Gerçi p1 pili ama bizim cihazlarada uyuyor. Ben 2 aydır kullanıyorum. Yarım gün kadar daha fazla gidiyor. Ama cihaz pille tam uyumlu olmadığı için, şarj ederken %100 doldu desede fazladan bi yarım saat daha bekletmek gerekiyor. Yoksa şarjdan çıkarır çıkarmaz hemen şarj durumu %90 civarına düşüyor.
teşekkür ederim
Intel q6600@3150Mhz(1.375v) günlük Max 3600 // Thermalright XP120+Silverstone FM 121// Asus P5K-E Wifi // 2*1 Team Xtreem DDR2 800@1167 günlük CL 5-5-5-18 2.2v // HIS 4850 // 2*500 GB SATA II Hdd+320Gb+160Gb+80Gb+40Gb... // Asus 1814 BLT Siyah Dvd RW // Sky Star 2.6C + 2 Çanak // CM Stacker + CM 600W Power Supply // 19" Samsung 997MB Monitör // MS Optic Mouse // MM Klavye // LOGITECH Z5500 //1Mb adsl + WII :)
arkadaşlar forumda telefonun üstündeki kapağı çıkartınca tuşların görevini anlatan resimli bir çalışma vardı arıyorum ama bulamadım sayfasını hatırlıyan varmı.
merhaba bayagıdır foruma ara vermiştim.bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.990 da kullanacagım basit resim işleme programı bakıyorum.sadece resim cevir ve contrast falan...programlar cok ama hangisi bu işi yapıyor bilmiyorum.
D70 kit lens| F80 super kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker
Arkadaşlar tele bir hafta önce yeni yazılım yüklettim serviste : Telefon: CXC 162037 R9G007 Bluetooth: CXC 162058 R5A01 Düzenleyici: CXC 162036 R6D23 CDA: CDA 162008/67 R7A01
@telefondaki ara sıra çıkan hata mesajı giderilmiş, @artık radyo kullanırken reset atmıyor @bana sanki kullanılmadığı zaman ışığın otomatik sönmesi düzene girmiş gibi geldi.önce ışık bayağı bir geç sönüyordu. @bir haftadır hiç donma yapmadı ... Bir sıkıntısını görürsem yazarım... ~hala kapalı şarjda ışık açık kalıyor.ama dert değil açık şarjda ışık standart şekilde sönüyor. :)
ARkadaslar SOn yazılım Hangisi Herkez Farklı Birşey Demiş..?
bu telefonların ikinci ellini ne kadara alabilirim arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 28 Mart 2008; 15:02:27 >
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
Kutu iceriginin tam ,cihazin temiz olup olmamasina gore degisir.
Gittigidiyor vb sitelerde 350-450 ytl araligindaki fiyatlara satanlar var.
teşekkürler
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
Ben P990i ile birlikte Jabra BT 125 bluetooth kulaklık kullanıyorum ve telefon görüşmelerinde herhangi bir problem yaşamıyorum.Fakat yabancı dil öğrenmek için mp3 formatında sesli hikayeleri malesef dinleyemiyorum yaptığım araştırma üzerine telefondaki AD2P adlı bir bluetooth protokolünün bulunduğu ve sadece bu protokolü sağlıyan kulaklıklarla kullanılabileceği bilgisini aldım hatta bizzatihi Jabra BT 8180 modelini deneyerek test ettim fakat problem fiyatı 200-230 YTL civarı bu tarz bir problemi başka bir tür çözümü varmıdır.
Ben P990i ile birlikte Jabra BT 125 bluetooth kulaklık kullanıyorum ve telefon görüşmelerinde herhangi bir problem yaşamıyorum.Fakat yabancı dil öğrenmek için mp3 formatında sesli hikayeleri malesef dinleyemiyorum yaptığım araştırma üzerine telefondaki AD2P adlı bir bluetooth protokolünün bulunduğu ve sadece bu protokolü sağlıyan kulaklıklarla kullanılabileceği bilgisini aldım hatta bizzatihi Jabra BT 8180 modelini deneyerek test ettim fakat problem fiyatı 200-230 YTL civarı bu tarz bir problemi başka bir tür çözümü varmıdır.
İlgilerinize ve emeğinize Saygılar
bbursuk
Baska bir cozumu oldugunu sanmiyorum,
Fakat ben fotografta gordugun,Motorola S9 Bluetooth kulakligi kullaniyorum,aldigim Motorola RIZR Z8 telefonun kutusunda cikti.P990i ile cok rahat kullaniyorum.Hatta filmleri izlerken bile cok iyi oluyor.
Yapabilecegin tek sey A2DP destekleyen yeni bir kulaklik veya bahsettigim Motorola S9 tarzi bir kulaklik alman.