyonu ile temizleyip, dolum yaparak kullanabilir miyim?

     HP Deskjet Ink Advantage 2060 All-in-One çıktı problemi

    Teşekkürler..







  • antares079 kullanıcısına yanıt
    Nozüllerde ufat tefek tıkanıklıklar görülüyor, kafa temizliği yaparsanız düzeleceğini tahmin ediyorum.
    Bu kartuşlarla tam uyumlu OCP mürekkep henüz üretilmediyse de aşağıdaki setin işinizi göreceğini düşünüyorum.
    http://www.sarfet.com/U25,28,bkp-249-c-m-y-143-4x100gr-hp-yazicilar-icin-uyumlu-murekkep-seti-ocp-ink-ocp-hp-murekkep-setleri-100-gr-ocp-hp.htm
  • Teşekkürler. Eski programıyla 3.dereceye kadar temziledim, bugün de yeni kontrol paneli programıyla bir temizlik yaptım ve gözle görülür bir düzelme oldu. Elimde hiç açılmamış bir 704 kartuşum daha var. diğerinin de 1/3'ünü kullanmışımdır. Bunlar bitince almayı düşünüyorum. Garantisi bittiği için kendi yazıcımda kullanabilirim dolum setlerini abimin kullanmadığı yazıcıya gerek kalmaz o zaman.
  • Cihazın baskı kafası temizleme işlemi yaptığınızda bu sorunu gidermiş olduğunuzu görürsünüz. Ayrıca cihazı kullanma sıklığında da sorun yaşıyor olabilirsin. Cihazı orjinal kartuşu ile kullanmak en akıllıca durumdur. Baskı kafası ömrü farklı kartuşlar ile yada muadil kartuşlar ile pek fazla randıman sağlamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.