Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Bluetooth pan turkce dokuman..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: Bluetooth pan turkce dokuman.. Sayfa: <<   < önceki  93 94 [95] 96 97 98 99 100 101 102   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
coupper20

23 Şubat 2008; 10:35:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar biliyorum bu wifi sorunu baya tartışıldı ama benim merak ettiğim bir konu var. wifi den bağlanınca GPRS simgeside aktif oluyor.Acaba usulu bumu yoksa telim GPRS uzerinden mi bağlanıyor?

**green-eyes**

23 Şubat 2008; 12:11:58 

anlamanın en kolay yolu; dünya işaretinin üstüne tıklayıp hangi bağlantıyla bağlandığını görebilirsin!!

caspertxt

24 Şubat 2008; 0:15:50 

quote:

Orjinalden alıntı: coupper20

Arkadaşlar biliyorum bu wifi sorunu baya tartışıldı ama benim merak ettiğim bir konu var. wifi den bağlanınca GPRS simgeside aktif oluyor.Acaba usulu bumu yoksa telim GPRS uzerinden mi bağlanıyor?

merak etme bişey olmuyo bende başta cok senın gıbı dusunmustum ,usulu bu!!!

Ekteki dosya (1)

SÜPER NOVA SONY ERİCSON P990İ
DELL INSPIRON 1520 T7500 2GB DDR-2 250GB HDD NVIDIA 256MB 8600gt
gkhnshn

24 Şubat 2008; 17:32:54 

Arkadaşlar merhaba, Bizim P990i için hala Tv kumanda programı çıkmadımı aranızda böyle bi programa sahip olan varmı

sevki_alkan

24 Şubat 2008; 19:46:33 

arkadaşlar wayfinder earth beta yı yükledim çok huşuma gitti dünyanın heryeri avcunuzun içinde birnevi google eart te syılabilir sokaklar caddler önemli yerlerbile unutulmamış tavsiye edilir.

oksur

24 Şubat 2008; 22:04:46 

quote:

Orjinalden alıntı: sevki_alkan

+evet telefonu yeni aldım teşekürler ama mp3 özelliğinden başka bir özelliğini kullanamadım :)

peki bu proğramı nasıl yükleyeceğim pc suite bana yardımcı olacakmı _?
bu proğramı nerden bulurum_?

mp3 yüklerken uyguladığın yolu program veya tema yüklerkende kullanabilirsin sadece telefonda atacağın dosya farkediyor ben genelde other dosyasına atıyorum daha sonra telden kuruyorum
pc suite programını se nin kendi sitesinde bulabilirsin

Dark_Lord_

25 Şubat 2008; 21:47:25 

P990i nasıl bir cihaz sesi nasıl , alınabilecek güncel bi cihaz mı , sorunlu bir telefon mu herkes farklı farklı sorunlar yazmış ?

bulent35220

26 Şubat 2008; 10:14:24 

yaklaşık 1 haftadır fırsat buldukça tüm sayfaları okudum ve bayağı bir bilgi sahibi oldum şimdi sıra denemelere geldi
son sayfayı bitirene kadar hiç bişi yüklemedim malum tel şu an sorunsuz ve gayet kullanışlı
şimdi ilk işim bir yedek alıp verdiğiniz programları tek tek denemek olacak umarım sorunsuz yükler ve kullanırım
bu 3 cü p serisi tel gayette memnunum küçücük alette muhteşem yetenekler var herkese tavsiye ederim
keşke pil süresi biraz daha uzun olabilseydi + rami arttırılabilseydi işte o zaman mükemmel ötesi bir tel olacakmış
herkese iyi forumlar ...

Intel q6600@3150Mhz(1.375v) günlük Max 3600 // Thermalright XP120+Silverstone FM 121// Asus P5K-E Wifi // 2*1 Team Xtreem DDR2 800@1167 günlük CL 5-5-5-18 2.2v // HIS 4850 // 2*500 GB SATA II Hdd+320Gb+160Gb+80Gb+40Gb... // Asus 1814 BLT Siyah Dvd RW // Sky Star 2.6C + 2 Çanak // CM Stacker + CM 600W Power Supply // 19" Samsung 997MB Monitör // MS Optic Mouse // MM Klavye // LOGITECH Z5500 //1Mb adsl + WII :)
**green-eyes**

26 Şubat 2008; 12:17:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

P990i nasıl bir cihaz sesi nasıl , alınabilecek güncel bi cihaz mı , sorunlu bir telefon mu herkes farklı farklı sorunlar yazmış ?

""""şahsi düşüncem"""

cihazdaki özellikler başka hiç bir cihazda yok. ama tekrar alırmısın desen düşünürüm.
çünkü ram'ı ses düşüklüğü ve klavye kullanılabilirliği sıkıntılı. yani normal tuş takımı gibi değil. ve ramı bu cihaz için yetersiz kalıyor. web'de büyük sayfaları açarken hata verdiği oluyor. sesi sony ye hiç yakışmıyor. diğer telefonlar müzük telefonu diye geçiyor ama bu cihaz sesi çok paspal.

haa aklıma gelmişken pilde yetersiz kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 26 Şubat 2008; 12:19:18 >

mrvolkan

29 Şubat 2008; 15:25:17 

arkadaşlar
ben butun ayarları yapmama ragmen yinede baglanamıyorum hala
işyerindeki şifreleme kodu wpa
bunu giriyorum
şifreyide giriyorum ama yinede bağlanılamıyor yazıyor?

acaba fabrika ayarlarına gerimi dönsem?

shogunsama

29 Şubat 2008; 22:58:32 

arkadasla yaklaaik 3 hafta kadar once bir hata oldu ve ekran koruyucu ayararini yapmama ragmen aktif hale gelmiyor. acaa neden olabilir. yatrdimci olursaniz sevinirim

gkhnshn

1 Mart 2008; 1:02:57 

quote:

Orjinalden alıntı: gkhnshn

Arkadaşlar merhaba, Bizim P990i için hala Tv kumanda programı çıkmadımı aranızda böyle bi programa sahip olan varmı

mrvolkan

1 Mart 2008; 9:14:05 

valla 90 küsur sayfayı okudum sonunda muvaffak oldum:)
tskler butun herkese..

ercokoki

1 Mart 2008; 9:20:35 

SELAMLAR BENDE P990İ VAR BİR TÜRLÜ UPDATE YAPAMIYORYM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEM TEŞEKKÜRLER

red a!ert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Mart 2008; 11:12:53 

arkadaşlar bir kaç soru gerçi şu ana kadar hiç cevap alamadım ama..

1)mesaj iletim raporunda mesaj melodisi çalmasını nasıl engelleriz??uzun melodi koyunca çalıyor bir rapor için deli oluyorum
2)avea ile msn hangi programı kullanıyorsunuz ve ayarlar nedir bir türlü bağlanamadım ben?
3)harici video kayıt programı var mı videoları mp4 olarak kaydetsin?
4)harici web gezinme programı var mı opera hariç? çünkü java kendisi---->>halledildi
5)mp3leri normalden yüksek seste çalan bir program var mı??p910 da vardı bir program ismini hatırlamıyorum.lcg jukebox derdime derman olmadı
6)ekran koruyucu olarak saat ayarlama yok mu?her saate bakmak için tuşlara basmaktan sıkıldım da?
7)mesaj yazarken mesela D harfi yaptım hemen ardından E yapmam gerekti bekliyorum harfi geçsin diye..bir çözümü yok mu mesajda aynı tuşa hızlı basmak için? nokia da sağa doğru basmak yetiyordu mesela?----->>halledildi
8)foto lara tarih ekleme yok mu??
9)m.youtube.com da videolara giriyorum video oynatıcısı açılıyor bağlanılıyor diyor bir süre öyle bekliyor ve link çalışmıyor olabilir tekrar denensin mi diyor..neden acaba??

lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
meteor_xxx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Mart 2008; 16:02:47 

Arkadaslar p990i ailesine gecte olsa yeni katıldım.şu kadarını söyleyim muhteşem bir telefon.ram ın 64 olması nadiren sıkıntı yaratıyor ama önemli değil.262k büyük ekran çok hoş.el yazısı tanıma özelliği süper.gprs data sayacini bulamadım bu konuda yardim lutfen.95 sayfayı birden okumam güç ama çoğunu okudum .nete vodafon gprs üzerinden opera mini ivnternet browser ile giriyorum.opera gerçekten mükemmel.kendi internet browseri çok yavaş kullanmanızı tavsiye etmiyorum.208 mhz işlemcisi gerçekten güzel iş görüyor.işletim sisteminin symbian 9.1 (u.3 müydü devamı)olması bu işlemciyle bir avantaj sanırım.windows mobil işletim sistemi kullanan telefonlara 200 mhz işlemcinin yetmediğini bir çok defa okumuştum.
eminim birçok kez yazılmıştır ama birde bende genel olarak.beğendiğim özelliklerini yazayım.

-Daha önceki telefonum olan sony ericsson k750i kadar seri ( bence 208 mhz işlemci yetiyorda artıyor bile)

-Kamerası 2.0 megapiksel autofokus ve makrolu.k750 i ninde kamera özellikleri aynıydı ama bunun fotoları bence daha güzel ve net .ben p990i de otofokus ve makroda netlik konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.

-el yazısı tanıma özelliği gerçekten muhteşem.rahatlıkla kullanabiliyorum.ancak ekranda bir deforme yaratır diye endişeliyim doğrusu.

-262 K geniş ve gösterişli ve dokunmatik ekranı muhteşem.renkler canlı ve parlak.(k750i ninkide 262k ama ekranı küçüktü.)

-ben ön kapanır tuş takımını çıkarıp kutusuna koydum.qvwert klavye hoş ışıklandırması ile bütün ihtiyaçlarıma cevap verebiliyor.biraz küçük ama tuşlamada bende bir sıkıntı yaratmadı.ancak klavyenin arka aydınlatmasını kontrol edebilecek bir proğram olsa pil performansına önemli katkı sağlardı.bu şekilde cihazın bütün özelliklerini full kullanabiliyorum.

-dikkatimi çeken bir noktada media playerinde bir ön yükleme özelliğinin olması.ön yükleme süresini belli aralıklar dahilinde değiştirebiliyoruz.ben arşivimdeki bütün 3gp formatlı film ve klipleri seri bir şekilde izleyebildim.bu sebeple 15 sn lik ön yükleme süresine müdahale etmedim

-sesi hakikaten k750i nin gerisinde kalıyor. volüm şiddeti ve netlik bakımından.ancak hoparlör değişirse belki düzelebilir diye düşündüm.kulaklık sesi beni tatmin etti açıkcası.ekolayzır ayarını mega basa çevirdim.

-şarj cihazı p990i yi seri bir şekilde şarj edebiliyor.k750i de öyleydi.bataryası bana rahat iki gün gidiyor.amperi yüksek bir batarya eminim bu süreyi 3 güne çıkarabilir.

p990i bedelinin hakkını bence sonuna kadar veriyor. ancak forumda bayağı şikayetler var bu telefon hakkında .fireware versiyonlarının farklılığından kaynaklanıyor büyük ihtimalle.şimdilik bu kadar... yalnız bu topic terkedilmiş gibi geldi bana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 1 Mart 2008; 20:00:26 >