Ben siteye yeni üye oldum ve bu telefonu almayı düşünüyorum. Ben en çok telefonda Outlook ve Word - Excel belgelerini kullanacağım. Telefonda bunları sık kullanan arkadaşların bir şikayeti varmı?
Word ve Excell belgelerinde düzenleme yapılabiliyormu? Ekranda normal gözleri yormadan görünecek ebatta kaç sütün yada satır, kaydırma yapmadan gözüküyor?
ne olursa olsun biz yüksekten aldık ama daha evvelden kullanıyoruz. bunda üzülecek birşey yok. alırken o paraya kıydıysak, hiç düşünmemek gerek bir daha. elektronik işi böyle. ilk alırsan yüksek olur.
Valla açıkçası ben bir düşüş bekliyordum lakin bu kadar fazla olacağını düşünmemiştim fiyat düşüşü ile beraber ürün çok cazip hale geldi her an imzamdaki bir kaç ürün silinebilir ve P990 gelebilir :)
wallaha ilaç gibi geldi.dün sony bayisinden sordum 1500 ytl dedi.garantisi nerden dedim. Sony euroasia dan birinci el garantili dedi.bu fark eder mi telefonda? şu aralar parayı denkleştirdimde alıcam.
bu arada bilimse hesap makinesi programı çıktı mı bu model için?benim p910 da çok işime yarıyor.olmazsa olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 12 Kasım 2006; 11:03:02 >
arkadaşlar bende SE P9990İ VAR.bildiğim kadarıyla bu cihazda dahili gps alıcısıda var.ama ben bunba nerden harita yuklerim bulamadım.sadece istanbulunki olsa yeter bana.haritayı indirebileceğim bir link bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba?