Şimdi Ara

3.5 mm jack bağlantılı ama mikrofon ve hoparlör için toplamda 1 çıkış olan headset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Online oyunlarda takım arkadaşlarımla kullanmak için konforlu bir kulaklıklı mikrofon satın almak istiyorum. Fakat laptopumda kulaklık ve mikrofon için "toplam" 1 giriş var.
    Bluetooth veya USB bağlantılı kulaklık satın almak istemiyorum. Aşağıdaki resimdeki gibi 3.5 mm jack bağlantılı ama mikrofon ve hoparlörü için toplamda 1 çıkışı olsun istiyorum.

    Pek çok bilindik teknoloji markete gittim, hiç birisinde 1 çıkışlı kulaklıklı mikrofon bulamadım. Bana "telefon kulaklığı alacaksın başka çaren yok" diyorlar. Ben kulak içi takılan cihazları uzun süreli kullanamadığımdan 3 saat süren takım oyunumda bunu takamıyorum.

    Çok eskiden Sony PSP için aldığım headsetin psp aparatını takmadan doğrudan laptopa bağlayabiliyorum ve harika çalışıyor ama daha genç kullanıcılara hitap ettiği için çok sıkıyor. Bunun gibi tek çıkışı olan ama daha rahat konforlu bir kulaklık tavsiye edebilirseniz çok sevinirim.

    Bunun yanı sıra 3.5 mm jack bağlantılı ama mikrofon ve hoparlör için toplamda 1 çıkış olan bağlantının özel bir adı varsa söylerseniz çok sevinirim. O bilindik teknoloji marketlerinde ben bu konuyu anlattığımda sanki "ufo" tarif ediyormuşum gibi hayretler içinde kalıyorlar...


     3.5 mm jack bağlantılı ama mikrofon ve hoparlör için toplamda 1 çıkış olan headset




    Bilgi:
    Bu soruyu yaklaşık olarak 1.5 ay önce başka bir forumda sormuştum, hiç bir cevap alamadığım için aynı soruyu copy/paste ederek burada soruyorum.







  • Selamlar. Cok basit ve kucuk bir aparat ile bunu yapabilirsiniz
    i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/780938352/Free-Shipping-3-5mm-stereo-font-b-audio-b-font-male-to-dual-Female-Earphone-font.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için çok teşekkür ederim.

    Resim ile google'da aramalar yaparak gördüm ki bu cihazlar "Speaker and Headphone Splitter" olarak geçiyor ve yabancı sitelerde bolca mevcut.
    Bu gün yerel elektronikçilerde bunu arayacağım.

    Aramalarım sonuç vermezse Türkiye içerisinde online olarak temin edebileceğim bir yer bulmaya çalışacak o da olmazsa yurt dışından isteyeceğim bunu.

    Böyle bir aparat satan sizin bildiğiniz bir online satış sitesi var mı? Evimin yanındaki Teknosa XL mağazasına ne zaman uğrayıp bir bağlantı parçası sorsam oradaki görevli çocuk büyük bir gururla "biz kablo ve benzeri ara parça satmıyoruz beyefendi." diyor. Ve genellikle ben içeride yarım saat gezip aradığım parçayı bulmuş olarak evime dönüyorum... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.