Şimdi Ara

Tablet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bu aralar aklıma düştü ve tablet almaya karar verdim. 1000 TL'ye kadar çıkabileceğimi düşünüyorum. Windows 8.1'li bir laptopum ve Android 4.3'lü S3 cihazım var. Her ikisinden de memnunum.

    Tableti daha çok film izlemek, kitap okumak, oyun oynamak, müzik dinlemek, nette gezinmek amaçlı alıyorum. Tabi bunları karşılaması için öyle sanıyorum ki RAM'i, işlemcisi, ekran çözünürlüğü yüksek olmalı. Dolayısıyla bu yöndeki tavsiyelerinizi bekliyorum minimum özellikler adına. Ayrıca wifi,gps,bluetooth,usb,hdmi,artırılabilir hafıza, uzun şarj süresi isteklerim arasında. Ekran boyutu minimum 8" olmalı. ikinci el kesinlikle düşünmüyorum. Gerek fiyat, gerekse yeni çıkacak modeller doğrultusunda beklememi önerir misiniz?
    Bir de aklımı kurcalayan bir soru var:
    Android'de aldığım bir modele bir müddet sonra güncelleme desteği sunulmuyor bildiğim kadarıyla.
    Windows'ta durum nedir? Alacağım bir Windows tablet, her yeni güncellemeyi alabiliyor mu veya yeni bir işletim sistemi çıktığında ona geçiş mümkün mü?







  • Bu bütçeyle iPad almamak hatadır hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resul Sever

    Bu bütçeyle iPad almamak hatadır hocam.

    iPad de aklımdaydı aslında, hoşuma gidiyor; ama artırılabilir hafıza ve usb seçeneği önemli benim için. Bildiğim kadarıyla iPad'de yok.

    Bir de şunu ekleyim. eğer çok tatmin edici özelliklerle karşılaşmazsam, muhtemelen bütçeyi azaltıp, daha kısıtlı bir tablet düşüneceğim ya da almayı erteleyeceğim görünüyor.
  • koraygs K kullanıcısına yanıt
    Onlar önemli değilse iPad en iyisidir. Bütçem olsa bende onu alacaktım.
  • bütçenizi 1.300 TL'e çıkartıp sağlam bir şey alabilirsiniz.
    http://www.netsiparis.com/asus--tf701t-1b013a-2gb-32gb-101-tablet-dock-klavyeli-_p38561020369
  • açıkçası 1000 TL üst limit olarak belirlemiştim. Şuanda daha düşük fiyatlarda düşünüyorum açıkçası. Teşekkürler.
  • O zaman Windows düşünüyorsanız:
    Toshiba Encore WT8-A-102
  • Asus TF701T-1B013A tableti Media Markt dan aldım ve 33. günde klavye sol shift tuşu yerinden fırladı. İade için MediaMarkt a verdiğimde Asus firması tuşun fırlamasını kullanıcı hatası olarak değerlendirmiş ve 1000TL lik cihaza 280TL bedel talep edildiği bilgisi verildi. 20 yıllık Bilişim Sektöründe Yönetici ve firma sahibiyim, tuşun biri değil hepsi kalitesiz ve neden kullandığım cihaza zarar vereyim. MediaMarkt firmasının da bu konuda pasif kalması ve konunun üzerine gidememesi müşterisini koruyamaması gerçekten üzücü...Özetle Asus firmasının kalitesini düşürdüğünü ve servis den para kazanmayı hedefleyen bir yapıya geçtiğini, satan firmanın da pasif gözlem ile aracılık yaptığı sonucuna vardım. Asus ve MediaMarkt firmalarından ürün alırken bir daha düşünülmelidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.