Şimdi Ara

Samsung'un hedefi Haziran sonuna kadar 35 milyon Galaxy S5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung'un hedefi Haziran sonuna kadar 35 milyon Galaxy S5





    Şubat ayı sonunda Galaxy S5 lansmanı sırasında temkinli davranan ve piyasaları bir beklenti içerisine sokmayan Samsung, ilk satış rakamları gelmeye başladıktan sonra yeni hedefini de ortaya koydu.




    Bir Samsung yöneticisine dayandırılan haberde firmanın Haziran ayı sonuna kadar Galaxy S5 satış beklentisinin 35 milyon adet olduğu açıklandı. Bizzat mobil cihaz bölümü başkanı Shin Jong-kyun tarafından satış hareketleri takip ediliyor ve Samsung açısından Galaxy S5'in bir dönüm noktası olacağı düşünülüyor.




    Galaxy S5 modelinin 11 Nisan tarihinde 125 ülkede satışa çıktığı hesap edildiğinde 35 milyon satış rakamına yaklaşık 80 günde ulaşacağı anlamına geliyor ki aylık ortalama 12 milyon üniteye tekabül ediyor. Bu rakam geçen yıl ki ilk Galaxy S4 hedeflerinden de yüksek.




    Bir haftadır Galaxy S5 modelinin ilk sipariş rakamlarının Galaxy S4'ü ikiye katladığı gündeme geliyor. Bu bilgiler kesin bir satış rakamına işaret etmese de Samsung'u oldukça umutlandırmışa benziyor. 




    Kaynaklar ayrıca Galaxy S4 modelinin toplamda 63 milyon sevkiyata imza attığını belirtiyor. Bunun 40 milyonu son kullanıcıya ulaşırken, 23 milyonu ise halen raflarda bekliyor. Samsung'un iddialı bir fiyat kırımı ile Galaxy S4 stoklarını bitirebileceği ifade ediliyor.  

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Samsung-hopes-to-ship-at-least-35-million-Galaxy-S5-units-this-quarter_id55198







  • Satar ne diyelim

  • "Samsung'un iddialı bir fiyat kırımı ile Galaxy S4 stoklarını bitirebileceği ifade ediliyor."

    bunu hep yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 35 milyon keko aranıyor

  • Bak.

  • 35 milyon organik saf.. Kesin satar.

  • samsung alicaksan yeni model cikinca bir önceki modeli alican :// yoksa yakar cigerini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catborise -- 15 Nisan 2014; 23:22:24 >
  • Peynir ekmek gibi satılır merak etme samsung :) bugün mediamarkette 2 tane satıldı 4.400? şak diye çıkardı adam ,para sorun değil bazıları için özetle ANLAYAMAZSINIZ :))

  • alacaklara hakaret edenlere sesleniyorum. bende sevmedim telefonu ama beğenip alacaklara neden hakaret ediyorsunuz. herkesin sizinle aynı zevkten olmasını mı bekliyorsunuz?
  • Tüketici bilinçli olsa 5 milyon satmaz aslında ama ...

  • Türkiyede hedefi kadar satamayacağı kesin. 11Nisanda 2 Samsung bayisine Vatan bilgisayara ve Teknosaya gittim(Yani toplam 4). Teknosaya gittiğimde saat 2 gibi falandı 7 tane cihaz göndermiş samsun 7side duruyordu. Taksitlendirme olayı iyi oldu. Millet belki biraz akıllanırda gereksiz telefon değiştirmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 15 Nisan 2014; 23:28:49 >
  • Sağlam hedef olmuş valla. 1 yılda 40 milyon satan S4, 80 günde 35 milyon satması beklenen S5... Adamların var bir bildiği demek ki.

  • İyi yolacağız demişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 megapiksel kamera nedir? aynı b.qu galaxy s'te de yapmıştın samsung. flaşsız 5 mp kamera koymuştun ve neyse deyip aldık. peki bu telefonda neden dandik 16 mp kullanıyorsun arkadaş. nokia da böyleydi. üst sınıf telefon yapar ama illa bir şeylerini budardı. ya 3.5 kulaklık girişi yapmazdı, ya kamerası kötü olurdu...

    ekran meselesi de canımı sıktı. telefon ilk önce 4k ekranla üretilecek diye duyuruldu ama sonra hemen cayıp hd ekrana dönüldü.

  • satarsa forumdaki leğencilerin kalbine iner...
  • sd 600 idi s4

    s5 ise sd 800 ac

    satışların patlaması normaldir.
  • Valla ne kadar satarsa satsın ben güzel bir Sony alırim 2sene taş gibi kulanirim

  • shipment diyor haberde , shipment satis degildir bile diyor hatta ama siz nedense satis beklentisi yazmissiniz.35 milyon telefon gonderilcek magazalara satilmasi icin.haberi duzeltirseniz iyi olur.

  • Dünya çapında satar normal yani, yüzlerce ülke var toplasan milyarlarca insan var 35 milyon ne ki.
    edıt: trılyon yazmısım dalgınlıktan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 16 Nisan 2014; 12:12:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feerrroooo

    16 megapiksel kamera nedir? aynı b.qu galaxy s'te de yapmıştın samsung. flaşsız 5 mp kamera koymuştun ve neyse deyip aldık. peki bu telefonda neden dandik 16 mp kullanıyorsun arkadaş. nokia da böyleydi. üst sınıf telefon yapar ama illa bir şeylerini budardı. ya 3.5 kulaklık girişi yapmazdı, ya kamerası kötü olurdu...

    ekran meselesi de canımı sıktı. telefon ilk önce 4k ekranla üretilecek diye duyuruldu ama sonra hemen cayıp hd ekrana dönüldü.

    Tüm inceleme siteleri telefonun kamerasını övüyor sen beğenmiyorsun. Ne yapsın adamlar 41 MP'mi koysun? Arkadaki çıkıntıyı ne yapıcaz? Ayrıca Samsung 4K ekran filan demedi, birileri 2K ekranla gelecek diye dedikodu başlattı, millet 2K ekranla gelecek sandı. Ayrıca bence Full Hd gayet yeterli.

    Amiral gemisi kavramı artık Nokia'nın kamera telefonu, müzik telefonu anlayaşından çıktı üreticiler ne koyabileceklerse koyuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.