Uiq3 hack bölümünde uraltay var onunla iletişime geç sana yardımcı olur. Şu anda müsayit değilim derslerimden dolayı ama zamanım olursa yardım etmeye çalışırım iyi günler!
yaw arkadaşlar bende kendi kendine programları kurmaya çalışıyor alet..ne yapmalıyım acaba??
lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
arkadaşlar kendi kendine program kurulumu başlatıyor alet..ne yapmalıyım??
lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
Teknode
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
9 Mayıs 2008; 14:58:27
Kardeş sen önceden memory Kart a program yüklediysen onların app dosyaları kartta kalmıştır. Bunlardan kurtulmak için hafıza kartındaki system vb yerlere girip kurulmaya çalışılan programların dosyalarını siliceksin. Eğer yapamam dersen kurulmaya çalışılan programları tekrar telefonuna kur.
arkadaşlar kendi kendine program kurulumu başlatıyor alet..ne yapmalıyım??
d:\resource\apps ve d:\private\ klasörü içinde ne varsa sil
eklemeyi unutmuşum private de silinecekti bu sorun genel olarak telefona format atıp hafıza kartına format atılmadığı zaman ortaya çıkıyor. bu şekilde çözülüyor bendede olmuştu
hafıza kartında sistemle alakalı ne varsa sil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1860_h -- 13 Mayıs 2008; 11:20:54 >
bu sorun genel olarak telefona format atıp hafıza kartına format atılmadığı zaman ortaya çıkıyor. bu şekilde çözülüyor bendede olmuştu
içi boş o klasörün??
Teknode
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 0 günü kaldı.
10 Mayıs 2008; 16:49:40
red sende program falan yüklü değilse kardeşim audio pictures video other bunların dışında ne varsa sil