geldi telefon.arkadaşlar güzelmiş gerçekten.önce gözü okşuyo. bu arada massive galiba sana sormuştum daha önce,bu modele 3.5 mmlik çıkışı olan kulaklık bulabilir miyim diye.sende bulunur demiştin. bildiğin (yada bildiğiniz) bi link falan varsa böyle bişeye ihtiyacım varda.
Fast Port to 3.5mm jack adaptor var.Ancak Turkiye de varmi,bulunabilirmi bilemiyorum.
günde 2 saat müzik 30 dk telefon görüşmesi vede 15-20 dk wi-fi ile şarjın nekadar gittiğini söyleyebilecek varmı 48 saat gidermi mesela gün olarak değilde saat olarak söylenirse sevinirim
yada genel olarak günde 2 saat kadar müzik dinleme ile nekadar gider
Evet büyük bir tel gibi ve bende merak ediyorum kaç gün gidiyor normal kullanımda ben k790 ile arasında kaldım symbian çok kuullandım yine işletim sistemlimi alayım diye tereddüt ediyorum ne yapsamki acaba?
bu telefonlarda en fazla pil yiyen olay ekran, bluetooth, ınfrared gibi şeylerdir. ben p910 kullanıyorum, müzik dinlerken eğer kulaklığından dinlerseniz veya kendi hoporlöründen ozamanda çok pil harcar ama benim gibi bağlantı özelliklerini kapalı tutar ve ekran parlaklığını %15 ler seviyesinde tutarsanız(ki bana haydi haydi yetiyor, hatta 11 seviyesinde kullanıyorum) baya konuşan birisiyim, günde bir saatten fazla konuşurum, bana en az 4 gün gidiyor. bazen müzik dinlerim, kendi hoporlerinden dinlerim, bir ara izmir seyahatinde full izmire kadar kendi hoporlerinden dinlemiştim, beni ankaradan izmire götürdü, ancak kaset adaptörleri ile kullanırsanız ve hoporlörü arabadan kullanırsanız bişiy tüketmez. yani epiy pil ömrü var bu makinelerim.bildiğim kadarı ile p990 ların pilleri daha güçlü, en az p910 lar kadar dayanır diye düşünüyorum
p990 ların pili p910 kadar güçlü değil ama (yanlış da hatırlıyor olabilirim) genede aynı seviyede olur sanırım. ben 1 saat müzik dinleme toplamda 45 dakka görüşme ile 6 gün kadar gitmişti m600 üm p990 da ondan iyi gidersanırım.
yaaa arkadaşlar ben bu P990i ile foto çekemiyorum:( yaa ben mi bu kadar beceriksizim, yoksa makinede mi var bi sorun??? fotoyu çekiyorum sanırım, çünkü ses çıkıyo flash yanıyo falan, ama bu foto ne tel hafızasındaki Kamera klasöründe oluyo ne de Memory stick, anlamadım neden??? update de yaptım belki düzelir dedim ama maalesef, bilmediğim bişi mi var yoksa servis yolunu mu tutcam